Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانم نرگس جلیلی گفت: با توجه به اهمیت امر عفاف و حجاب، سازمان امور اجتماعی کشور در سال ۱۳۹۴، دستورالعمل ده‌گانه‌ای را در این زمینه به دستگاه‌ها ابلاغ کرد که بر اساس آن فعالیت‌های خود را طراحی، پیگیری و اجرا کنند، ازاین‌رو هرساله در دوره زمانی از پیش تعیین‌شده، هیئت نظارتی سازمان اجتماعی کشور، با مراجعه حضوری و مشاهده مستندات، گزارش هر دستگاه را به‌طور مشخص و کامل مورد ارزیابی قرار می‌دهد و در سال جاری با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه عفاف و حجاب، این ارزیابی با دقت و وسعت بیشتری انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۵ مهرماه، برای پاسخگویی بنیاد شهید و امور ایثارگران به پرسش‌های هیئت نظارت و ارائه گزارش‌های مستند پیرامون اقدامات در حوزه عفاف و حجاب تعیین‌شده، بنابراین ۱۰ مهرماه آخرین فرصت سازمان‌های تابعه بنیاد برای ارسال گزارش به کمیته عفاف و حجاب بنیاد است.
مشاور امور زنان و خانواده بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مصوبه‌های کمیته صیانت از عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: در این نشست مقرر شد مسئولیت دریافت گزارش ها، بازرسی و ارزیابی اقدامات بنیاد و سازمان‌های تابع با دبیر عفاف و حجاب باشد تا پس از جمع‌بندی در تاریخ مشخص‌شده، گزارش کامل و جامع به بازرسان وزارت کشور ارائه شود.
وی ادامه داد: با توجه به تاکید حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی نماینده، ولی فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به سازمان‌های تابع مبنی بر لزوم همکاری با هیئت بازرسی، هماهنگی‌های لازم با سازمان‌ها صورت گرفته و هیئت نظارت و ارزیابی از ۶ تا ۱۰ مهرماه با حضور در این سازمان‌ها گزارش‌ها و مستندات را بررسی می‌کند.
خانم جلیلی تصریح کرد: تاکنون فرآیند نظارت، بازبینی و بررسی میدانی اقدامات دو بیمارستان ساسان و مصطفی خمینی صورت گرفته و پس از وصول مستندات این دو بیمارستان، ارزیابی هرکدام مستقل جمع‌بندی خواهد شد و تا ۱۰ مهرماه دیگر سازمان‌های تابعه نیز رصد می‌شود.
دبیر کمیته عفاف و حجاب بنیاد در پایان با تاکید براین که مقوله عفاف و حجاب صرفاً مختص بانوان نیست، گفت: بانوان و آقایان هر دو در این موضوع سهیم هستند و شایسته است بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابع، برنامه‌های خود را با توجه به این رویکرد تدوین کنند.
دستورالعمل برنامه‌های ده‌گانه درون‌سازمانی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌های سراسر کشور ویژه کارکنان، خانواده‌های آن‌ها و مراجعین شامل «پایش و بررسی وضعیت عفاف و حجاب»، «تدوین و ترویج منشور عفاف و حجاب»، «آموزش و اقناع‌سازی»، «خدمات فرهنگی، هنری و تبلیغی عفاف و حجاب»، «خدمات مشاوره‌ای»، «فضاسازی و تبلیغات محیطی»، «حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی و هنری عفاف و حجاب»، «تشویق و ترغیب»، «ارشاد و راهنمایی متخلفین و متمردین» و «نظارت و ارزیابی رعایت عفاف و حجاب» می‌شود.

برگزاری نشست تخصصی کارگروه حقوقی نخبگان شاهد و ایثارگر
نشست تخصصی کارگروه حقوقی نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور دبیر کمیسیون ماده ۱۶، مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و اعضای کارگروه حقوق عمومی و قوانین و مقررات اداری و استخدامی نخبگان شاهد و ایثارگر با هدف بررسی وضعیت موجود و مطلوب کمیسیون ماده ۱۶ و تبیین راهکار‌های تقویت و اثربخشی برگزار شد.
محمد عرفان رییس کارگروه حقوقی نخبگان شاهد و ایثارگر و از قضات دادگستری در آغاز نشست تخصصی کارگروه حقوقی نخبگان شاهد و ایثارگر به توصیف روند شکل‌گیری آیین‌نامه رسیدگی به شکایات ایثارگران در کمیسیون ماده ۱۶ پرداخت و گفت: به نظر می‌رسد تصویب قانون جدید از حیث زمان طولانی‌تر از تغییر آیین‌نامه است و در حقیقت زمانی که بحث تصویب آیین‌نامه مطرح می‌شود روند کوتاه‌تر است درحالی‌که در خصوص تصویب قانون فیلتر‌های زیادی وجود دارد و باید زمان بیشتری به آن داده شود.
علی‌اکبر باصری دبیر کارگروه حقوقی و قضایی نیز با اشاره به روند مثبت جلسات کارگروه و تدوین آیین‌نامه مربوطه اظهار داشت: خلأ‌های آیین‌نامه در این جلسات برطرف و پیش‌نویس آن تقدیم اعضای نشست شده است.
سید ناصر میر عیسی خانی دبیر کمیسیون ماده ۱۶ نیز در ادامه با اشاره به روند شکل‌گیری آیین‌نامه گفت: از آنجایی‌که آیین‌نامه می‌تواند مورد ایراد مجلس شورای اسلامی قرار گیرد و همچنین هیئت تطبیق مصوبات با قوانین نیز می‌تواند ایراد‌هایی را مطرح کند و دیوان عدالت اداری نیز حتی با شکایت اشخاص حقوقی می‌تواند به این آیین‌نامه اشکالاتی وارد کند پیشنهاد کردیم به دلیل قدرتمندتر بودن وجهه آن، رأی به تصویب تغییرات به صورت قانون بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی‌که ساختار کمیسیون ماده ۱۶، بحث رسیدگی به صلاحیت‌های کمیسیون و ضمانت اجرایی آرای کمیسیون از مواردی است که به نظر نمی‌رسد بتوان در قالب آیین‌نامه برای آن‌ها راهکاری ارائه داد بنابراین باید به سمت تغییر قانون حرکت کنیم اگرچه اصلاح قانون می‌تواند دشوارتر باشد.

برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران هم از برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی با محوریت «بیانیه گام دوم انقلاب» برای کارکنان بنیاد خبر داد.
به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی با تأکید بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: به منظور ترویج این فرهنگ، مرکز مقاومت بسیج بنیاد با همکاری اداره کل توسعه منابع انسانی بنیاد، مسابقه کتاب‌خوانی برای کارکنان بنیاد را با محوریت «بیانیه گام دوم انقلاب» برگزار می‌کند.
وی افزود: بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب باهدف تبیین دستاورد‌های شگرف چهار دهه گذشته انقلاب اسلامی و توصیه‌هایی به‌منظور جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی صادرشده است که برای مطالعه همکاران آماده‌شده و از طریق سایت ایثار و سامانه آموزش کارکنان بنیاد قابلیت دانلود دارد و همه کارکنان از ۶ تا ۱۳ مهرماه برای مطالعه این فایل و شرکت در مسابقه فرصت دارند.
خزایی خاطرنشان کرد: تاریخ شروع مسابقه ۱۳ تا ۱۷ مهرماه بوده و بر اساس گروه‌بندی انجام خواهد شد و پرسش‌های مسابقه در سایت آموزش بارگذاری می‌شود و همکاران می‌توانند پاسخ دهند، همچنین زمان اعلام نتایج و اسامی برندگان، ۵ آذرماه هم‌زمان با سالروز تشکیل بسیج مستضعفین از طریق سایت ایثار خواهد بود، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با دبیرخانه معاونت علمی و پژوهشی بسیج با شـماره تماس ۸۳۲۳۲۴۵۰ تماس بگیرید.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FW2 برچسب ها: عفاف ، حجاب ، بنیاد

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: عفاف حجاب بنیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، ایرادات شورای نگهبان در چند ماده از طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

ماده (۱۹) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۹- ماده (۷۶) قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۷۶- عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون در صورتی که مشمول ماده (۷۷) این قانون شود، مشمول مالیات نمی‌باشد. این معافیت در خصوص اشخاصی که به حکم تبصره‌های (۲) و (۴) ماده (۷۷) مشمول آن ماده نشده‌اند، نیز جاری است.

ماده (۲۰) و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۲۰- عنوان تبصره ماده (۹۳) به تبصره (۱) اصلاح و هشت تبصره به عنوان تبصره‌های (۲) تا (۹) به ماده (۹۳) قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر به این ماده الحاق می‌شود:

تبصره ۲- درآمدهایی که مشمول مالیات موضوع این ماده می‌شوند، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه موضوع فصل اول باب سوم و مالیات بر درآمد اتفاقی موضوع فصل ششم باب سوم این قانون نمی‌شوند.

تبصره ۳- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون متعلق به اشخاص موضوع این فصل و مرتبط با فعالیت شغلی آنها، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود. در صورتی که تاریخ تملک دارایی‌های مذکور پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، صرفاً تا چهار سال پس از استقرار بستر اجرایی، اولین انتقال آن‌ها مشمول مالیات موضوع این فصل نمی‌شوند.

تبصره ۴- در صورتی که دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، مرتبط با فعالیت شغلی صاحبان مشاغل موضوع این فصل نباشند، عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، مشمول مالیات موضوع فصل اول باب سوم این قانون می‌شود.

تبصره ۵- ارزش روز حق واگذاری محل که فاقد صورتحساب الکترونیکی خرید است به موجب آئین‌نامه‌ای تعیین می‌شود که حداکثر ظرف یک سال پس از لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد. تعیین ارزش روز حق واگذاری محل در آئین‌نامه مذکور بر اساس مواردی از قبیل اظهار مؤدی، تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده در طول دوره تملک و ارزش روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون است. حکم این تبصره در خصوص تعیین ارزش روز حق واگذاری محل که به صورت بلاعوض یا به صورت ارث تملک شده نیز جاری است.

تبصره ۶- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون در صورتی که دوره تملک آن بیش از ۲ سال باشد، پس از کسر عایدی ناشی از تورم موضوع تبصره (۱۰) ماده (۱۰۵) این قانون، تا آستانه ده برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند.

تبصره ۷- حکم تبصره‌های (۹) تا (۱۲) ماده (۱۰۵) این قانون، با رعایت مقررات این فصل، در خصوص صاحبان مشاغل موضوع این فصل جاری است.

تبصره ۸- مجموع درآمد اشخاص غیرتجاری، حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که مطابق مفاد فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم محاسبه شده است، در هر پنج سال تا سقف ۵ برابر معافیت موضوع ماده (۱۰۱) این قانون مشمول مالیات نخواهد بود و مازاد بر آستانه فوق، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود.

تبصره ۹- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۲۱- در تبصره (۱) ماده (۱۰۵) قانون مالیات‌های مستقیم عبارت «غیرتجاری» حذف و ۷ تبصره به‌عنوان تبصره‌های (۸) تا (۱۴) به ماده مذکور به شرح زیر الحاق می‌شود:

«تبصره ۸- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون مشمول استثنای صدر این ماده نمی‌شود و عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود. در صورتی که تاریخ تملک دارایی‌های مذکور پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، صرفاً تا چهار سال پس از استقرار بستر اجرایی، اولین انتقال آن‌ها مشمول مالیات موضوع این فصل نمی‌شوند.

تبصره ۹- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون متعلق به اشخاص موضوع این فصل که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، «تاریخ تملک» دارایی، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در صورتی که از طریق اسناد عادی معامله باشد، تاریخ تملک، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در زمان استقرار بستر اجرایی، قیمت خرید دارایی‌های مذکور محسوب می‌شود.‌

تبصره ۱۰- در محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، عایدی ناشی از تورم از کل عایدی سرمایه کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید». در خصوص دارایی‌های موضوع این تبصره، در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۱۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون متعلق به اشخاص موضوع این فصل، ۲ سال یا کمتر از ۲ سال باشد، در محاسبه عایدی سرمایه آن حکم تبصره (۱۰) این ماده لحاظ نمی‌شود. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۱۲- در خصوص اشخاص موضوع این ماده که بدون لحاظ عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های‎ موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، زیان‌ده هستند، در صورتی که دوره تملک دارایی‌های مذکور دو سال یا بیشتر باشد، عایدی مذکور با سایر درآمدهای مشمول مالیات این اشخاص جمع می‌شود و در غیر این صورت اگر دوره تملک دارایی‌های مذکور کمتر از دو سال باشد، صرفاً یک‌سوم از عایدی مذکور با سایر درآمدهای مشمول مالیات این اشخاص جمع می‌شود و مابقی عایدی حسب مورد با نرخ‌های مربوط مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۱۳- در صورتی که دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون مرتبط با فعالیت اشخاص موضوع این فصل نباشد، در محاسبه عایدی سرمایه آن حکم تبصره (۱۰) این ماده لحاظ نمی‌شود.

تبصره ۱۴- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۲۲- در ماده (۱۱۹) قانون مالیات‌های مستقیم، عبارت «در هر سال، مجموع» به ابتدای این ماده الحاق و عبارت «به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱)» به عبارت «برای اشخاص غیرتجاری، با لحاظ مفاد مواد (۱۲۴) و (۱۲۶) به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون و برای اشخاص تجاری، به ترتیب در خصوص اشخاص حقیقی و حقوقی به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) و (۱۰۵)» اصلاح می‌شود. همچنین یک تبصره به شرح زیر به این ماده الحاق می‌شود:

تبصره -سازمان موظف است مجموع درآمدهای موضوع این فصل متعلق به هر شخص غیرتجاری را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق
  • برگزاری دوره عفاف و حجاب برای فعالان مردمی در بندرعباس
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا