Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در حاشیه ویژه‌برنامه زخم کهنه گفت: ما به عنوان بسیج یک دانشگاه صنعتی در مسائل مربوطه ورود جدی داریم / روش کنونی خصوصی‌سازی را نادرست می‌دانیم.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ ویژه‌برنامه «زخم کهنه» با حضورعلی‌اکبر کریمی، نماینده مردم اراک در مجلس، و کارگران شرکت هپکو، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، دوشنبه ۸ مهرماه در آمفی‌تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این برنامه همچنین مستند «نان‌گزیده‌ها» با حضور کارگردان مستند، اکران شد.   علیرضا قادری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف و دانشجوی اقتصاد این دانشگاه، در حاشیه این نشست گفت: هدف اصلی ما از این برنامه این بود که صدای کارگرانی که در این مساله اعتراض داشتند شنیده بشود، و همچنین مسئولین هم حضور پیدا کنند تا بتوانیم مطالبه موثری از مسئولین امر داشته باشیم. مسئول وقت بسیج دانشجویی شریف همان سال‌های ۹۵ و ۹۶ که بحث خصوصی‌سازی هپکو مطرح شده بود، در منطقه حضور پیدا کرده و با کارگران گفتگو کردند. ما از همان ابتدا ما تلاش کردیم نسبت به این ماجرا واکنش نشان دهیم و نسبت به حل آن اقدام کنیم. اخیراً هم که مساله مجدداً داغ شده ورود کردیم و از نماینده اراک و نماینده کارگران دعوت کردیم. همچنین از آقای سعیدی، مدیرعامل و رئیس سابق هپکو و آقای دکتر صالح نیز دعوت شد که حضور پیدا نکردند. ما از ایشان دعوت و پیگیری کردیم تا فرصت دفاع از عملکردشان را داشته باشند، اما به هر حال امروز حضور پیدا نکردند.

 

قادری عنوان کرد: اقتصاد ما به خصوصی‌سازی احتیاج دارد، اما روش کنونی را که تمام اموال یک مجموعه واگذار می‌شود را نادرست می‌دانیم. همچنین بعضاً اهلیت و صلاحیت فردی که به او واگذار می‌شود، احراز نشده است. در قیمت‌گذاری این املاک و امکانات شرکت‌ها مشکلات و نقاط ابهامی هست، مثلاً کارخانه‌ای که حدود ۲۴۰۰ میلیارد برآورد شده است، در یک مناقصه، ۶۰ درصدش به قیمت ۷۰ میلیارد به فروش رفته است. از طرفی نظارت پسینی هم به این نوع واگذاری وجود نداشت، و الان که شرکت هپکو به نحوی در موقعیت مسکونی شهر وارد شده، صرفه اقتصادی با این است که مالک بخواهد بهره‌برداری غیرتولیدی داشته باشد. این نحوه واگذاری در جهت عدالت اقتصادی نیست. در شرایط تحریمی کشور، لازم است که این ملاحظات بیشتر رعایت شوند و دولت از این شرکت‌ها بیشتر حمایت کند تا در رقابت با شرکت‌های خارجی شکست نخورند.
وی افزود: ما قائلیم که استقلال از ارکان نظام جمهوری اسلامی است و ما به عنوان بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف خودمان را ملزم به این می‌دانیم که در مسائل مربوط به صنعت ورود جدی داشته باشیم. ما دوست داریم که ان‌شاءالله رونق به هپکو برگردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی رضا قادری دانشگاه شریف بسیج دانشجویی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف هپکو هپکو اراک خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد، گفت: مهمترین مسئله این است که بسیج اساتید باید در بیرون و داخل دانشگاه چاره‌اندیشی کند.

محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان امروز ۶ اردیبهشت‌ماه در نشست با مسئولین کانون‌های بسیج اساتید استان که با حضور رئیس بسیج اساتید کشور در دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار کرد: بسیج شجره طیبه‌ای است که به ابتکار حضرت امام(ره) کارکردهای متعددی در حوزه‌های سازندگی، علمی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و غیره دارد و ابعاد مختلف آن بسته به شرایط زمانی و مکانی برجسته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه بسیج سرمایه اجتماعی بوده که در همه اقشار نفوذ کرده است، افزود: در استان به همت همه همکاران که در بسیج اساتید دست در دست یکدیگر داده‌اند، همگرایی شکل گرفته و ان‌شاءالله تداوم داشته باشد.

رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد، گفت: مهمترین مسئله این است که بسیج اساتید باید در بیرون و داخل دانشگاه چاره‌اندیشی کند؛ در بیرون دانشگاه مسائلی نظیر اقتصاد، عفاف و حجاب و... نیاز به اندیشه محوری دارند و بسیج اساتید هم حاملان اندیشه هستند؛ همچنین در داخل دانشگاه هم چالش اساسی همگرایی دانشجویان و اساتید است که اساتید باید دانشجویان را همراه کنند.

دوستار ادامه داد: حدود ۹۰ هزار دانشجو در استان گیلان داریم، پیشنهاد می‌کنم زمینه‌ای فراهم شود بین اساتید و دانشجویان در داخل دانشگاه همگرایی خوبی صورت گیرد، در این راستا باید با تمام توان و ظرفیت برنامه‌های کاربردی داشته باشیم و بتوانیم دانشجویان را جذب کنیم.

هادی مدبری، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان هم در این نشست با بیان اینکه بسیج اساتید می‌تواند باعث تقویت همدلی و مشارکت بین جامعه دانشگاهی شود، اظهار کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت، فناوری و نوآوری در پژوهش از مأموریت‌های جهاددانشگاهی بوده که با اهداف تعالی بسیج اساتید همسو است.

وی افزود: باید در بسیج اساتید برای رسیدن به اهداف یک نقشه راه با هدف تبیین مسائل و شناسایی نیازها و ارائه راهکار داشته باشیم؛ تدوین نقشه راه منجر به یکپارچگی، همدلی و هم افزایی در اجرای اهداف بین مجموعه دانشگاه‌ها بنابر ظرفیت‌های هر واحد می‌شود.

مدبری با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های اساتید و نخبگان دانشگاهی استان، در رفع مشکلات و مسائل و توسعه استان استفاده کنیم، گفت: محیط زیست، دریای خزر، پسماند سراوان، اقتصاد دریامحور، تالاب انزلی از مسائل مهم در گیلان هستند که می‌طلبد از طرح‌ها و پژوهش‌های جامعه علمی و اساتید بومی استان برای آنها راهکار ارائه شود.

مجتبی ملکی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان هم در ادامه با بیان اینکه بسیج از بانشاط‌ترین نیروهاست، در شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریت‌هایی به بسیج سپرده شد، گفت: چقدر از ظرفیت نخبگانی و پتانسیلی اساتید استان با وجود چالش‌هایی نظر پسماند، دریای خزر و محیط زیست استفاده شده است؟ در واقع بسیج اساتید مظلوم واقع شده در حالیکه بسیج اساتید در جهت نظام و انقلاب در برهه‌های مختلف اثرگذاری خود را اثبات کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان