Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی مظفری بعدازظهر سه شنبه در همایش بزرگداشت روز ایمنی و آتش نشانی ویژه مسئولان ایمنی واحدهای تولیدی و صنعتی که در شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد، اظهار کرد: رویکردهای توسعه ای در تمامی جهات به حفظ نیروی انسانی بستگی دارد.

وی ادامه داد: پرسودترین کارگاه ها در سطح بین المللی ایمن ترین ها هستند و این مهم با بهره وری اقتصادی گره خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: مطالعات سازمان تامین اجتماعی و سازمان بین المللی کار تاکید دارد که سرمایه گذاری در حوزه ایمنی و سلامت کار تا پنج برابر بازگشت سرمایه برای کارفرمایان را به دنبال دارد.

مظفری با تاکید بر توجه به جایگاه بازرس کار در کارگاه ها، واحدهای تولیدی و صنعتی، گفت: مسائلی را گوشزد می کنند که در آینده جلوی بسیاری از حوادث کاری را می گیرد، حوادثی که در خسارت جانی و اجتماعی قابل جبران‌ نیست.

وی افزود: امروز جو ایمنی حاکم بر کارگاه ها مهم است که مشارکت تمامی شاغلان حاضر در کارگاه برای ارتقای سطح ایمنی را می طلبد.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: نباید صرفا منتظر حضور مستمر بازرسان کار برای اعلام نواقص ایمنی در کارگاه ها باشیم، باید سیستم های خود ارزیابی در کارگاه ها را فعال کنیم.

مظفری با اشاره به ضرورت بکارگیری مسئول ایمنی در کارگاه ها مطابق آیین نامه های موجود، گفت: نیروهای متخصص در ایمنی و بهداشت کار به عنوان یک ضرورت در کارگاه ها مطرح است، ارتباط مستقیم مدیران مجموعه با مسئولان ایمنی کارگاه اهمیت بالایی دارد.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت شورای عالی حفاظت فنی، گفت: ۶۰  آئین نامه در زمان فعالیت خود به تصویب رسانده است و مواد ذکر شده در آن اکنون‌ به عنوان یکی از مبناهای ساختاری در راستای فرهنگ ایمنی در کارگاه های کشور مورد توجه است.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری با اشاره به رشد خوب بازرسی های مربوط به ایمنی از کارگاه های استان البرز و کاهش آمار حوادث، عنوان کرد: در البرز کیفیت اقدامات و همکاری تشکلات کارگاهی و کارفرمایی در زمینه ایمنی کارگاه ها حاصل شده است.

مظفری با اشاره به اینکه کار بر اساس ابزارهای پایش و نگهداری سیستم های ایمنی به دلیل تحریم ها در برخی کارگاه ها کمی دشوار شده است، افزود: در این‌ میان آموزش نیروهای کارگاهی و بازرسی های مستمر بازرسین موثر است.

وی تاکید کرد: در ایران‌ بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار کارگاه بیمه شده سازمان‌تامین اجتماعی با کد کارگاهی و نزدیک به دو میلیون صنف وجود دارد که تنها بیش از ۸۰۰ بازرس کار در بحث نظارت این مجموعه ها فعال هستند.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد: علت بیش از ۸۰ درصد حوادث کار، رفتارهای غلط در کارگاه ها و محل کار است، به عنوان نمونه اگر نگاهی به حادثه پلاسکو داشته باشیم می بینیم که این اتفاق تلخ نتیجه رفتار غلط یک فرد در ساعت غیراداری ایجاد شد.

مظفری با تاکید بر نگاه سیستمی به موضوع ایمنی در سطح کارگاه ها و واحدهای تولیدی و صنعتی، گفت: در تمامی دنیا خطاها برای رسیدگی به حوادث بر اساس اعلام گزارشات کارگران است و این‌ یک ارزش است که نواقص ایمنی گزارش شود.

کد خبر 4734156

منبع: مهر

کلیدواژه: علی مظفری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی واحد کارگاهی هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر اربعین حسینی قزوین شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند دفاع مقدس جنگ تحمیلی گردشگری آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • برخورد با ساخت و ساز غیر مجاز در غرب تهران
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • ضرورت پرداخت حق تأهل به کارگران چهارمحال و بختیاری