Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن هاشمی در همایش روزجهانی گردشگری که صبح امروز در سالن برج میلاد برگزار شد گفت: حوزه گردشگری یا توریسم، یکی از صنایعی است که با گذشت زمان بصورت تصاعدی در حال رشد است و بدلیل نیاز به کمترین میزان سرمایه گذاری جهت تامین شغل، افزایش امنیت و تبادلات فرهنگی و همچنین دیپلماسی عمومی، در کشورهای توسعه یافته جهان مورد بیشترین حمایت وتسهیل قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته هاشمی وابستگی به نفت و محدودیتهای ایدئولژیک موجب شده است که ما بصورت جدی به توسعه گردشگری نیاندیشیم در حالیکه ایران با 24 اثر ثبت شده جهانی در یونسکو، دارد و جزو ده کشور برتر جهان به لحاظ دارا بودن جذابیت های معماری، فرهنگی و طبیعی است.

 

وی ادامه داد: این در حالی است که از نظر تعداد گردشگر و میزان دریافتی از صنعت توریسم در جایگاه مناسبی قرار نداریم.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در سال 1396، تعداد گردشگران خروجی(ایرانیان توریست) ده میلیون نفر و تقریبا دو برابر گردشگران ورودی به ایران بود گفت: با کاهش ارزش پول ملی، این دو رقم در سال گذشته تقریبا مساوی و به بیش از هفت میلیون رسیده است که البته اگر آمار زائران اربعین را از گردشگران خروجی حذف کنیم، در شرایط فعلی آمار سفرهای خارجی ایرانیان کاهش چشمگیری پیدا کرده و به نصف دو سال قبل رسیده است.

 

محسن هاشمی همچنین یکی از موانع اصلی جذب گردشگر در ایران را سیاهچاله بودن کشور به لحاظ زیرساختهای ارتباطی دانست و افزود: توریست خارجی نمی تواند مانند سایر کشورهای هدف براحتی به خدماتی نظیر وسایل نقلیه، هتل، برنامه های فرهنگی وهنری و ... دست پیدا کند.

 

وی محدودیتهای ایدئولوژیکی را از دیگر موانع جذب گردشگر در کشور برشمرد و این موضوع را قابل بحث توسط دستگاههای مسئول و فقها دانست که ما جهت تقویت صنعت گردشگری، در مورد صنعت توریست چه راهکاری می توانیم ارائه کنیم؟

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: البته موانع داخلی ما مربوط به توریستهای خارجی نیست، یکی از مسایل ما در هتلینگ و اقامت گردشگران داخلی، مساله احراز نسبت است در حالیکه به لحاظ انتظامی و امنیتی و قضایی، ما در مورد احراز هویت الزام داریم نه احراز نسبت، و زمانی که ما بدلیل مصالح صنعت گردشگری و اقتصاد ملی، مهر ورود و ویزا را از فرایند ترددات به کشور حذف می کنیم، چرا نباید در مورد احراز هویت بجای احراز نسبت، نتوانیم تصمیم بگیریم.

 

وی ادامه داد: با توجه به کاهش ارزش پول ملی و منویات مقام معظم رهبری که سفرهای خارجی بی دلیل را در این شرایط ارزی، به مصلحت نمی بینند ما می توانیم از طبیعت و زیرساختها وامکانات موجود در کشور برای جایگزینی سفرهای گردشگری داخلی بجای خارجی استفاده کنیم و این موضوع نیاز به کاهش هزینه های اقامت و تسهیل در گردشگری داخلی دارد.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: بهرحال تهران با دارا بودن بخش قابل توجهی از 200 هزار تخت اقامتی در کل کشور و جاذبه های توریستی وطبیعی، بخصوص هتلهای سه ستاره و بالاتر می تواند نقش مهمی در جذب گردشگران ورودی و داخلی ایفا کند که نیازمند اراده جدی است.

 

محسن هاشمی در ادامه توسعه صنعت گردشگری را یکی از بهترین مصادیق ایجاد اشتغال، مقاوم کردن اقتصاد و ارتقا امنیت ملی دانست و تاکید کرد: ما برای مقابله با تهدیدات خارجی و پروژه ایران هراسی بیش از گذشته به توسعه این صنعت نیاز داریم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران از آمادگی مدیریت شهری جهت حمایت وتسهیل توسعه صنعت گردشگری در تهران خبر داد و گفت: البته این مهم مشروط به این است که فعالیتها شفاف باشد و سایر فعالیتهای اقتصادی در پوشش و با استفاده از تسهیلات و حمایتهای حوزه گردشگری صورت نگیرد.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ارائه ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در رویداد ایران اکسپو ٢٠٢۴ گفت: سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸ برابر رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان میراث فرهنگی، علی اصغر شالبافیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد، از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد و با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و ٢ هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران اظهار کرد: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو مأموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

وی معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان مأموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این مأموریت محتواهای مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: در ورودی سالن‌های نمایشگاه استندهایی همراه با کیو آر کد به ٨ زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتواهای عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

وی حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشورها دومین مأموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردیدهای به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محورهای فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوزهای آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای چهار میلیون دلار هستند.

وی با بیان اینکه رویدادهای مانند اکسپو می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

کد خبر 748573

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب