Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مقدار تولید محصولات پتروشیمی با وجود برخی محدودیت‌ها برای این صنعت امسال بیش از مدت مشابه پارسال بوده است.
به گزارش خبرنگار شانا، قدرت‌الله فرج‌پور روز یکشنبه (هفتم مهرماه) در پایان پنجاه و یکمین نشست رؤسای مجتمع‌های پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اینکه در ابتدای سال شاهد سیلاب بی‌سابقه‌ای بودیم که مشکلات متعددی را برای صنعت پتروشیمی ایجاد کرد، خوشبختانه این مسئله به‌خوبی مدیریت و ترمیم موقت خط در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد و 5 واحد 300 هزار تنی پلی‌اتیلن که متوقف شده بودند به سرویس آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه قرار بود که تعمیرات دائمی بخش‌هایی از خط اتیلن که در اثر سیلاب آسیب دیده بود تا قبل از فصل بارندگی انجام شود، ادامه داد: تعمیر دو نقطه در همان زمان به صورت دائمی انجام شد. اجرای خط لوله دائمی در رودخانه کشکان نیز به‌تازگی به پایان رسید و این بخش از خط هفته گذشته در سرویس قرار گرفت. ساخت خط دائم در عرض رودخانه سیمره نیز در حال اتمام است و در ماه جاری در سرویس قرار خواهد گرفت.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: با وجود توقف نزدیک به دو ماهه واحدهای متصل به خط غرب، خوشبختانه تولید صنعت پتروشیمی کشور در 6 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی درباره برگزاری نشست رؤسای مجتمع‌های پتروشیمی تصریح کرد: برگزاری اینگونه نشست‌هایی، فرصت مناسبی را برای انتقال تجارب و بیان دستاوردها و برخی چالش‌ها و مشکلات فراهم می‌کند تا بتوانیم با کمک همکاران و پیگیری‌هایی که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می‌دهد، راه‌حل مناسبی را برای رفع آنها پیدا کنیم.
فرج‌پور اظهار کرد: در پنجاه‌ویکمین نشست رؤسای مجتمع‌های پتروشیمی، دستاوردهای چند مجتمع در زمینه تعمیرات اساسی موفقیت‌آمیز، تجربیات راه‌اندازی برخی واحدها و همچنین مهم‌ترین دستاوردهای شرکت پژوهش و فناوری ارائه شد.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه موضوع ساخت داخل به صورت جدی از سوی وزارت نفت و این شرکت پیگیری می‌شود، افزود: سعی می‌شود در حاشیه چنین نشست‌هایی، توانمندی سازندگان داخلی نیز معرفی شود. در نشست پنجاه‌ویکم نیز سه شرکت توانمند داخلی با سوابق متعدد و موفق در بخش نفت، گاز و پتروشیمی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی به کمک مجتمع‌های تولیدی، برنامه‌ها و راهکارهای خاصی را برای ادامه روند افزایشی تولید مجتمع‌های پتروشیمی کشور دارد، گفت: با وجود برخی مشکلات و محدودیت‌ها که برای صنعت پتروشیمی کشور وجود دارد، افزایش میزان تولید بیانگر این واقعیت و نشانگر سربلندی این صنعت است.
پنجاه‌ویکمین نشست رؤسای مجتمع‌های پتروشیمی به میزبانی شرکت پتروشیمی تبریز روز یکشنبه (هفتم مهرماه) در تبریز برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۴۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواست‌های آن‌ها به بهترین شکل است.

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظام‌مند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آن‌ها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیش‌ساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.

شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش

وی درباره برنامه‌های تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرم‌افزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهره‌گیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظام‌مند مطرح کنند.

قربانی ادامه داد: وجود این نرم‌افرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواست‌های مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظام‌مند خواهد شد. ضمن این‌که تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.

پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیت‌های واحد CRM خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع می‌شود که این مهم باعث پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت می‌شود. ضمن این‌که استفاده از نرم‌افزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آن‌ها و... خواهد شد.

قربانی افزود: داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع‌آوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل می‌شود که علاوه‌بر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیم‌گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آن‌ها می‌شود.

چشم‌اندازی دو ساله

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشم‌اندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راه‌اندازی واحد CRM انتظار می‌رود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوه‌بر ارتقاء رضایت آن‌ها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.

وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآورده‌سازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش می‌یابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد می‌رسد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت