Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور فرانسه قصد داشته است تا با تلاش خود یک گفتگوی تلفنی را بین رئیس جمهور اسلامی ایران و رئیس جمهور آمریکا برقرار کند ولی روحانی حاضر به این گفتگو نشده است. ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نیویورکر، منابع آگاه اعلام کردند که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه قصد داشته است تا با تلاش خود یک گفتگوی تلفنی را بین حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برقرار کند ولی روحانی حاضر به این گفتگو نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دیپلمات فرانسوی گفت: چندین ماه است که ما در نیویورک کار و تلاش کرده‌ایم تا ایران را نسبت به پایبندی به تعهدات جدید ملزم کنیم و در مقابل تحریم‌های آمریکا نیز کاهش یابد. ما ساز و کارها و تنظیمات فنی را انجام دادیم تا یک گفتگوی تلفنی صورت گیرد. ولی این گفتگو اتفاق نیفتاد. روز بعد از این اتفاق بود که ترامپ مقام‌های رسمی ایرانی و خانواده‌های آنها را از ورود به آمریکا منع کرد.

نیویورکر در ادامه نوشت: عصر سه شنبه 24 سپتامبر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه برای دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور ایران به هتل هیلتون میلینیوم در نیویورک رفت. این هتل تنها یکی از 3 مکانی بود که رئیس جمهور ایران به خاطر تحریم‌های آمریکا اجازه داشت در آنها تردد کند. ماکرون سعی داشت تا یک گفتگوی 3 جانبه را با روحانی و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تنظیم و برقرار کند.

ظریف قاطعانه احتمال دیدار روحانی و ترامپ را رد کردماکرون: شانس گفتگو بین ترامپ و روحانی کاهش یافته استترامپ: برنامه‌ای برای دیدار با روحانی ندارم اما آماده شنیدن طرحش هستم

 

تیمی از تکنسین‌ها و کارشناسان برای ایجاد یک خط تماس امن وارد هتل شدند تا این گفتگو در ساعت 9 و 30 دقیقه شب انجام شود.

همان روز ماکرون به همراه بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس از روحانی خواسته بودند تا با ترامپ صحبت کند.

ماکرون در این باره گفته بود: صادقانه بگویم، اگر روحانی خاک آمریکا را بدون دیدار با ترامپ ترک کند، این یک فرصت از دست رفته خواهد بود. چون او طی ماه‌های آینده نیز به آمریکا بازنخواهد گشت و ترامپ نیز به تهران نخواهد رفت. ولی روحانی فقط سرش را تکان داد و خندید.

نیویورکر در ادامه نوشت: ماموریت ماکرون دستیابی به یک توافق شفاهی بین روحانی و ترامپ بر سر یک طرح 4 ماده‌ای برای تسریع روند دیپلماسی بود تا مانع از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه شود. تنش‌ها در منطقه از زمان خروج ترامپ از توافق هسته‌ای و تشدید تحریم‌ها علیه ایران و حملات پهپادی اخیر به تاسیسات نفتی عربستان سعودی تشدید شده است.

ماکرون امیدوار بود که این گفتگوی تلفنی بتواند زمینه لازم برای نخستین دیدار بین روسای جمهور ایران و آمریکا را از زمان انقلاب اسلامی در سال 1979 میلادی فراهم کند.

نیویورکر به نقل از منابع آگاه نوشت: تلاش‌های ماکرون برای برقراری این تماس تلفنی به جایی نرسید. وی این تماس را برقرار کرد ولی روحانی حاضر به شرکت در این گفتگوی 3 جانبه نشد.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,90,95,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای تمام تنش‌ها در منطقه است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، پائولو رانگل وزیر امور خارجه جدید پرتغال در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مناسبات دو جانبه و اوضاع منطقه به خصوص تحولات فلسطین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این گفتگوی تلفنی، تشکیل دولت جدید پرتغال و انتصاب پائلو رانگل به عنوان وزیر امور خارجه جدید این کشور را تبریک گفت و به سابقه روابط خوب و دیرینه فی‌مابین دو کشور اشاره کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر ضرورت پایان جنگ و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه و احترام به حقوق مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و رژیم صهیونیستی را به عنوان عامل ریشه‌ای تمامی این تنش ها و وخامت اوضاع در منطقه دانست.

پائلو رانگل وزیر امور خارجه پرتغال نیز در این گفتگوی تلفنی بر ضرورت برقراری آتش بس فوری در غزه تاکید کرد و افزود: دولت پرتغال از تشکیل دولت مستقل فلسطینی حمایت می‌کند و خواستار تلاش تمامی کشورهای منطقه برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

طرفین آخرین دیدگاه های خود را در مورد کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال تبادل کردند.

امیرعبداللهیان در این ارتباط اظهار داشت: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست و به سفرای‌شان در تهران دسترسی کنسولی، آزادی و ‌تحویل‌شان را اعلام کرده ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای تمام تنش‌ها در منطقه است
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تنش‌ها در منطقه است
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تمامی تنش‌ها در منطقه است
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد