Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق استان البرز در گزارش این شرکت آمده است : به دنبال  وقوع خاموشی استادیوم انقلاب کرج در دقیقه ۵۶ بازی تیم‌های استقلال تهران و گل ریحان البرز که شائبه اشکال در شبکه توزیع سراسری به عنوان عامل ایجاد خاموشی اعلام شد، تیمهای عملیاتی شرکت توزیع برق البرز ، بلافاصله وارد عمل شده و علت خاموشی برق نقص فنی در کابل‌های فشار ضعیف خروجی مربوط به تاسیسات داخلی مجموعه ورزشی شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید که  بااینکه تأسیسات داخلی در اختیار مجموعه ورزشی و خارج از محدوده مسئولیت سرویس و خدمات رسانی شرکت توزیع برق البرز است اما  به فوریت نسبت به جابجائی کابل زیر فیدر (مدار تغذیه برق استادیوم) با استفاده از کابل رزرو موجود اقدام و محل پس از ۲۵ دقیقه روشن شد.

لازم به توضیح است برای  افزایش ضریب اطمینان شبکه توزیع، این شرکت با تخصیص دو فیدر تغذیه مستقل از مسیر ۲ پست ۶۳ کیلوولت جداگانه، نسبت به کاهش بار فیدر تغذیه کننده موجوداقدام و نیز ازیک روز قبل از شروع بازی از طریق استقرار تیم‌های عملیاتی و بازدید از تاسیسات مرتبط به شرکت توزیع، آمادگی کامل جهت مقابله با هرگونه رخداد احتمالی را فراهم و با استفاده از پتانسیل همین تیم‌ها در زمان ایجاد اشکال داخلی در کوتاه ترین زمان، اقدام اصلاحی لازم و کمک رسانی به مسئولان تأسیسات داخلی مجموعه ورزشی انجام شد.

همچنین پس از وقوع خاموشی مدیر عامل برق استان البرز، معاون بهره‌برداری شرکت، مدیرتوزیع برق غرب شهرستان کرج و مسئولان منطقه در محل استادیوم حاضر و با فراخوان تیم‌های کمکی از نزدیک بر نحوه انجام عملیات نظارت داشتند.

همزمان با برقرار شدن جریان برق، مسابقه از سر گرفته شد و وضعیت به حالت عادی برگشت.

دیدار تیم های استقلال تهران و گل ریحان البرز دوشنبه شب در کرج برگزار شد.

۷۴۱۰/۶۱۵۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال جام حذفی البرز اقتصاد برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • گفته بودم مراقب بازیکن لالیگایی باشید / مسئولان هم به ورزشگاه بیایند
  • مسوولان دستگاه قضا به مشکلات کارگری شهرستان البرز ورود کنند
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید