Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وبه نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان؛ محمدرضا بندانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: باهدف توسعه منابع جدید پروتئینی وکمک به درآمد خانوار روستایی و اشتغال زایی توسعه وتکمیل زنجیر تولید وپرورش شترمرغ در قالب یک برنامه ۴ساله در استان در حال اجرا ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا بندانی   افزود: طرح از سال ۱۳۹۷اغاز شده وتا سال ۱۴۰۰ادامه خواهد داشت.

او تصریح کرد: سیستان وبلوچستان بهترین شرایط آب وهوایی برای پرورش شتر مرغ راداراست وبا پرورش این پرنده وفروش گوشت، پوست وروغن آن می‌توان درآمد خوبی عاید بهره برداران گردد.

این مقام مسئول گفت: در سال گذشته ۲میلیارد تومان اعتبار صرف توسعه پرورش شتر مرغ در استان شد و امسال نیز ۲میلیارد و ۱۵میلیون تومان اعتبار در همین راستا در سطح شهرستان‌ها هزینه خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر ۵واحد پرورش شتر مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۵۰قطعه و۲واحد پرورش شتر مرغ مولد به ظرفیت ۶۵۰قطعه در حال فعالیت می‌باشند وسالیانه ۷۰تن گوشت و۱۲۵۰قطعه جوجه شتر مرغ تولید وروانه بازار می‌کنند.

او  افزود: با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی و بهره برداران تعداد ۱۲واحدپرورش شتر مرغ پرواری ومولد در حال احداث میباشد که تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

بندانی خاطرنشان کرد: در افق اجرای ۴ساله این طرح تولید گوشت شتر مرغ به بیش از ۲۲۰تن وتولید جوجه شتر مرغ به بیش از ۱۵هزار قطعه افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/ع

پرورش شتر مرغ در سیستان وبلوچستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دام و طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،خلیل‌احمد سلامی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی در دولت سیزدهم برای بهبود سبد معیشت مردم اجرایی شد که دریکسال اخیر شهروندان سیستان و بلوچستان از آن بخوبی استقبال کردند.
وی افزود: در بازه زمانی یکساله طرح کالابرگ الکترونیکی، بیش از ۶۷۰ هزار خانوار در استان از این طرح استقبال کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه گردش مالی این طرح در سیستان و بلوچستان نیز سه هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: از این مبلغ، دو هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان توسط مردم بصورت نقدی وهزار و ۵۴۶ میلیارد تومان آن بصورت یارانه توسط دولت پرداخت شده است.
سلامی در خصوص طرح فجرانه هم گفت: از هفدهم بهمن سال قبل که این طرح آغاز شد، در مرحله اول، ۵۴۶ هزار خانوار، در مرحله دوم ۴۵۲ هزار خانوار و در مرحله سوم که تا ۱۷ اردیبهشت ادامه دارد، تا الان ۳۷۰ هزار خانوار با مراجعه به چهار هزار و ۲۰۰ فروشگاه مجری طرح در استان، یازده قلم کالای تعریف شده را خریداری کردند.
وی ادامه داد: میزان یارانه تشویقی اختصاص یافته توسط دولت سیزدهم از ابتدای طرح فجرانه تا الان در سیستان و بلوچستان، هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین در ادامه از کاهش ۱۰ درصدی حوادث ناشی از کار در سال گذشته در استان خبر داد .

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است