Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: برخی از محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی، ورزشی قاچاق در زیرپله‌های داخلی یا کشور‌های هم‌جوار تولید می‌‌شوند.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر کیانوش جهانپور با اشاره به اینکه 10 درصد بازار داروی دنیا را داروی قاچاق دربردارد، اظهار کرد: کنترل‌های موجود در بازار دارویی کشور و حتی در دنیا اندک است و باید از ورود چنین کالا‌های غیرقانونی که پای یک سری افراد سودجو و سواستفاده‌گر را به بازار باز می‌کند جلوگیری شود؛ دارو‌هایی که با مضرات بسیار با سلامت مردم بازی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه این افراد سودجو دارو‌های قاچاق را به بازار غیرقانونی مانند فضای مجازی و ماهواره‌ها تزریق می‌کنند.
وی تاکید کرد: دارو یا هر فرآورده‌ای که اثرات درمانی آن اعم از گیاهی یا شیمیایی ثابت شده و همچنین فاقد مجوز ساخت، تولید و توزیع باشد، اساساً ممنوع است؛ لذا فراورده‌های تبلیغاتی که حتی مجاز به تبلیغات باشند مجاز نیستند، چراکه از طریق روش‌های صحیح تبلیغاتشان صورت نمی‌گیرد، فرآورده‌ها و مکمل‌های مجاز غذایی و ورزشی یا ترکیبات گیاهی که تبلیغاتشان مجاز است باید پروانه اصالت و سیب سلامت داشته باشند؛ در غیر این صورت محصولاتشان مجاز نیست و از نظر سازمان غذاودارو کاملاً مردود است.
مردم چگونه اصالت یک محصول را تشخیص دهند
افرادی که از اصالت و سیب سلامت یک محصول اطمینان ندارند می‌توانند با شناسه اصالت تی‌تک یا با ارسال پیامک شناسه محصول به سامانه 20008822 از سیب سلامت و برچسب اصالت غذاودارو اطمینان حاصل کنند. البته لازم بذکر است افراد می‌توانند با نصب نرم‌افزار اپلیکشن تی‌تک روی گوشی‌های اندروید از سلامت آن کالا مطمن شوند.
وی توصیه کرد: مردم با مصرف دارو‌های تقلبی و ماهواره‌ای سلامت خود را به خطر نیندازند، چراکه برخی از محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی، ورزشی غیرقانونی و قاچاق در زیرپله‌های داخلی یا کشور‌های هم‌جوار تولید و توزیع می‌‌شوند و از نظر بهداشتی کاملاً مردود است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین الملل که در این همایش ریاست پنل سلامت را برعهده داشت، ضمن اشاره به توانمند‌های حوزه سلامت و فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری در آفریقا، اهمیت گسترش تعاملات با کشور‌های آفریقایی را تشریح کرد.

در این پنل، مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، مدیران سندیکا‌های دارو، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، مدیران شرکت‌های دارو سازی، رئیس انجمن بیمارستان سازی و میهمانانی از کشور‌های زیمباوه، مالی، اتیوپی و الجرایر حضور داشتند.

اعضای پنل ایرانی از حوزه‌های دارو، درمان و گردشگری سلامت، تجهیزات پزشکی، آموزشی، توسعه، جمعیت هلال احمر، سازمان سازمان انتقال خون، انستیتو پاستور ایران، ضمن توضیح درباره توانمندی صادراتی حوزه کاری خود، خواستار افزایش سطح تعلامات با کشور‌های آفریقایی شدند.

درادامه، میهمانان آفریقایی با تمجید از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، علاقمندی خود را جهت گسترش همکاری تجاری با حوزه سلامت ایران اعلام کردند.

نیکنام در پایان گفت: گسترش همکاری ایران و آفریقا در حوزه سلامت قابل پیگیری است و انتقال تجارب و خدمات سلامت به این کشور‌ها وجود دارد.

به گزارش آنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه  ۸ اردیبهشت با حضور رئیس جمهور افتتاح و به مدت پنج روز ادامه دارد. این نمایشگاه میزبان ۲۰۰۰ صاحب نظر از ۸۰ کشور می‌باشد و ۸۰۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه توانمند‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود