Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان از دهم مهر ماه به مدت 6 روز در نمایشگاه های بین المللی سنندج برپا می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آفتاب دل، جلال قلعه شاخانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان که صبح امروز در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم در خصوص برگزاری نهمین دوره نمایشگاه استانی کتاب در حال انجام است و تاکنون چندین جلسه در این راستا تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


جلال قلعه‌شاخانی از حضور ناشران مطرح دراین دوره از نمایشگاه خبرداد و اضافه کرد: در این دوره تازه‌های نشر و آثاری که جوابگوی نیاز مخاطبان آن در استان باشد، عرضه می‌شود.


اعلام آمادگی 13 ناشر از اقلیم کردستان در نمایشگاه کتاب 


وی اضافه کرد: این نمایشگاه به مدت 6 روز از تاریخ دهم تا 15 مهر ماه در نمایشگاه های بین المللی شهر سنندج برگزار می شود که 218 غرفه آماده ناشرین است که 156 ناشر مستقل، 90 ناشر از سراسر کشور، 12 ناشر استانی و 13 ناشر از اقلیم کردستان اعلام آمادگی کرده اند و دو هزار و 500 عنوان در 50 هزار جلد کتاب وارد استان خواهد شد.

 


به گفته ی قلعه شاخانی، بن دریافت کالا امسال همچنان در بانک های شهر مستقر در نمایشگاه قابل ارائه به مشتریان کتاب خواهد بود و تخفیف 30 درصدی که 20 درصد از طریق بُن و 10 درصد هم توسط ناشر داده شده، ارائه می شود.

 


قلعه شاخانی بیان کرد: کتاب فروشی های استان کردستان تا یک ماه بعد از نمایشگاه نیز آماده ارائه ی خدمت به مشتریان کتاب از طریق بُن کتاب خواهند بود و از این بابت مردم هیچ نگرانی نداشته باشند.


تجلیل از 16 نمونه ی حوزه ی کتاب و کتابخوانی در نمایشگاه کتاب کردستان


وی گفت: اجرای برنامه‌های جانبی همچون رونمایی از کتاب، برگزاری شب شعر کُردی با حضور استان های کردنشین، همایش ادبیات آیینی و ادبیات پایداری و نقش جوانان و رسانه در فرهنگ کتاب و کتابخوانی و برگزاری نشست‌های تخصصی برای این دوره تدارک دیده شده است .


قلعه شاخانی با بیان اینکه سخنران اصلی افتتاحیه نمایشگاه پروفسور ملکیان و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد خواهد بود خاطر نشان کرد: در پایان این نمایشگاه از 16 نفر بعنوان نمونه ی حوزه ی کتاب و کتابخوانی تجلیل بعمل خواهد آمد.


چاپ 52 هزار کتاب کُردی در 6 ماهه نخست سال جاری


وی یادآور شد: 69 ناشر فعلی در استان و 120 کتابفروشی در استان کردستان فعال است خاطر نشان کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری 168 عنوان کتاب در بیش از 190 هزار تیراژ کتاب چاپ شده است که 36 عنوان با تیراژ 52 هزار چاپ مربوط به کتاب های کُردی است.


به گفته ی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، میزان استقبال مردم سنندج، میزان سواد مطالعاتی مردم سنندج ، میزان فروش و نوع فروش و ... ناشرین را علاقمند کرده است که همچنان در این نمایشگاه استقبال پرشورتر داشته باشند.


وی اعلام کرد: باوجود تمام محدودیت‌ها در حوزه زیر ساختی و با داشتن حداقل امکانات و فضا نمایشگاه کتاب را در استان برگزار می‌کنیم و با فضای ۱۲۰۰ متری با استان‌هایی که فضای بالای ۲۰ هزار متر دارند رقابت می‌کنیم‌.


گفتنی است؛ نهمین نمایشگاه کتاب کردستان در راستای اجرای سیاست‌های معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه ارتقاء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و فراهم آوردن تسهیلات برای دسترسی مردم به تازه‌های نشر به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا می‌شود.


انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فائضه غفار حدادی با سفرنامه حج به نمایشگاه کتاب می‌آید

به گزارش خبرنگار مهر، فائضه غفار حدادی با کتاب «دورت بگردم» به سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می‌آید که یک سفرنامه درباره سفر حج است.

به گفته غفارحدادی، در این کتاب تلاش شده یک سفرنامه خودمانی به نگارش دربیاید که مخاطب در آن سختی، خنده، گریه و آسانی این سفر را با نویسنده تجربه کند، تا در لحظه آخر و هنگام خداحافظی از کعبه به صدای بلند بگوید: «دورت بگردم! خیلی خوش گذشت! بازم می‌یام حتماً!»

تفاوت «دورت بگردم» با سفرنامه های دیگر حج بیشتر به جنس دغدغه و نوع نگاه نویسنده درباره حج مربوط است که در طول سفر آن را ارتقا داده و تکمیل می کند.

در بخشی از این‌کتاب آمده است:

چشم شرطه ها روشن! زنی گعده زیارتنامه خوانی گرفته بود جلوی بقیع. آن هم به انضمام روضه های ناخودآگاه. زیارت که تمام شد چشم همه خیس بود. بلند شدیم. یکی از پیرزن ها تشکر کرد. لهجه یزدی داشت. گفتم: «حاج خانوم! شما دعا کنید. ما آمین می گیم.» و پیرزن انگار یک عمر برای این لحظه تمرین کرده بود. برگشت سمت بقیع. پر چادر تیره با گل های ریزش را زد زیر بغلش و دو دستش را آورد بالا. فهرست دعاهایش بسته طولانی و متنوعی بود از فتنه های آخرالزمان و گلایه از آقایی که نمی آید تا خوب شدن گاو مش سکینه. و همه را چنان با سوز دل و تضرع گفت که حس کردم از تمام سفر حجم فقط دعاهای این پیرزن مستجاب شود، کافی است و چیز دیگری نمی خواهم. به فاطمه گفتم امروز همه پاکت را بدین این پیرزن. مجلس اصلی را او گرداند.

کتاب مورد اشاره به‌زودی منتشر و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

کد خبر 6093273 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • امسال بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟
  • انتشار اعلان نمایشگاه کتاب
  • بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • فائضه غفار حدادی با سفرنامه حج به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید