Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، بیژن سلیمان پور معاون سیاسی امنیتی استاندار قم، امروز هشتم مهرماه، در دیدار با رئیس جمعیت مبارزه با دخانیات و معاون سازمان جهانی بهداشت گفت: موضوع تهاجم فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی امر مهمی است که دشمنان همواره بر آن تأکید داشته و از این طریق می‌کوشند تا ضربه وارد کنند.

وی بیان کرد: در راستای مبارزه با دخانیات، باید اقدامات و برنامه‌های فرهنگی را گسترش دهیم که در این زمینه باید از کودکان شروع کرد و با بهره‌گیری از راهکارهای ساده به نتایج مطلوب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: آمریکا بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده مواد دخانی است که بیش از 90 درصد این مواد به دیگر کشورها ارسال می‌شود و اجازه نمی‌دهند که مردم خودشان از این مواد استفاده کنند.

سلیمان پور با تأکید بر راه‌اندازی کارگروه «قم شهر بدون دخانیات» گفت: باید از ظرفیت‌های علمی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی قم و استانداری استفاده کرده و این کارگروه با حضور سازمان‌های مربوطه ایجاد تا بتوانیم به این هدف مهم دست‌یابیم.

معرفی قم به عنوان شهر بدون دخانیات در سازمان جهانی بهداشت

حسن ایزانلو معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گفت: سازمان جهانی بهداشت چهار شهر مکه، مدینه، مشهد و قم را به‌عنوان شهرهای بدون دخانیات معرفی کرده که برنامه‌ریزی‌ها در این خصوص ادامه دارد.

وی تصریح کرد: جلساتی با مراجع عظام تقلید و علما نیز برگزارشده که همگی عدم استفاده از دخانیات در شهر قم را تأکید کرده و با راهنمایی‌های آن‌ها در تلاش هستیم این امر را محقق کنیم.

دشمنان، جمهوری اسلامی را در زمینه دخانیات تحریم نمی‌کند

همچنین در این نشست جنیدی رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: فرهنگ‌سازی و همچنین استفاده از قوانین باید مدنظر باشد و از سوی دیگر از ظرفیت‌های عظیم فرهنگی و مساجد در قم استفاده کنیم.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان گفت: امروز دشمنان در دارو و تجهیزات پزشکی، جمهوری اسلامی را تحریم می‌کنند اما در دخانیات این کار را انجام نمی‌دهند، چراکه به دنبال سود خود و ضربه زدن به جوانان این مرز و بوم هستند.

دخانیات؛ سومین صنعت پول‌ساز دنیا

مسجدی رئیس جمعیت مبارزه با دخانیات نیز در این جلسه گفت: دخانیات سومین صنعت پول‌ساز دنیاست که 87 درصد این صنعت دست آمریکایی‌هاست.

وی بیان کرد: دشمنان نظام اسلامی با همه توان در راستای ضربه زدن به جوانان و مردم تلاش می‌کنند و با گسترش موضوع قلیان در محافل عمومی و به‌ویژه دختران، علاوه بر ضربه زدن به‌سلامت آن‌ها، در راستای تضعیف کانون خانواده می‌کوشند.

دخانیات؛ عامل اصلی 82 درصد از مرگ‌ها

رنجبر معاون سازمان جهانی بهداشت نیز در این جلسه با اشاره به مرگ‌ومیرها در جامعه گفت: 82 درصد این مرگ‌ها در راستای بیماری‌های غیر واگیردار است که دخانیات عامل اصلی در آن به شمار می‌رود.

وی افزود: صنعت دخانیات امروزه در قالب جنگ نرم در حال گسترش است که با راه‌اندازی طرح «قم شهر بدون دخانیات» می‌توانیم در برابر این توطئه دشمن ایستادگی و قم را به‌عنوان الگو معرفی کنیم.

معاون سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد: برنامه‌ریزی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که گام‌به‌گام پیش برویم و نمی‌توان با اقدامات عجله‌ای کاری را پیش برد.

عادلی رئیس هیئت‌مدیره جمعیت مبارزه با دخانیات استان قم نیز در این جلسه گفت: شهر بدون دخانیات به این معنی نیست که از فردا در هیچ جای شهر دیگرکسی دخانیات مصرف نکند، بلکه شاخص‌هایی دارد که آهسته‌آهسته اجرایی خواهد شد.

وی تأکید کرد: ایجاد دغدغه در میان گروه‌های مختلف هدف کار مهمی است که باید دنبال شده تا بتوانیم به هدف "قم شهر بدون دخانیات" برسیم.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم دخانیات شهر بدون دخانیات استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان استاندارد، ضمن اعلام کسب کرسی ریاست کمیته کشاورزی اسمیک در این جلسه عضویت سازمان ملی استاندارد ایران در کارگروه‌های تهیه دستورالعمل‌های لازم برای مجمع اسلامی نهاد‌های تایید صلاحیت کننده حلال سازمان همکاری اسلامی IFHAB, کارگروه تجهیزات پزشکی شورای اندازه شناسی، عضویت در کمیته صلاحیت عضویت‌های هیئت مدیره و تصویب واگذاری ریاست کمیته محصولات کشاورزی به سازمان ملی استاندارد ایران توسط شورای مدیریت استانداردسازی در جلسه هیئت مدیره مطرح شد و مورد تایید قرار گرفت.

همچنین در جلسه مدیریت استانداردسازی، مسئولیت ۸ پروژه از ۸۸ پروژه‌ای که در اسمیک در دست اجراست بر عهده جمهوری اسلامی ایران گذاشته شد.

در این موسسه ۲۴ کارگروه تدوین نیز در حال فعالیت هستند که سازمان ملی استاندارد ایران در تمامی آنها عضویت دارد.

گفتنی است، بیست و هفتمین اجلاس هیئت مدیره موسسه اسمیک (موسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشور‌های اسلامی) با حضور روسا و نمایندگان استاندارد ۱۳ کشور عضو از جمله جمهوری اسلامی ایران در شهر استانبول درحال برگزاری است.

مهدی اسلام‌پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس حضور دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد