Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمدرضا پورابراهیمی  با اشاره به حذف یارانه ثروتمندان، گفت: در قانون، چارچوب پرداخت یارانه به جامعه هدف کاملا مشخص شده است. برای مثال یارانه بخش صنعت و یارانه‌ای که به صورت مستقیم به مردم پرداخت می شود، مشخص است. همچنین بخشی از یارانه هم به صورت غیر مستقیم به جامعه داده می شود، مانند یارانه بخش سلامت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان در مجلس ادامه داد: در قانون هدفمندی یارانه ها دقیقا اشاره شده که میزان پرداخت یارانه باید بر اساس میزان درآمد افراد باشد، یعنی هرکسی که درآمد بیشتری دارد یارانه کمتری دریافت کند و هر کسی که درآمدش کمتر است، یارانه بیشتر دریافت کند. اما خشت کج را در دوران دولت آقای احمدی نژاد گذاشتند و این خشت کج پرداخت یکسان یارانه به تمامی دهک‌ها بود که این امر با قانون منافات داشت.
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتظار ما از دولت این است که جامعه هدف که نیازمند به دریافت یارانه است در خطای محاسباتی به هیچ عنوان حذف نشود و از سوی دیگر دهک‌هایی که یارانه‌ای که دریافت می‌کنند بخش بسیار ناچیزی از درآمد آنها را تشکیل می‌دهد، حذف شود.
 
پور ابراهیمی گفت: در دهک های بالای جامعه یارانه تاثیری ندارد و می توان گفت تاثیر آن نزدیک به صفر است بنابراین آنها نیازی به دریافت این یارانه ندارند. انتظار از دولت این است که یارانه این افراد را به اقشار آسیب پذیر اختصاص دهد. اولویت ما هم این است که  این یارانه به افراد کم درآمد و در اولویت اول به افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی اختصاص یابد.
 
وی با تاکید بر اینکه «موافق حذف یارانه ثروتمندان است»، تصریح کرد: یارانه ثروتمندان باید حذف شود اما نباید خطایی اتفاق بیفتد و تحت عنوان حذف یارانه ثروتمندان یارانه افراد کم درآمد حذف شود. ما می خواهیم دولت به مر قانون در خصوص هدفمندی یارانه ها عمل کند.
 
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: دولت هنوز گزارشی در خصوص هدفمندی یارانه ها به مجلس ارائه نکرده است. سال گذشته دولت اقداماتی در خصوص اجرای این قانون انجام داد اما بسیار ناچیز بود و موردی نبود که بخواهیم بر روی آن اظهار نظر کنیم. در حال حاضر هم باید دولت گزارش بدهد تا ما بتوانیم در خصوص آن اظهار نظر کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اقشار کم درآمد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نماینده یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اصلاحیه حساب پس انداز کارکنان دولت را مغایر قانون اعلام کرد.

تسنیم نوشت: در این نامه آمده است:

حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رئیسی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

بازگشت به رونوشت تصویب‌نامه هیأت محترم وزیران به شماره ۲۱۳۶۶۴/ت۶۲۰۹۷هـ مورخ ۱۸/۱۱/۱۴۰۲، موضوع: «اصلاح آیین نامه اجرایی قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت»، متعاقب بررسی‌ها و اعلام نظر مقدماتی «هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین» و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (۴) الحاقی به «قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (۸۵) و یکصد و سی و هشتم (۱۳۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (۱۰) آیین نامه اجرایی آن، مراتب متضمن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ می‌گردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی‌الاثر خواهد بود.

«با نظر به بندهای «الف» و «ب» ماده (۱) قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت -مصوب ۱۳۷۶- که سپرده ثابت بودن نوع هر دو حساب افتتاحی به منظور تشویق پس انداز و حمایت از کارکنان دولت را با تصریح هر چه تمام مورد تأکید قرار داده است، بنابراین، تبصره الحاقی به ماده (۶) آیین‌نامه از حیث تغییر هر دو حساب از سپرده ثابت به قرض‌الحسنه که تغییر این عنوان به خاطر نیازمند بودن به قانون، خارج از صلاحیت دولت است، مغایر قانون است.»

در ادامه تصویر اصلاحیه آیین نامه حساب پس انداز کارکنان دولت را مشاهده می کنید؛ در تبصره این بخش آمده است: «تبصره- در صورت رضایت کارکنان به انتخاب حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز نزد هر یک از بانک‌های عامل به عنوان واریز منابع موضوع این آیین‌نامه، تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک عامل به کارکنان مربوط در طول دوره خدمت پرداخت می‌شود. استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه در طول دوره خدمت، مانع از پرداخت اصل پس انداز در پایان دوره نخواهد بود.»

۲۲۵۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898654

دیگر خبرها

  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد