Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس «کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس معتقد است طرح «شفافیت آرای نظام تقنینی» یک نوع فرافکنی است و برخی می‌خواهند برای فرار از زیر بار شفافیت بیرون بروند. البته برخی دوستان هم نمی‌دانستند پشت این موضوع چیست. تاریخ انتشار: 07:03 - 08 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۳۹۶۶ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، در مخالفت با تصویب طرح «شفافیت آرای نظام تقنینی» در مجلس گفت: در این طرح آمده شورای نگهبان و شورای عالی امنیت ملی هم باید آرای‌شان شفاف باشد؛ به اعتقاد بنده این مجلس است که جلسه علنی دارد و مذاکراتش به صورت زنده پخش می‌شود و باید رای آن مشخص باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مجمع یا شورایی که مذاکراتش علنی نیست نمی‌توان آرای آن را علنی کرد، اظهار داشت: به عنوان مثال شورای نگهبان زمانی که دارد درباره صلاحیت‌های اخلاقی نامزد‌ها بحث و بررسی می‌کند، آیا می‌تواند مشروح مذاکرات خود درباره اینکه فلان نامزد به دلیل مشکلات اخلاقی رد صلاحیت شده را به صورت علنی عنوان کند؛ لذا، چون نمی‌تواند، اعلام رای این شورا هم موضوعیت ندارد.   حجت‌الاسلام ذوالنور ادامه داد: یا اینکه مگر می‌شود مذاکرات شورای عالی امنیت ملی را که مربوط به امنیت کشور است، علنی کرد؛ در این موضوع دلیلی نداریم که بگوییم رای این شورا باید شفاف باشد. این نمایندگان هستند که باید رای‌شان مشخص باشد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بنابراین مذاکرات و استدلال نمایندگان در مجلس علنی است و بدین وسیله رای آن هم باید شفاف باشد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بنده معتقدم که این طرح یک نوع فرافکنی است و برخی می‌خواهند برای فرار از زیر بار شفافیت بیرون بروند. البته برخی دوستان هم نمی‌دانستند پشت این موضوع چیست و به دلیل آنکه نامی از شفافیت برده شده بود رای دادند؛ بنابراین اگر برخی از نمایندگان پشت صحنه این موضوع را می‌دانستند یقینا به چنین چیزی رای نمی‌دادند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان شورای عالی امنیت ملی صلاحیت های اخلاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۷۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و رئیس کل بانک‌مرکزی برگزار شد؛ هدف از برگزاری این نشست بررسی وضعیت سیاست های ارزی دولت سیزدهم در مجموعه بخش های اقتصادی کشور بود.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در این نشست اعضای کمیسیون اقتصادی، بانک مرکزی، مخبر معاون اول رئیس جمهور و حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور داشتند و در مورد شرایط اقتصادی کشور و پیامدهای مرتبط با انتقال سیاست های ارزی در طول ۲ سال اخیر به بیان نکاتی پرداختند. همچنین ضمن‌ بررسی شاخص های مثبت همانند نرخ رشد و نرخ تورم و نقدینگی به اهم مشکلات مربوط به سیاست ها اشاره کردند.

در این نشست وضعیت تراز تجاری، افزایش نرخ تورم کالاهای اساسی و غیر اساسی، قاچاق، وضعیت تولید کالاهای اساسی در داخل کشور و شاخص سرانه مصرف واردات کالاهای اساسی مطرح شد.

همچنین در این جلسه، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجموعه بسته پیشنهادی کمیسیون را به معاون اول رئیس جمهور تقدیم و بیان کرد که ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه توضیحات مربوط با شاخص های کلان اقتصادی و اثرات مثبت آن در اقتصاد کشور را توضیح داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از توافقات خوب این کمیسیون با معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح سیاست‌های ارزی جهت ارتقای توانمندی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

پیش از این، پورابراهیمی در نامه ای به رئیس جمهور ضمن تببین مشکلات در رابطه با پیامدهای ارزی دولت در سیاست های ارزی بانک مرکزی، پیشنهاداتی را مطرح کرده بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904206

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!