Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@15:25:23 GMT

کمک یک معتاد به معتاد

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۹۶۲۰۴

کمک یک معتاد به معتاد

یعقوبی مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام "NA" در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: فعالیت مجموعه انجمن معتادان گمنام بعد از قطع مصرف مواد مخدر توسط معتاد شروع می‌شود، با این سه اصل که هر معتاد می‌تواند مصرف مواد مخدر را قطع کند، وسوسه مصرف دوباره را از خود دور کند و راه جدیدی برای زندگی آینده خود پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    او با بیان اینکه افرادی که مصرف کننده هستند و تنها تمایل به قطع مصرف دارند هم می‌توانند در جلسات انجمن شرکت کنند، ادامه داد: معمولا مشکل عمده‌ای که معتادین با آن دست و پنجه نرم می‌کنند این است که چگونه پس از ترک، دیگر به سراغ مصرف دوباره نروند.   مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام "NA" گفت: روش کار به این صورت است که افراد در جلسات حضوری و منظم حضور پیدا می‌کنند و با تجربه‌ها تجربیات خود را بازگو کرده و افراد تازه وارد، پاسخ سوالات خود را دریافت می کنند.   یعقوبی افزود: در طول فعالیت فرد در انجمن، اشخاصی به نام راهنما که خود تجربه مصرف را پشت سر گذاشته اند، هر نفر را راهنمایی می‌کند تا نگرش فرد معتاد راجع به پیرامون و زندگی کاملا تغییر کند، برای تغییر نگرش باید بازنگری درونی در فرد شکل بگیرد.   او تصریح کرد: اولویت‌های یک معتاد قبل از قطع مصرف، چگونگی تامین مواد مخدر و محل تهیه آن است، سعی ما در انجمن تغییر اولویت‌های این افراد به اولویت‌های اصلی زندگی است؛ معتادان بعد از قطع مصرف، هرچه سریع‌تر با مسائل و مشکلات زندگی خود روبرو شوند، به همان سرعت هم وارد زندگی عادی خود می‌شوند.

مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام "NA" با بیان اینکه افراد مصرف کننده به هیچ وجه از اجبار و زیر نظر بودن خوششان نمی‌آید گفت: همه فعالیت‌های افراد به صورت کاملا اختیاری است و آماری هم از تعداد افراد موفق گرفته نمی شود.   یعقوبی با اشاره به اینکه انجمن در ایران با انجمن جهانی در ارتباط مستقیم است، افزود: انجمن معتادان گمنام ۵ اسفند ۱۳۷۶ با ۱۰ نفر عضو در خراسان شروع به کار کرد و هم اکنون با ۶۶۱ گروه در سطح استان در حال فعالیت است.


انتهای پیام// م.ب   تغییر نگرش یک معتاد، راه حل ادامه قطع مصرف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اجتماعی اعتیاد بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است

به گزارش خبرگزاری مهر، شاهین شادنیا، درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل های سمی، اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود: الکل هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.

شادنیا گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی «اتانول» است که در مقدار و مصرف مشخص معمولاً باعث بروز مسمومیت های جدی در افراد نمی‌شوند.

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف الکل اتیلیک یا اتانول در اغلب موارد سمیت جدی و خطر مرگ و میر برای افراد ندارد، اضافه کرد: صرفاً مصرف بیش از حد این مشروبات الکلی می‌تواند خطرناک باشد.

وی با بیان این موضوع که مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند، ادامه داد: معمولاً افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل های حاوی متانول و یا سایر الکل های سمی استفاده می کنند و همین موضوع زمینه‌ساز بروز مسمومیت شده است.

شادنیا با بیان اینکه به طور کلی مصرف بیشتر از حد مشروبات الکلی حاوی اتانول (الکل اتیلیک) با نشانه‌هایی همراه است، گفت: اختلال تعادل، ناهماهنگی بین فعالیت‌های عضلانی و مغزی، پرخاشگری، خواب آلودگی و یا افت قندخون از نشانه‌های مصرف این مشروبات الکلی است.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال مصرف مشروبات الکلی حاوی اتانول و به محض بالا رفتن سطح آن در خون، علایم مسمومیت سریع ایجاد می‌شود، گفت: در مورد الکل‌های سمی و غیر استاندارد مشکل اینجا است که این مواد سمی در فاز اولیه بعد از مصرف نشانه یا علامت خاصی ندارند و وقتی این مواد سمی وارد بدن می شوند، شروع به متابولیزه شدن می‌کنند و سپس باعث بروز علایم مسمومیت می‌شوند.

شادنیا با بیان اینکه ایجاد علایم مسمومیت با متانول زمانبر است، افزود: عمده بیماران بین ۱۲ ساعت و یا حتی در مواردی تا ۷۲ ساعت بعد از مصرف این الکل های سمی دچار نشانه های مسمومیت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی سمی با درجاتی از اختلال بینایی همراه است، عنوان کرد: افراد به دنبال مصرف اینگونه از مشروبات، معمولاً بعد از چند ساعت به یکباره دچار تاری و یا سیاهی دید می شوند. نشانه هایی مثل برفکی شدن دید و یا مگس پران و متاسفانه در شرایط وخیم تر شدن مسمومیت، کوری مطلق از مهم ترین عارضه‌های مصرف مشروبات الکلی سمی و دست ساز حاوی متانول است.

شادنیا با بیان اینکه مراجعه سریع به مراکز درمانی به دنبال مسمومیت با مشروبات الکلی ضرورت دارد، تاکید کرد: بسیاری از افراد با فرض اینکه با گذشت زمان نشانه‌های مسمومیت کمتر می‌شود در همان ساعات اولیه به مراکز پزشکی مراجعه نمی کنند، این کار می‌تواند باخطرات جدی همراه باشد، که آسیب‌های چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ از جمله آن است.

وی در پایان با یادآوری اینکه نشانه‌های مسمومیت با الکل های سمی با تاخیر بروز می کند، افزود: نکته مهم درباره الکل‌های سمی این است که هر فردی که از این مشروبات استفاده کند، دچار مسمومیت می شود. بنابراین میزان مصرف عامل تعیین کننده در بروز نشانه‌ها و آسیب نیست، مصرف این الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است.

کد خبر 6092803 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران