Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا روز دوشنبه در نشست خبری که به منظور تشریح فعالیت‌های دانشگاه رازی در پنج سال گذشته در سرسرای دانشگاه رازی برگزار شد، افزود: این دانشگاه هم اکنون ۱۲ هزار دانشجو دارد که حدود ۳۰ درصد از آنها دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد و دکتری هستند که نشان از توجه ویژه دانشگاه رازی به کارهای پژوهشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انجام پروژه‌های پژوهشی را برای حل مشکلات استان ضروری دانست و تاکید کرد: لازمه انجام کارهای پژوهشی، تقاضا است که باید این درخواست از سازمانها، ارگانها و شرکت‌های خصوصی به دانشگاه ارسال شود تا همه ظرفیت و توان دانشجویان را برای حل مشکلات داخلی به کار بگیریم.

رئیس دانشگاه رازی، خواستار توجه و هم افزایی بیشتر استاندار کرمانشاه با اصحاب اندیشه و دانشگاه شد و افزود: با تصویب سند رونق تولید و تاکید استاندار پرتلاش کرمانشاه، ۲۵ درصد از پایان‌نامه‌های مقطع دکتری و ۵۰ درصد از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی‌ارشد بایستی به مسائل کاربردی استان بپردازد اما هنوز گام جدی در این زمینه برداشته نشده است.

این استاد دانشگاه از خسارت وارد شده به فضاهای آموزشی در مناطق زلزله‌زده ابراز تاسف کرد و گفت: ۱۵ درصد از سهمیه ورودی دانشجویان جدیدالورود را به دانش‌آموزان مناطق زلزله‌زده اختصاص دادیم.

اعلمی‌آل‌آقا، افزایش ۴۰ درصدی فضای عمرانی دانشگاه، توزیع روزانه ۱۰ هزار پرس غذا بین دانشجویان، پوشش کامل خوابگاه دختران در دوره‌های روزانه و شبانه، پوشش کامل خوابگاه پسران در دوره روزانه، تربیت هزار برنامه‌نویس حرفه‌ای، ۳۰۰ دانشجوی غیر ایرانی، ۵۰ رشته تحصیلی جدید را بخشی از خدمات دانشگاه رازی در پنج سال گذشته عنوان کرد.

دانشگاه رازی در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ در شهر کرمانشاه با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد، این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت. پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و با توجه به اهداف متعالی انقلاب مبنی بر توسعه فرهنگی- اجتماعی مناطق محروم با راه اندازی دانشکده تربیت دبیر سنندج و دانشکده دامپروری ایلام ارتقا یافت و در سال ۱۳۷۰ دانشکده تربیت دبیر سنندج به دانشگاه کردستان و دانشکده دامپروری ایلام به دانشگاه ایلام تبدیل و از دانشگاه رازی منفک شدند.

دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۴۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.

در سال تحصیلی جدید یک هزار و ۹۵۵ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۹۸۹ دانشجو در مقطع کارشناسی‌ ارشد و ۱۵۲ دانشجو در مقطع دکتری و از طریق کنکور سراسری به دانشگاه رازی اضافه شدند.

۸۰۶۶/۳۲۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی کرمانشاه طرح پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • یک حاشیه کوچک، کمر استقلال و پرسپولیس را می‌شکند
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است