Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@05:25:51 GMT

طراحی و ساخت دستگاه تصفیه آب بدون هدر رفت

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۸۳۵۹۲

طراحی و ساخت دستگاه تصفیه آب بدون هدر رفت

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت ایرانی توانسته با بهره‌گیری از دانش متخصصان داخلی، آب تصفیه شده و سالم که اساس زندگی همه موجودات روی زمین است را بدون هدر رفت در دسترس همگان قرار دهد و این دستگاه به زودی با برندی ایرانی به دنیا معرفی می شود.

اگرچه از بدو ابداع تصفیه آب سیستم RO بیش از ۵۰ سال می گذرد اما تاکنون تحول علمی ارزشمندی برای حذف دور ریز آن صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه تصفیه آب بدون پساب سیستم به همت جوانان سمنانی تولید شده است و این دستگاه با حمایت و پشتیبانی مرکز رشد علم و فناوری سمنان بعد از سالها تحقیق و پژوهش در حوزه تکنولوژی جدید و تکنیک ساخت دستگاه های تصفیه آب موفقیت چشمگیری داشته است.

عقیل امانی مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان ایرانی در خصوص دستگاه تصفیه آب، می گوید: این سیستم برای نخستین بار در کشور عرضه شده و در دنیا بی نظیر است.

وی با تاکید بر اینکه، دستگاه تولیدی ما عمر بسیار بالا و مصرف پایینی دارد، افزود: این سیستم دارای گواهی ثبت اختراع، تاییدیه عالی‌ترین مرجع علمی کشور، گواهی نامه تست آب ورودی و خروجی از سازمان آب و فاضلاب و گواهی آنالیز آب از آزمایشگاه آب و خاک شاهرود است.  

وی اظهارداشت: دستگاه های تصفیه آب خانگی موجود در بازار که با سیستم RO کار می کنند به ازاء هر لیتر آب تصفیه مقدار ۳ لیتر آب آشامیدنی را هدر می دهد و آن را به فاضلاب منتقل می کند. اما دستگاه تولیدی ما هدر رفت آب ندارد و تمام مراحل تولید آزمایشی و مراحل اتوماسیون دستگاه با موفقیت صورت گرفته و هم اکنون وارد بازار شده است.

به گفته مدیر عامل شرکت آرین سیستم، عملکرد این دستگاه تصفیه ساده بنظر می رسد اما از پیچیدگی بسیار علمی و تجربی برخوردار است.

وی با بیان اینکه، عملیات این سیستم جدید را به دو بخش می توان تقسیم کرد، افزود: موتور پرقدرت که علاوه بر تامین فشار آب مورد نیاز دستگاه از یک طرف و عمل تزریق دور ریز دستگاه با فشار لازم بدون برگشت به لوله آب خام از طرف دیگر تامین می کند بخش نخست این دستگاه است.

وی ادامه داد: در بخش دوم در واقع عملیات بازچرخانی دور ریز در یک سیکل نیمه بسته با آب خام مخلوط می شود و امکان مجدد آن به دستگاه نیز کم اثر و حتی بی اثر می شود. به طوری که نه تنها عملیات فیلتراسیون دستگاه به خوبی صورت می گیرد و صدمه ای به بار نمی آورد بلکه دو منظوره بودن فشار موتور نیز، به لوله آب شهری فشار مضاعف وارد نمی‌کند.

امانی گفت: دستگاه مذکور پس از تصفیه، آب را به صورت آب قلیایی و Ph نرمال در می آورد و متناسب با سوخت و ساز بدن آب را تصفیه می کند و ظرفیت تولید این دستگاه، ۲۰۰ لیتر در روز است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هدر رفت آب پساب شرکت دانش بنیان دستگاه تصفیه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)