Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرید ایمانزاده، صبح یکشنبه در نشست خبری پانزدهیمن کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان که قرار است از ۱۶ تا ۱۹ مهر ۹۸ در بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید برگزار شود، با اشاره به بازار آشفته مکمل ها در کشور، افزود: در حال حاضر شاهد هستیم، مکمل ها و ویتامین هایی برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد که خیلی برای رشد بچه ها مهم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که برخی همکاران از مواد موثره در مکمل ها چندان اطلاعاتی ندارند، گفت: ما تلاش می کنیم در کنگره امسال، به این موضوع بپردازیم و بگوییم مکمل هایی را تجویز کنند که به درد بچه بخورد.

دبیر علمی کنگره با اشاره به این موضوع که مصرف مکمل ها و ویتامین ها در کشور بیش از حد معمول است، افزود: ما باید بدانیم که کدام مکمل یا ویتامین به درد کودکان می خورد و بر همان اساس، تجویز مکمل و ویتامین داشته باشیم.

ایمانزاده در ادامه به چهار علامت اصلی اسهال، یبوست، درد شکم و استفراغ به عنوان عوامل مراجعه کودکان به مراکز درمانی، گفت: این بیماری ها همچنان شایع ترین بیماری هایی هستند که کودک با این علامت ها به اورژانس یا مطب می رود.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید، در ارتباط با تفاوت سرماخوردگی و آنفلوانزا، اظهار داشت: این دو بیماری با یکدیگر تفاوت دارند، اما سرماخوردگی هم می تواند به بیماری خطرناک تیدیل شود، اگر مراقب نباشیم.

وی ادامه داد: یک سرماخوردگی ساده اگر به درستی مراقبت نشود، می تواند به قلب بزند و حتی منجر به مرگ شود و ما مواردی از این مرگ و میرها را داشته ایم. از همین رو، نباید در مورد سرماخوردگی، ساه انگاری شود. بلکه می بایست با مصرف زیاد مایعات و استراحت کامل، سرماخوردگی را کنترل کرد و جلوی انتشار ویروس در بدن و به افراد دیگر را گرفت.

ایمانزاده با عنوان این مطلب که واکسن آنفلوانزا برای سرماخوردگی نیست، افزود: سرماخوردگی یک نوع رینو ویروس است که قسمت های فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر می کند. اما، آنفلوانزا، انواع مختلفی دارد که تمام بدن را درگیر ساخته و حتی منجر به مرگ هم می شود. در حالی که در سرماخوردگی، این اتفاق به ندرت رخ می دهد.

وی گفت: ویروس آنفلوانزا با زدن واکسن کنترل نمی شود، چون انواع آنفلوانزا وجود دارد که ممکن است واکسنی که زده ایم برای آن نوع آنفلوانزا نباشد.

ایمانزاده در ارتباط با حساسیت هایی که برخی افراد نسبت به واکسن آنفلوانزا دارند، افزود: کودکانی که به تخم مرغ آلرژی و حساسیت دارند، باید مراقب باشند که واکسن آنفلوانزا می تواند به آنها شوک وارد کند. زیرا، واکسن آنفلوانزا، ویروس زنده است که به بدن تزریق می شود. ممکن است با داروهایی که فرد استفاده می کند، این ویروس قوی شود. 

وی گفت: افرادی که ایمنی بدن آنها ضعیف است و یا اینکه از داروهای سیستم ایمنی بدن استفاده می کنند، باید مراقب باشند و حتی الامکان واکسن آنفلوانزا را در محیط بیمارستانی و یا اورژانس بزنند، که در صورت بروز مشکل، بتوان اقدامات درمانی لازم را انجام داد.

کد خبر 4731700 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری های کودکان سرماخوردگی وزارت بهداشت دارو اربعین 98 آزمایشگاه سازمان غذا و دارو موسسه محک پاتولوژی بیمارستان دانش آموزان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت رادیولوژی درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه کارشناسان اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان تهران و دامپزشکی پردیس طی یک برنامه‌ریزی مدون و با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه یک واحد غیر مجاز و زیرزمینی تولید مکمل‌ها و افزودنی‌های خوراک دام و طیور را در شهرستان پردیس شناسایی کردند.

قابل ذکر است در این عملیات که با اخذ حکم قضایی و با همکاری پلیس امنیت انجام گرفت بیش از ۳۰ تن انواع مکمل و افزودنی‌های غیر مجاز که در مکانی مجهول و با مواد اولیه فاقد هویت تولید می‌شد کشف و مکان مورد نظر پلمب شد.

دامداران و مرغداران گرامی جهت تامین نیازهای افزودنی و مکمل‌های دامی می بایست مواد مورد نیاز خود از واحدهای تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری و جهت احراز اصالت محصول می‌توانند از قسمت رهگیری مجوز از سامانه صدور پروانه‌های دامپزشکی به آدرس((cert.ivo.ir)) استفاده کنند.

کد خبر 6093227

دیگر خبرها

  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی