Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم غفاری ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهارکرد: حدود ۱۵۰ هزار سالمند در استان وجود دارد و طبق سیاست های دولت باید ۲۵ درصد سالمندان را تحت پوشش خدمات توانمندسازی قرار دهیم.

غفاری اضافه کرد: میانگین نرخ سالمندی در استان ۹.۲ درصد است و بندرگز با ۱۱.۵ درصد بیشترین سالمند را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر سه مرکز شبانه روزی برای نگهدری از سالمندان (دو مرکز در گنبدکاووس و یک مرکز در گرگان) و ۹ مرکز نگهداری روزانه و چهار بنیاد فرزانگان در استان وجود دارد.

مدیرکل بهزیستی گلستان با بیان این که چهار هزار و ۷۰۰ سالمند تحت پوشش ما هستند، عنوان کرد: از این تعداد ۵۰۰ نفر در مراکز روزانه، ۲۵۰ نفر در مراکز شبانه و ۳۵۰ نفر هم به صورت مراقبت از منزل، خدمات دریافت می کنند.

غفاری ادامه داد: بنیاد فرزانگان موسسه عام المنفعه بوده که هدف از آن انتفاع نیست و دولت در هر شهرستان بنا دارد یک بنیاد ایجاد کند.

وی با بیان این که خدماتی چون فیزیوتراپی، روانشناسی، کاردرمانی و غیره در زمینه توانمندسازی سالمندان انجام می شود، گفت: هدف و تمایل دولت افزایش مراکز روزانه و بنیاد فرزانگان است و نباید با افزایش مراکز شبانه سالمندان را از خانواده ها جدا کرد.

غفاری تصریح کرد: دولت برای نگهداری هر سالمند در مراکز شبانه روزی ۷۰۰ هزار تومان و برای هر سالمند در مراکز روزانه ۴۸۰ هزار تومان یارانه پرداخت می کند.

وی توضیح داد: در سال گذشته ما کار غربالگری سالمندان را در چهار شهرستان علی آبادکتول، آق قلا، گمیشان و بندرترکمن انجام دادیم و حدود ۱۲ هزار سالمند توسط کارآموزان و بهورزان معاینه شد.

غفاری افزود: ۳۵۰ نفر از این تعداد معلول شناخته شده و تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند، عده ای به کمیته امداد معرفی شده و به برخی هم خدمات پزشکی ارائه شد.

وی بیان کرد: اولین اقدام ما در حوزه پیشگیری است که توصیه های لازم را در زمینه نوع تغذیه و ورزش انجام می دهیم و مرحله دوم غربالگری است که در صورت لازم اقدامات توانبخشی انجام می شود.

غفاری اظهارکرد: شورای سالمندی به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و به عضویت بهزیستی، کمیته امداد، تأمین اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی و غیره تشکیل شده که مسائل سالمندان را پیگیری می کند.

کد خبر 4732914

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان ابراهیم غفاری هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر قزوین اربعین حسینی شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان شهرکرد دفاع مقدس جنگ تحمیلی بیرجند خطبه های نماز جمعه دفاع مقدس استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه توکلی، صبح شنبه در همایش گرامیداشت روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب در استان کرمان گفت: بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر کشور خدمات سلامت روان و مشاوره روانشناسی را به مردم ارائه می‌دهند که این نشان از ظرفیت، پتانسیل و سرمایه سازمان بهزیستی دارد و مشخص می‌کند که بهزیستی چقدر در این خصوص تلاش و فعالیت کرده است.

وی افزود: به جرأت اعلام می‌کنم سازمان بهزیستی به عنوان یکی از دستگاه‌ها و متولیان موضوع ارائه خدمات روانشناسی اجتماعی، خدمات بسیاری در حوزه سلامت روان انجام داده که این هم مرهون نیروی انسانی و سرمایه‌های انسانی بسیار ارزشمندی است که در این زمینه در اختیار داشته است.

وی تصریح کرد: بهزیستی در بخش دولتی بیش از ۶ هزار نیروی تحصیل کرده و متخصص در مقاطع مختلف دارد که بضاعت بزرگی است و باید قدرشان را بدانیم.

معصومه توکلی، ادامه داد: در بخش خصوصی نیز بالغ بر چند ۱۰ هزار مرکز خصوصی در سراسر کشور داریم که در موضوعات مختلف اعم از توانبخشی، اجتماعی، معلولین و موضوعات مختلف آسیب دیدگان اجتماعی خدمات ارائه می‌دهند و روانشناس پای ثابت تمامی این خدمات است.

وی افزود: بر اساس آمار استخراج شده از سامانه بهزیستی، حدود ۳ میلیون جلسه مشاوره در این سامانه به ثبت رسیده و بیش از یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر به مراکز ما مراجعه کرده اند که این نشان می‌دهد خدمات و توانمندی‌های این مراکز توسط مردم درک شده و جامعه دارد از خدمات ما استفاده می‌کند و فکر نمی‌کنم هیچ دستگاهی با این بزرگی و عظمت وارد این موضوع شده باشد

توکلی، با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان مردمی و حمایتی یکسری خدمات رایگان به مردم ارائه می‌دهد گفت: خط ۱۴۸۰ ما از ۸ صبح تا ۱۲ شب خدمات مشاوره‌ای رایگان به مردم ارائه می‌دهد و متخصصان کارکشته و تحصیل کرده‌ای پشت خط وجود دارند که آماده ارائه خدمات هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و هشتصد هزار خدمت توسط مراکز مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی به جامعه ارائه شده است افزود: در کنار مراکز مشاوره دولتی، یاری برگ مشاوره نیز برای افراد بی بضاعت و یا کسانی که توانمندی پرداخت هزینه‌های مشاوره را ندارند در نظر گرفته شده است.

وی افزود: طبق آمارهای موجود در سال گذشته ۸۵۰ هزار نفر از انواع آموزش‌ها از جمله مهارت‌های زندگی، زندگی و خانواده، پنج سال اول زوجین و انواع و اقسام آموزش‌هایی که بهزیستی عمدتاً رایگان و با استفاده از بخش دولتی و خصوصی ارائه داده بهرمند شده اند.

مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در سامانه تصمیم هم که مخصوص ارائه مشاوره به زوجین به منظور کاهش و کنترل طلاق می‌باشد ۱۶۵ هزار زوج در سال گذشته خدمت گرفته اند و بالغ بر ۷۰۰ هزار جلسه مشاوره ارزیابی غربالگری و خدمات روانشناختی برای این عزیزان برگزار شده که بسیار کار ارزشمندی است.

توکلی، افزود: در طلاق‌های توافقی ما توانستیم بیش از ٢٢ درصد زوجینی که برای طلاق توافقی به توافق رسیده بودند به سازش برسانیم و دوباره به زندگی مشترک خود ادامه دهند.

کد خبر 6090131

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان در ۳۶ شهر استان گلستان
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است