Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از دانش‌آموزان کشور چه در قالب زائر و چه در قالب خدمات‌رسانی به زائران در موکب‌های دانش‌آموزی، در راهپیمایی اربعین حضور پیدا می‌کنند.

به گزارش شریان نیوز،حدود دو هفته دیگر بزرگترین تجمع شیعیان جهان در کربلای معلی برگزار می‌شود. گروه‌های مختلفی از مردم ایران از زن و مرد تا کودک و نوجوان همه ساله در بزرگترین تجمع مذهبی جهان اسلام شرکت می‌کنند، در این میان دانش‌آموزان و دانشجویان هم جزو گروه‌هایی هستند که به جمع شرکت‌کنندگان در این تجمع بزرگ می‌پیوندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی دانش‌آموزان در مسیر پیاده‌روی اربعین، موکب‌هایی را برپا می‌کنند و به خدمات‌رسانی به زائران می‌پردازند، اعضای این موکب‌ها همه دانش‌آموز هستند و کار‌های خدمت‌رسانی را برای همه به ویژه دانش‌آموزان ایرانی و عراقی انجام می‌دهند. همچنین هر سال ۶ موکب دانش‌آموزی نیز در مسیر‌های اصلی مرز مهران، استان مرکزی، همدان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان و سیستان‌و‌بلوچستان برپا می‌شود که دانش‌آموزان در این موکب‌ها به خدمت‌رسانی به دیگر دانش‌آموزان می‌پردازند.

هم اکنون با توجه به اینکه تعدادی از دانش‌آموزان چه در قالب زائر و چه در قالب فعالیت در موکب‌ها در مراسم راهپیمایی اربعین حضور پیدا می‌کنند، همراهی مدارس برای اعطای مرخصی تحصیلی چند روزه به آن‌ها مطرح است تا غیبت دانش‌آموزان موجه باشد.
البته سال گذشته آموزش‌وپرورش اعلام کرد که به مدیران مدارس اعلام شده است همکاری لازم را با دانش‌آموزان متقاضی شرکت در راهپیمایی اربعین داشته باشند و با مرخصی آن‌ها موافقت شود و دانش‌آموزان با همت و تلاش که بعد از ایام اربعین خواهند داشت عقب ماندگی‌های درسی را جبران خواهند کرد.

حدود دو هفته دیگر بزرگترین تجمع شیعیان جهان آغاز می‌شود، امسال هنوز آموزش‌وپرورش نسبت به وضعیت مرخصی چند روزه دانش‌آموزان به منظور شرکت در راهپیمایی اربعین واکنشی نداشته است و باید دید امسال برای مرخصی تحصیلی دانش‌آموزان چه تصمیمی گرفته می‌شود؟ البته در این میان برخی خانواده‌ها هم از سخت‌گیری مدارس غیردولتی برای دادن مرخصی به دانش‌آموزان به منظور شرکت در این مراسم خبر می‌دهند.

برچسب هاکربلای معلی

منبع: شریان

کلیدواژه: کربلای معلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:اما افزوده شدن این کلاس‌ها هم برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های مدارس دولتی چاره ساز نبودند و باز هم میانگین جمعیت کلاس‌های درس مدارس دولتی با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به این امر که ٧٠ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، اهمیت این موضوع بیشتر رخ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید:پیامدهای منفی تراکم کلاسی

بر اساس استانداردهای آموزشی‏‏ مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش، استاندارد تعداد دانش‌آموزان هر کلاس درس در مقطع ابتدایی٢٠ نفر‏‏، در دوره متوسطه اول و دوم ۲۲ نفر و در هنرستان‌ها حداکثر ۱۵ نفر است‏‏‏، درحالی‌که تراکم جمعیت دانش‌آموزان در مدارس دولتی استان تهران ٣٧ دانش‌آموز است و در هیچ یک از مقاطع تحصیلی این استاندارد جمعیتی دیده نمی‌شود. حتی به گفته معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در بعضی از مناطق پایتخت تعداد دانش‌آموزان هر کلاس به ٤٦ نفر هم می‌رسد و در منطقه ١۵ تعداد زیادی از کلاس‌های درس جمعیتی بالای ٤٠ نفر دارند.

تراکم دانش‌آموزی صعودی است

در این میان شیب صعودی این شاخص آموزشی جای تإمل دارد و آمار و ارقام نشان می‌دهند هر سال بر میزان تراکم دانش‌آموزی مقاطع تحصیلی مختلف افزوده می‌شود. به طوری که در سال ١٣٩٠ میانگین تراکم دانش‌آموزی در هر کلاس درس استان تهران ٣٠ نفر بوده که در طول یک دهه به ٣٧ نفر رسیده است.
دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول بیش از سایر مقاطع درس خواندن در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت را تجربه می‌کنند. به طوری که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تراکم دانش‌آموزان در همه مقاطع تحصیلی به۲۳/۹ درصد رسیده که در دوره ابتدایی ۲۴/۴درصد، ‌متوسطه اول ۲۶ درصد و متوسطه دوم ۲۰/۶درصد بوده است. مقایسه این آمار و ارقام با تراکم دانش‌آموزی مدارس غیردولتی نشان می‌دهد دانش‌آموزان این مدارس شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و در این سال تراکم دانش‌آموزی در دبستان‌های غیردولتی ۱۸/۸درصد، در متوسطه اول ۱۲/۵درصد و متوسطه دوم ۱۴/۲درصد بوده است.

راهکاری برای خلوت شدن کلاس‌ها

نظر معصومیان بیراه نیست که لزوم پایبندی به‌حقوق کودکان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان اتباع و ایرانی را یکی از مهمترین دلایل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران می‌داند، اما تدوین و تدارک بسته تقویت مدارس دولتی این نوید را می‌دهد که میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مدارس دولتی طی چند سال آینده به شرایط مطلوب نزدیک‌تر شود. در این بسته که در آغاز سال تحصیلی جاری بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تحقق عدالت آموزشی طراحی شده، راهکارهایی برای استانداردسازی تراکم دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش دراین‌باره می‌گوید: «با اجرای بسته تقویت مدارس دولتی ۵٠ درصد کلاس‌هایی که تراکم دانش‌آموزی نامناسبی دارند، طی دو سال آتی ساماندهی می‌شوند و ۵٠ درصد دیگر در قالب برنامه‌ای ٨‌ساله به شرایط مطلوب می‌رسند.»

کد خبر 847323 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند