Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی در حاشیه روز گرامیداشت سالمندان که امروز برگزار شد، گفت: سندی که امروز رونمایی شد حاصل هماهنگی هایی است که با کمک دستگاه های ذیربط و سازمان های مردم نهاد انجام شده و امروز شاهد رونمایی از سند ملی سالمندان هستیم.

وی با تأکید بر اینکه سالمندان فقط مشکل سلامت ندارند، گفت: اشتغال، آرامش روانی و حمایت های اجتماعی از جمله مشکلاتی است که سالمندان با آن روبرو هستند و تمامی این موارد با سند ملی سالمندان بر حسب تکلیف هر دستگاه مشخص شده و بودجه ای نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت تصریح کرد: ادغام خدمات سلامت سالمندان در نظام سلامت از جمله مواردی است که از سوی وزارت بهداشت انجام می شود.

نمکی گفت: طرح هر خانه یک پایگاه سلامت از دیگر اقداماتی است که در نیمه دوم امسال انجام خواهد شد که برای حفظ کرامت سالمندان و همچنین آموزش های لازم به آنها، یک نفر در هر خانه آموزش می بیند تا زندگی بهتری برای سالمندان در نظر گرفته شود.

وی به مشکلات دارویی سالمندان اشاره کرد و گفت: امروزه خوشبختانه در زمینه داروهایی که موردنیاز  بوده و داروهای اساسی محسوب می شوند، کمبودی نداریم اما با توجه به اینکه برخی از سالمندان از مکمل های دارویی استفاده می کنند و خیلی از آنها نیز وارداتی و با قیمت بالا هستند، مشکلاتی وجود دارد که در این خصوص توصیه می کنیم با توجه به راه اندازی خطوط دارویی در داخل، سالمندان از مکمل های داخلی استفاده کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نباید به فکر مکمل های دارویی و غذایی باشیم، بلکه باید الگوی تغذیه ای، راه رفتن و ورزش منظم را برای سالمندان ایجاد کنیم و در این صورت نیازی به مصرف مکمل های دارویی و غذایی نیست.

نمکی در مورد تعهدات سند ملی سالمندان گفت: توسعه زیرساخت ها، پوشش بیمه ای و ... از جمله مواردی است که در سند مدنظر قرار گرفته و هزینه خدمات توانبخشی مانند عینک و غیره که موردنیاز سالمندان است، در این سند دیده شده است.

کد خبر 4733926 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید نمکی وزارت بهداشت سالمندی دارو شورای شهر تهران شهرداری تهران اربعین 98 قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش آتش نشانی اربعین حسینی محسن هاشمی پیروز حناچی سانحه تصادف هفته دفاع مقدس شورای شهر مترو پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود