Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های داخلی با تلاش و همت متخصصان خود توانست، دستگاه تصفیه آب بدون هدر رفت و پساب را طراحی و تولید کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آب که مایه حیات بشر و کره زمین است، این روز‌ها حال خوبی ندارد. آبی که یکی از ضروری‌ترین و اساسی‌ترین نیاز‌های بشر است، حالا به دغدغه اصلی مردم، جوامع بشری و مقامات بلندپایه تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا یک شرکت ایرانی توانسته بابهره گیری از دانش متخصصان داخلی، آب تصفیه شده و سالم که اساس زندگی همه موجودات روی زمین است را بدون هدر رفت در دسترس همگان قرار دهد و به زودی با برندی ایرانی به دنیا معرفی می‌شود.

اگرچه از بدو ابداع تصفیه آب سیستم RO بیش از ۵۰ سال می‌گذرد، اما تاکنون تحول علمی ارزشمندی برای حذف دور ریز آن صورت نگرفته است. دستگاه تصفیه آب بدون پساب سیستم به همت جوانان سمنانی تولید شده است. این دستگاه، با حمایت و پشتیبانی مرکز رشد علم و فناوری سمنان بعد از سال‌ها تحقیق و پژوهش در حوزه تکنولوژی جدید و تکنیک ساخت دستگاه‌های تصفیه آب موفقیت چشمگیری داشته است.

عقیل امانی مدیر عامل شرکت آرین سیستم درباره این دستگاه تصفیه آب، می‌گوید: این سیستم برای نخستین بار در کشور عرضه شده و در دنیا بی نظیر است. دستگاه تولیدی ما عمر بسیار بالا و مصرف پایینی دارد. این سیستم دارای گواهی ثبت اختراع، تاییدیه عالی‌ترین مرجع علمی کشور، گواهی نامه تست آب ورودی و خروجی از سازمان آب و فاضلاب و گواهی آنالیز آب از آزمایشگاه آب و خاک شاهرود است.

وی می‌افزاید: دستگاه‌های تصفیه آب خانگی موجود در بازار که با سیستم RO کار می‌کنند به ازاء هر لیتر آب تصفیه مقدار ۳ لیتر آب آشامیدنی را هدر می‌دهد و آن را به فاضلاب منتقل می‌کند. اما دستگاه تولیدی ما هدر رفت آب ندارد و تمام مراحل تولید آزمایشی و مراحل اتوماسیون دستگاه با موفقیت صورت گرفته و هم اکنون وارد بازار کشور شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت آرین سیستم، عملکرد این دستگاه تصفیه ساده بنظر می‌رسد، اما از پیچیدگی بسیار علمی و تجربی برخوردار است. عملیات این سیستم جدید را به دو بخش می‌توان تقسیم کرد. موتور پرقدرت که علاوه بر تامین فشار آب مورد نیاز دستگاه از یک طرف و عمل تزریق دور ریز دستگاه با فشار لازم بدون برگشت به لوله آب خام از طرف دیگر تامین می‌کند بخش نخست این دستگاه است.

وی در ادامه تصریح می‌کند: در بخش دوم در واقع عملیات بازچرخانی دورریز در یک سیکل نیمه بسته با آب خام مخلوط می‌شود و امکان مجدد آن به دستگاه نیز کم اثر و حتی بی اثر می‌شود. بطوریکه نه تنها عملیات فیلتراسیون دستگاه به خوبی صورت می‌گیرد و صدمه‌ای به بار نمی‌آورد بلکه دو منظوره بودن فشار موتور نیز، به لوله آب شهری فشار مضاعف وارد نمی‌کند.

امانی ادامه می‌دهد: تولید این دستگاه جدید ۷ مرحله‌ای و ۸ مرحله‌ای است. دستگاه مذکور پس از تصفیه، آب را به صورت آب قلیایی و Ph نرمال در می‌آورد و متناسب با سوخت ساز بدن آب را تصفیه می‌کند. ظرفیت تولید این دستگاه، ۲۰۰ لیتر در دوز است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تصفیه آب تامین آب سالم دستگاه تصفیه آب ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن

وزرای دفاع آلمان و فرانسه از همکاری مشترک برای تولید تانک های مجهز و مدرن برای آینده با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی آلمان، گفته می شود تانک جنگی که به طور مشترک توسط آلمان و فرانسه ساخته می‌شود کاملاً مجهز و قابل همکاری و مجهز به هوش مصنوعی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان در مصاحبه ای با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: ما به طور مشترک در حال توسعه سیستمی برای آینده هستیم که برای آنچه ما نیاز داریم - از هوش مصنوعی و جدیدترین فناوری حسگر گرفته تا امکان استفاده از این سیستم بدون سرنشین در شرایط خاص، طراحی شده است.

سباستین لکورنو، همتای فرانسوی وی افزود: ما فقط تانک آینده را توسعه نمی‌دهیم، بلکه آینده تانک را نیز توسعه می‌دهیم.

وی توضیح داد که نیاز به قابلیت همکاری - تعامل سیستم‌های مختلف - از طریق تجربه جنگ اوکراین آشکار شد.

این دو وزیر اروپایی می‌خواهند امروز جمعه در پاریس اعلامیه‌ای را امضا کنند که نشان دهنده آغاز فاز پروژه 1A است. انتظار می‌رود که توزیع وظایف بین شرکت‌های دفاعی درگیر با جزئیات بیشتری شرح داده شود.

پیستوریوس گفت، تجربه در توسعه سیستم نبرد هوایی FCAS به عنوان یک "طرح اولیه" عمل می‌کند. به گفته این مقام آلمانی قرارداد تفصیلی باید در ابتدای سال آینده تکمیل شود.

لکورنو هم افزود: "ما از نیازهای عملیاتی ارتش آلمان و ارتش فرانسه شروع کردیم، در حالی که پیشینیان ما گاهی اوقات نیازهای صنعت را بیشتر در نظر می‌گرفتند."

این پروژه به تعویق افتاد زیرا شرکت‌ها مسئولیت‌ها و حقوق مالکیت معنوی را در ارتباط با پیشرفت‌های فناوری مورد مناقشه قرار دادند. در میان مدت، این پروژه باید برای سایر کشورها مانند ایتالیا یا هلند نیز باز شود. این سیستم جدید در ابتدا قرار بود در سال 2035 آماده استفاده شود، اما اکنون صحبت از سال 2040 است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن