Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران طی نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها اعلام کرد: فهرست تجهیزات پزشکی قابل بازیافت موجود در دانشگاه‌ها و مراکز درمانی وابسته، مورد تهاتر قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، در این نامه خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی آمده است:

«همانگونه که مستحضرید میزان نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز درمانی وابسته به تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای سالانه حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان تخمین زده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی اجمالی به وضعیت تخصیص اعتبارات نظام سلامت نشان می‌دهد در سال‌های اخیر با توجه به شرایط خاص کشور و عدم تحقق کامل منابع درآمدی مذکور در قانون بودجه، بسیاری از ردیف‌های اعتباری بخش بهداشت و درمان به ویژه اعتبارات مربوط به خرید متمرکز تجهیزات پزشکی سرمایه محقق نشده است.

هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در حال حاضر با حجم قابل توجهی از درخواست‌های اعلام نیاز تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای مواجه است که علی‌رغم صدور حواله تامین آن‌ها از سوی حوزه‌های تخصصی وزارت بهداشت به ویژه معاونت محترم درمان به دلیل عدم تخصیص منابع اعتباری کافی از محل ردیف های بودجه مصوب ولی محقق نشده و در فهرست انتظار خرید باقی مانده است.

عدم تامین به موقع تجهیزات مورد نیاز موجب افزایش صف انتظار دریافت خدمت بیماران، کاهش رضایتمندی بیماران از وضعیت و کیفیت خدمات ارائه شده، افزایش استهلاک تجهیزات سرمایه‌های موجود به دلیل ناگزیری از استفاده فرا ظرفیتی از این دستگاه‌ها می‌شود.

از سوی دیگر بر اساس برآوردهای اداره کل امور ملزومات و تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، در حال حاضر حدود ۱۲۰/۰۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز درمانی وابسته وجود دارد که حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد این تجهیزات به ارزش تقریبی ۳۶۰۰۰ تا ۴۸۰۰۰ میلیارد ریال به دلایل مختلف از رده مصرف خارج شده و در انبارهای دانشگاه و مرکز درمانی به صورت بلا استفاده انباشته شده‌اند.

تجربه موفق و رو به گسترش کشورهای توسعه یافته در انجام تعمیرات اساسی، ارتقا، به روزرسانی و بازآفرینی تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای تحت عنوان صنعت بازچرخوانی یا ریفربیش تجهیزات پزشکی نشان دهنده امکان استفاده از این ظرفیت‌های مغفول ولی موجود در نظام سلامت است.

هیات امنای صرفه جویی ارزی بر آن است تا در راستای تامین نیازهای تجهیزاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز درمانی وابسته (بر اساس الزامات نظام سطح بندی ارائه خدمات) با در نظر گرفتن محدودیت منابع اعتباری قابل استحصال در نظام سلامت و لزوم مدیریت بهینه این منابع با همکاری و مشارکت معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان ارائه دهنده خدمت نسبت به فعال‌سازی صنعت ریفربیش تجهیزات پزشکی سرمایه در نظام سلامت کشور اقدام نماید.

لذا خواهشمند است دستور فرمایید بعد از کارشناسی انجام شده در مدیریت تجهیزات پزشکی آن دانشگاه، اقلام قابل بازیافت موجود در انبارهای آن دانشگاه و مراکز درمانی وابسته به تفکیک تجهیزات پزشکی سرمایه سبک، متوسط و سنگین (در سه جدول مجزا و شامل اطلاعات مورد نیاز ذیل) حداکثر تا تاریخ پایان مهر ماه ۱۳۹۸ جهت این هیئت ارسال شود تا پس از انجام کارشناسی فنی و قیمت گذاری بر اساس ضوابط و مقررات و موازین مربوطه با مطالعات هیات امنا از آن دانشگاه مورد تهاتر قرار گیرد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجهيزات پزشكي بيمارستان دانشگاه علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در پی عملیات جهادی وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان استانی به دلیل بارندگی‌های اخیر استان خوزستان، صدها هزار تن گندم خریداری شده در این استان به انبارهای مسقف و سیلوهای سربسته سطح استان و سایر استان‌های منتقل شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «سید سعید راد» اظهار داشت: خرید تضمینی گندم در استان خوزستان از بیستم فروردین آغاز شده و تا صبح جمعه (15 اردیبهشت) بیش از 855 هزار تُن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان‌داشت: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی، نسبت به اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات لازم از جمله به‌کارگیری کامل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای برای انتقال گندم‌های خریداری شده استان خوزستان به انبارها و سیلوها اقدام شد.

وی گفت: 50 هزار تُن گندم در مراکز روباز باقی مانده بود که با پوشش‌دهی دقیق و چادرکشی سریع بر رویِ گندم‌ها اقدام شد.

راد با تاکید بر این که صیانت از گندم‌هایی که حاصل دسترنج کشاورزان است را وظیفه خود می‌دانیم و با استفاده از همه امکانات موجود، پایِ کار جمع‌آوری گندم‌های خریداری شده در استان خوزستان آمدیم، افزود: تلاش می‌کنیم تا یکی دو روز آینده، نسبت به انتقال گندم‌های باقی ‌مانده به انبارها و سیلوها اقدام کن

از سوی دیگر رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در طول سه روز بارندگی در استان، با استفاده از پوشش های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این جهت مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

 وی گفت: در سال زراعی 1402-1403 ، 754 هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت گندم رفت .

وی با اشاره به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان افزود: 864 هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش ها برداشت شده بود که از این میزان 560 هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از یکصد هزار تن گندم نیز به سیلوها منتقل شده بود.
نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود جلسات متعددی با ارگان های مربوطه از جمله استانداری، سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم جهت انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.
وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته 510 هزار تن گندم به مراکز مسقف انتقال داده شد تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود 16 هزار تن گندم در آن انبار شده است .
نبی پور اظهار داشت: کمتر از 5 درصد از گندم های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که طی مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.
وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این جهت مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.
نبی پور افزود: به حدود یکصد هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود خسارت بین 20 تا 70 درصدی با میانگین 40 درصد ناشی از ناشی از ورس، تگرگ ، آبگرفتگی و ... وارد شده است.
وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که 50 درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می دهد انجام خواهد شد.
نبی پور در پایان اظهار داشت: حدود 2800 کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در استان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته 2200 دستگاه بود سرعت برداشت نیز نسبت به سال گذشته 20 درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 250 هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر