Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:17:16 GMT

قبل از ساخت و ساز غیرمجاز، جلوی این کار گرفته شود

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۸۰۲۳۵

قبل از ساخت و ساز غیرمجاز، جلوی این کار گرفته شود

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: متاسفانه حفاظت از انفال جزو اولویت‌ها نیست، در حالی‌که این دیدگاه باید تغییر کرده و به عنوان اولویت مطرح شود.

به گزاش ایسنا، سرهنگ علی عباس‌نژاد پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان یگان حفاظت اداره‌کل منابع‌طبیعی استان زنجان، با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که نخواهیم توانست در قبال آن جوابگو باشیم، موضوع حفاظت مناسب از انفال است که متاسفانه اولویت کار ما نیست، افزود: باید این مهم در اولویت همه دستگاه‌ها باشد تا از انفال استفاده درست کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح ‌کرد: باید در حفاظت از انفال نه وقت بشناسیم نه ساعت و نه طرف حساب برای ما مهم باشد که چه شخصی است‌. باید در یگان حفاظت منابع‌طبیعی به این موضوع توجه شود که اجازه تعدی به اراضی داده نشود و قبل از ساخت و ساز غیرمجاز جلوی این کار گرفته شود. نباید اجازه دهیم از اول ساخت و سازی صورت گیرد و لازمه آن، این است که احساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم. باید به نیروهای حفاظت موقعیت دهیم و بلوکات را مشخص کنیم و از آن‌ها مسئولیت بخواهیم تا در حفاظت از انفال موفق عمل کنیم.

عباس‌نژاد ادامه داد: هنر ما نباید این باشد که ساخت و سازی انجام شود که سیستم را به زحمت انداخته و سرمایه را از بین برده و در نهایت واحد غیرمجاز ساخته شده را تخریب کنیم. باید بپذیریم مصالح استفاده شده سرمایه‌های مملکت ما است و باید از ابتدا مانع ساخت و ساز غیرمجاز باشیم و این موضوع باید در سرلوحه امور قرار گیرد.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه ضوابط قضایی خوبی برای پیشگیری از تشکیل پرونده در حوزه منابع‌طبیعی وجود دارد، افزود: متاسفانه از اختیارات استفاده نمی‌شود. سال گذشته ۳۰ هزار پرونده در این حوزه تشکیل شد که اکثرا ضابط به‌عنوان نماینده می‌تواند با استفاده از ضوابط قانونی به فرد متخلف تذکر داده و در مرحله بعد اقدام به تشکیل پرونده کند که قطعا این امر در کاهش ورودی پرونده از این حوزه تاثیرگذار است.

وی با تاکید بر حفاظت از جنگل‌ها، گفت: بحث حفاظت از انفال در سازمان جنگل‌ها وظیفه قانونی نیست، بلکه تکلیف شرعی و قانونی است و باید به این موضوع توجه شود.

عباس‌نژاد همچنین به برنامه‌های سازمان در حوزه حفاظت اشاره کرد و افزود: سیستم بی‌سیم دیجیتال در آینده راه‌اندازی خواهد شد. سامانه ۱۵۰۴ در کشور فعال است و به‌صورت استانی فعال خواهد شد. سامانه ۱۳۹ به‌صورت کشوری فعال است و می‌توانیم ماموران را رصد کنیم. همچنین مانیتورینگ کردن گشت‌ها جزو برنامه‌ها است، چون خیلی از گشت‌ها اسم‌شان گشت است و در چارچوب وظیفه عمل نمی‌کنند، البته در استان زنجان کم است ولی این اتفاق رخ می‌دهد و با مانیتوریگ می‌توان شرایط را مدیریت کرد.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، گفت: حفاظت از عرصه‌های طبیعی حائز اهمیت است و حساسیت ویژه‌ای بر روی این موضوع وجود دارد.

خلیل آقاجانلو با بیان اینکه منابع‌طبیعی در زندگی آینده ما نیز تاثیرگذار است، اظهار کرد: در سال‌های گذشته اقدامات خوبی رخ داده و شاهد توسعه این بخش هستیم، هرچند باید از داشته‌های‌مان و انفال حفاظت شود و در این چارچوب یگان حفاظت وارد عمل شده و نقش بسیار مهمی را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه به دنبال تثبیت مالکیت دولت هستیم و ۹۸ درصد اراضی ملی استان سند مالکیت دولت صادر شده و مقدار باقی‌مانده مربوط به زمین‌هایی است که با اوقاف دچار تعارض هستیم، گفت: بحث تخریب و تصرف اراضی ملی بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه کشت دیم در استان بالا است و به همین خاطر شاهد تصرف اراضی هستیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: استان زنجان ظرفیت خوبی در حوزه خیرین داشته و قطعا در انجام اقدامات حفاظتی باید این موضوع مدنظر قرار گیرد. عوامل تخریب در استان شناسایی شده و لازم است که برنامه چندبعدی را برای پیشگیری و حفاظت داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از تلاش‌های سرهنگ خسروی قدردانی و سرگرد رضا مهدیون به عنوان فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان جنگل ها زنجان منابع طبيعي آبخيزداري انفال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا زارعی عصر یکشنبه در گفت‌وگوبا خبرنگاران اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری نمایند.

کد خبر 6097611

دیگر خبرها

  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • دستگیری متخلفان چرای غیرمجاز دام در منطقه شیدا
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود