Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی گفت:  لازم است همانند دیگر حرفه‌ها، کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآن کریم برای عموم مردم توسط نهادهای مختلف برگزار شود. ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

حجت الاسلام احمد صفاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب در این ارتباط که سبک زندگی ما بر اساس نسخه‌های غربی شکل دهی نشود، اظهار داشت: تاکنون فعالیت‌های خوبی در این ارتباط انجام شده اما در زمینه سبک زندگی قرآنی هنوز فعالیت‌های شاخصی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید دقت کنیم که پرداختن به سبک زندگی در حد نظریه‌پردازی نباشد و دارای بازخورد اجتماعی باشد و مشکلاتی که اکنون در نظام خانواده، اجتماعی سیاسی و دیگر عرصه‌ها داریم  را می‌توان با تمسک به آموزه‌های قرآن کریم به عنوان نسخه‌ شفابخش رفع کرد.

کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان اینکه توجه به قرآن کریم موجب گسترش رحمت الهی در جامعه می‌شود، گفت: همان گونه که بحث قرائت قرآن کریم اهمیت دارد توجه به مفاهیم نیز از اهمیت خاصی برخوردار است و باید متناسب با هر قشر و سنی به این آیات در قالب روش‌های هنری و فرهنگی تجسم ببخشیم و آنها را در جامعه پیاده سازی کنیم.

وی تصریح کرد:  لازم است همانند دیگر حرفه‌ها، کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآن کریم و دوره‌های آموزشی برای عموم مردم توسط نهادهای مختلف برگزار شود و نهادهای فرهنگی از جمله دارالقرآن‌ها، متولیان فرهنگی در مناسبت‌هایی مانند ماه مبارک رمضان که فضای قرآنی در جامعه شکل می‌گیرد جلسات تفسیری برگزار کنند اما به واقع از برگزاری کارگاه‌های آموزشی غفلت شده است.

صفاری ادامه داد: رسیدن به این امر نیازمند سازماندهی خاصی است؛ لازم است افرادی که در زمینه نشر فرهنگ قرآنی فعال هستند با برنامه‌ریزی صحیح کارگاه‌های آموزشی قرآنی با موضوع رفع مشکلات اخلاقی و نحوه برخورد با دیگران برای جوانان و نوجوانان، تربیت فرزندان برای والدین و مهارت‌های ارتباطی برای  زن و شوهر و ... را  توسط کارشناسان توانمند و برجسته برگزار کنند تا فرهنگ قرآنی در سطح جامعه گسترش پیدا کند.

اصفهان| مسابقات سراسری قرآن؛ گروه‌های هم‌خوانی قرآن و هم‌سرایی به رقابت پرداختندامام جمعه اصفهان: آموزش و پرورش توجه جدی به تعلیم و تدریس قرآن کریم داشته باشدرئیس سازمان اوقاف: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از تفکر قرآنی است

وی با اشاره به اینکه برای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه انس با قرآن از طریق قرائت لازم است، اظهار داشت: بنابر روایات بهترین شما کسی است که قرآن را فرا بگیرد و به دیگران یاد دهد.

کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌های قرائت قرآن کریم در سطح مساجد، مدارس و در همه سطوح بسیار مؤثر است، در قرآن کریم از این کتاب آسمانی به عنوان نوری تعبیر شده که هم ظلمت‌ها و تاریکی‌ها را از انسان دور می‌کند و هم روشنی بخش است.

وی افزود: قرائت و تلاوت مقدمه‌ای برای آشنایی با مفاهیم و تفسیر قرآن و آن هم مقدمه‌ای برای به کار بستن قرآن و عینیت بخشیدن آن در زندگی است و ضروری است در زندگی خود مسائل کلان اجتماعی قرآن را به عنوان خط مشی بدانیم، قرآن نباید به عنوان حاشیه برای زندگی ما قرار گیرد بلکه باید زینتی باشد که در زندگی ما تجلی پیدا کند.

صفاری با بیان اینکه فرهنگ قرآنی باید از همان دوران کودکی در وجود افراد نهادینه شود، گفت:  اگر ذهن کودک از همان دوران خردسالی با قران انس پیدا کند قرآن با گوشت و پوست فرد آمیخته می‌شود و به واسطه مصون ماندن و واکسینه شدن توسط کلام از انحرافات مصون خواهد بود.

وی تصریح کرد: انس با قرآن، قرائت قرآن، شنیدن، نگاه کردن به قرآن و خواندن آن همه دارای فضیلت اجر و ثواب است و بر این اساس برگزاری مسابقات قرآن  بهانه‌ای است تا افراد بیشتر با فضای قرآنی انس یابند و فضای شهر نیز قرآنی شود.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حوزه‌های آزمون مرحله اول اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

حوزه‌های برگزاری مرحله اول نوزدهمین دوره آزمون های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اعلام شد که بر اساس آن آزمون مربوطه در ۸۵ حوزه امتحانی در نظر گرفته شده در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، مرحله اول آزمون نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، روز جمعه (۱۴ اردیبهشت‌ماه) به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بر همین اساس دبیرخانه طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم آدرس حوزه‌های برگزاری آزمون را در این مرحله اعلام کرد که بر اساس آن این آزمون در ۸۵ حوزه در ۳۱ استان کشور برگزار خواهد شد.

داوطلبان حضور در این آزمون می‌توانند کارت ورود به جلسه را از طریق درگاه  https://bpms.telavat.ir دریافت کنند. برای ورود به صفحه مربوط به مشاهده و دریافت کارت باید شماره ملی داوطلب وارد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • اعلام حوزه‌های آزمون مرحله اول اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل