Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی کمیته امداد استان یزد گفت: طی شش‌ماهه سال جاری ۵۲۲۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد از برنامه‌های اوقات فراغت و اردوهای زیارتی و آموزشی بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « حجت‌الاسلام علی‌محمد اسلامی منش» بابیان اینکه این نهاد در کنار خدمات حمایتی نسبت به ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی در ابعاد مختلف دینی، اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی به مددجویان تحت حمایت اقدام می‌کند، گفت: طی شش‌ ماهه سال جاری 5 هزارو 220 مددجوی تحت حمایت کمیته امداد از برنامه‌های اوقات فراغت و اردوهای زیارتی و آموزشی بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی کمیته امداد استان یزد با اشاره به اینکه حدود 4 هزار و 400 دانش‌آموز و641  دانشجوی نیازمند از خدمات مختلف فرهنگی و حمایتی این نهاد استفاده می‌کنند، گفت: در تابستان امسال ۳۷۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر تحت حمایت کمیته امداد استان یزد در تمامی مقاطع تحصیلی از برنامه‌های اوقات فراغت استفاده کردند و 1520 مددجوی تحت حمایت نیز به اردوی زیارتی و آموزشی مشهد مقدس، قم و شیراز اعزام شدند که 440 نفر از آنان دانش‌آموز و دانشجو بودند.

وی ادامه داد: برنامه‌های اوقات فراغت این نهاد به‌صورت کلاسی و کارگاهی در سرفصل‌های خداشناسی، آموزش‌های قرآنی، اخلاق اسلامی، احکام، زندگی به سبک اهل‌بیت (ع)، مهارت‌های زندگی، مهارت‌های تحصیلی، مهارت‌های هنری، باهم بخوانیم (جمع خوانی)، شادی و خلاقیت، کلاس‌های درسی تقویتی، ورزش و بازی، کارگاه مشاوره، نوجوان پرسشگر، آشنایی با آسیب‌های اجتماعی برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان تحت حمایت متناسب با نوع و سن مخاطبان برگزار شد.

شایسته ذکر است: روز چهارشنبه دهم مهرماه 98 مهر عاطفه‌ها با شعار « با رنگ مهر ،رؤیایی را بسازیم» در مدارس سراسر استان باهدف تأمین نیازهای تحصیلی دانش آموزان نیازمند برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد اربعین حسینی پیاده روی اربعین کانون های مساجد اربعین هفته دفاع مقدس موکب اربعین شبستان یزد کمیته امداد امام خمینی ره اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت

دکترای روان‌شناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور گفت: اوقات فراغت بستر مناسبی برای شکل‌گیری و ظهور رضایت و انتخاب‌گری هر فرد است و لازمه احساس استقلال، خودشکوفایی و تعالی انسان به شمار می‌رود.

حسین روزبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت اوقات فراغت و تأثیر آن در زندگی افراد اظهار کرد: اوقات فراغت در زندگی افراد حساسیت فوق العاده‌ای دارد و اندکی بی‌تفاوتی و بی‌توجهی نسبت به آن، می‌تواند آسیب‌ها و انحرافات فراوانی به بار آورد.

وی با بیان اینکه اوقات فراغت بستر مناسبی برای شکل‌گیری و ظهور رضایت و انتخاب‌گری هر فرد است و لازمه احساس استقلال، خودشکوفایی و تعالی انسان به شمار می‌رود، افزود: در واقع اوقات فراغت به نوبه خود در پیشرفت و کارکرد هرچه بیشتر اجتماع نیز مؤثر است.

دکترای روان‌شناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور تصریح کرد: در صورتی که برنامه‌های اوقات فراغت با جهت‌گیری صحیح و سالم انتخاب شود، بسیاری از نابسامانی‌های روحی و جسمی و اجتماعی درمان می‌شود و خلاقیت‌های فردی و اجتماعی بروز می‌کند.

روزبهانی ادامه داد: از جمله کارکردهای مثبت اوقات فراغت می‌توان به فهم مسئولیت‌پذیری و نقش فرد در سازندگی، شناخت نقاط ضعف و محدودیت‌های خود، بهبود سلامت روانی و شکل‌دهی شخصیت سالم اشاره کرد.

وی گفت: افراد خلاق علاوه بر اینکه از هوش سرشار، صداقت، صراحت و انعطاف پذیری برخوردار هستند، از اوقات فراغت خود حداکثر استفاده را می‌کنند و با آزاداندیشی و تفکر، مسائل مختلف را ارزیابی خواهند کرد.

دکترای روان‌شناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور اضافه کرد: فشارها و خستگی‌های جسمی و روحی ناشی از اشتغال مستمر و بدون وقفه به فعالیت‌های الزامی و اجباری، به تدریج زمینه نشاط، شادابی، سرزندگی و تعادل حیاتی فرد را سلب می‌کند و چه بسا منجر به بروز اختلالات روانی همچون اضطراب، افسردگی و بیماری‌های روان‌تنی خواهد شد.

روزبهانی با بیان اینکه در این میان تفریحات سالم عامل مهم مقابله با اختلالات مذکور به شمار می‌رود، افزود: ساعات فراغت، فرصتی است که انسان می‌تواند به ارزیابی عملکرد گذشته خود بپردازد، عادات ناپسند و زشت گذشته خود را با رضایت و انگیزه باطنی ترک کند و فارغ از فشارهای روانی و خستگی‌های روحی و جسمی که در غیر اوقات فراغت همیشه با آن مواجه بوده است، به کسب عادات خوب و شخصیت سالم بپردازد.

کد خبر 747710

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی