Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@15:53:53 GMT

«تخم مرغ و رشته» غذای سنتی تولد چین نو

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۳۴۰۰

«تخم مرغ و رشته» غذای سنتی تولد چین نو

به طور سنتی مردم چین در سالگردهایی از این دست و حتی برای مراسم جشن تولد خود نیز بجای کیک و شیرینی، رشته و تخم مرغ صرف می کنند.

رشته که «چانگ شومینگ» یعنی رشته طول عمر نام دارد به باور مردم چین ایامی خوش و روزگاری خوب را برای آنها به ارمغان می آورد و باعث طول عمر می شود.

خوردن این رشته هم شرایط خاصی دارد فردی که می خواهد آن را بخورد باید بسیار مراقب باشد که رشته در حین صرف کردن تکه تکه نشود و خود او هم نباید تعمدا دست به چنین کاری بزند زیرا رشته عمر را قطع و قطعه قطعه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با هفتادمین سالگرد تاسیس چین نو، مردم در منازل و رستوران ها در شهرها و استان های مختلف این غذا را مصرف می کنند و سفارش یک کاسه رشته گرم با تخم مرغ یک سنت در بین آنها در چنین ایامی محسوب می شود.

در شهر ووهان در مرکز چین نیز مردم به طور سنتی همین غذا را می خورند با این تفاوت که رشته خشک تر است و بجای تخم مرغ با گوشت صرف می شود بیش از ۸۰ سال است که چنین غذایی در این شهر صرف می شود.

رشته گندم با دانه های روغنی، سویا و سبزیجات غذای اصلی مردم پکن است در استان های شمالی مردم رشته های پهن تر را با سبزیجات مختلف می خورند در استان خه نن در مرکز چین مردم رشته هایی با گوشت مصرف می کنند که در کاسه های سوپ خوری صرف می شود و گفته می شود قدمت این غذا به ۸۰۰ سال قبل باز می گردد.

در استان «سی چوان» در جنوب غرب چین هم که به غذای تند و تیز شهرت دارد، مردم کاسه های رشته و سبزیجات را با سس های تند مخلوط کرده و صرف می کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • ۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد