Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه یکی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های استان افزایش سگ‌های ولگرد در سطح شهرها و روستاها است گفت: جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در استان به‌خوبی انجام نمی‌شود و اقدامات انجام شده کافی نیست. ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حسین رشیدی ظهر امروز در نشست خبری به‌مناسبت هفته دامپزشکی با اشاره به اینکه توسعه استان بدون همکاری رسانه‌ها محقق نمی‌شود و به این واسطه حضور و همکاری با رسانه‌ها را ارج می‌نهیم اظهار داشت: دامپزشکی وظیفه حاکمیتی حفظ و حراست از سرمایه دامی، پیشگیری از بیماری‌های دامی و نظارت بر سلامت مواد غذایی و فرآورده‌های دامی را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شعبه سرم‌سازی و واکسن‌سازی رازی در استان کرمان راه‌اندازی شده و در استان این کار انجام می‌شود گفت: بخشی از واکسن‌های مورد نیاز کشور در کرمان تولید می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه 14 مهرماه روز ملی دامپزشکی است و برنامه‌هایی برای گرامیداشت این روز تدارک دیده شده است افزود: اداره کل دامپزشکی استان کرمان در جشنواره شهید رجایی استان رتبه برتر را کسب کرده و طی سال گذشته اقدامات خوبی انجام داده است.

وی با بیان اینکه بیماری‌های دامی در استان کرمان کاملا مهار شده است گفت: به‌عنوان مثال بیماری تب برفکی که خسارات زیادی به دامداری‌ها وارد می‌کرد با پوشش واکسن در استان مهار شده است.

شهرداری تهران "سگ‌های ولگرد" را پس از "پلاک‌کوبی" واگذار می‌کندافزایش سگ‌های ولگرد در شهرکرد؛ شهرداری برای حفظ جان مردم اقدام ‌کند‌نهادهای متولی ساماندهی سگ‌های ولگرد به درخواست شهرداری واکنش نمی‌دهند‌

رشیدی با اشاره به اینکه بیماری آبله گوسفند و بز مهار شده و بیماری مشترک بین انسان و دام در استان نداریم افزود: نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های دامی و محصولات دامی بر عهده دامپزشکی است و از مرحله قبل از تولید بر دام نظارت می‌شود و تا عرضه محصولات دامی در فروشگاه‌ها را کنترل می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سازماندهی‌های بسیار خوبی شامل بازدیدها و به‌کار گماردن مسئول فنی در کارخانجات استان انجام شده است گفت: بر مراکز بسته‌بندی صنایع غذایی نظارت داریم و این نوع بسته‌بندی به‌خوبی انجام می‌شود که قابل ردگیری باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه کشتارگاه‌های دام استان به پیش سردکن مجهز شدند که یکی از نیازهای استان در سال‌های گذشته بود بیان کرد: در این اتفاق لاشه دام بعد از کشتارگاه تا 24 ساعت در پیش‌سردکن کشتارگاه‌ها نگهداری می‌شود.

وی با بیان اینکه بهره‌برداری از کشتارگاه تخصصی بوقلمون انجام شده و امروزه در شهرستان بردسیر کشتارگاه تخصصی بوقلمون وجود دارد گفت: گوشت مرغ در استان بر حسب امکانات کشتارگاه‌ها گریدبندی می‌شود.

رشیدی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های شهروندان استفاده از گوشت مرغ باکیفیت بود بیان کرد: با این نوع گریدبندی و بسته‌بندی متمایز گوشت مرغ قابل تشخیص است و عرضه گوشت سبز در کرمان ممنوع است و مردم نباید هزینه اضافی برای خرید آن بدهند.

وی با بیان اینکه بیماری آنفلوانزای مرغی در استان کرمان کنترل شد و تهدیدی از این بابت در استان کرمان نداریم گفت: بیماری تب کریمه‌کنگو نیز در استان قابل کنترل است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه یکی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های استان افزایش سگ‌های ولگرد در سطح شهرها و روستاها است افزود: این سگ‌های ولگرد بایستی جمع‌آوری شوند.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها موظف به انجام این کار هستند گفت: جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در استان به‌خوبی انجام نمی‌شود و با توجه به ازدیاد سگ‌ها اقدامات انجام شده کافی نیست.

در این جلسه صدیقه کاظمی‌نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان نیز با بیان اینکه طرح واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی استان در تمام شهرستان‌های استان اجرایی می‌شود اظهار داشت: این طرح، طرح بسیار خوبی در راستای مقاومت طیور در برابر بیماری‌هاست.

وی با بیان اینکه 770 هزار قطعه مرغ بومی در استان تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند گفت: 700 هزار راس گوسفند تحت پوشش طرح تب مالت قرار گرفتند تا از این بیماری در استان پیشگیری کنیم.

انتهای پیام/ش

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۲ میلیارد ریال در جشن گلریزان کشکوئیه
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود