Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@04:48:39 GMT

۵ ماده برای سم زدایی کامل پوست

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۸۳۹۳

۵ ماده برای سم زدایی کامل پوست

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  مصرف مقدار فراوان آب بخشی مهم از فرآیند سم زدایی پوست را شامل می‌شود. آب به تخلیه سموم از دستگاه گوارش کمک می‌کند، که از بین بردن مواد شیمیایی مضر را تسریع می‌کند.

پوست بزرگترین اندام بدن انسان محسوب می‌شود و به طور مداوم در تماس با عناصر مختلف قرار دارد. آلاینده‌ها و گرد و غبار محیط اطراف ما می‌توانند موجب مسدود شدن منافذ پوست شوند و سمومی که از رژیم غذایی سرچشمه می‌گیرند می‌توانند چهره و ظاهر شما را تحت تاثیر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پوست انسان از نظر وزن و ناحیه‌ای که پوشش می‌دهد یکی از بزرگترین اندام‌های بدن انسان است. پوست از دو لایه شامل درم (درونی) و اپیدرم (بیرونی) تشکیل شده و سلامت آن برای بهزیستی کلی انسان حیاتی است.

پوست سه وظیفه اصلی را بر عهده دارد: حفاظت، تنظیم و احساس.

حفاظت نقش اصلی پوست در برابر اثرات مکانیکی و فشار، تغییرات دما، میکروارگانیسم ها، پرتوافشانی و مواد شیمیایی را شامل می‌شود.

عملکرد تنظیم پوست عناصر فیزیولوژیکی بسیاری شامل دمای بدن، گردش خون پیرامونی، و تعادل مایع را در بر می‌گیرد.

یک شبکه پیچیده از سلول‌های عصبی نیز قابلیت احساس را به پوست می‌بخشند. احساس گرما، سرما، درد و لمس هر کدام دارای گیرنده‌های عصبی مختلف هستند. این گیرنده‌ها تغییرات در محیط را تشخیص داده و اطلاعات را به مغز ارسال می‌کنند.

اهمیت سم زدایی

پوست انسان چیز‌های مختلفی از جمله سموم را جذب می‌کند. سموم از منابع مختلف سرچمشه می‌گیرند، اما محیط زیست متهم اصلی مواجهه در نظر گرفته می‌شود. از دیگر موارد می‌توان به مواد شیمیایی موجود در آب و لوازم آرایشی، عادات غذایی ضعیف و اختلالات هورمونی اشاره کرد.

سمزدایی پوست در نهایت فواید بسیاری را برای شما به ارمغان می‌آورد. این کار پوست را قادر می‌سازد تا بدون هیچ مشکلی سه وظیفه اصلی خود را انجام دهد. همچنین، سمزدایی ظاهری تمیزتر و سالم‌تر به پوست می‌بخشد و در نتیجه احساس بسیاری بهتری خواهید داشت.

در ادامه با برخی از بهترین مواد برای سمزدایی پوست بیشتر آشنا می‌شویم.

آب

مصرف مقدار فراوان آب بخشی مهم از فرآیند سمزدایی پوست را شامل می‌شود. آب به تخلیه سموم از دستگاه گوارش کمک می‌کند، که از بین بردن مواد شیمیایی مضر را تسریع می‌کند. همچنین، مصرف آب به میزان کافی در روز از خشکی، پوسته پوسته شدن و ریزش پوست پیشگیری می‌کند.

افزودن یک قاشق چایخوری آب لیمو و نصف قاشق چایخوری عسل به یک لیوان آب و نوشیدن آن هنگام صبح روشی عالی برای حفظ ظاهر سالم پوست است.

فیبر

فیبر یک ماده ضروری برای حفظ سلامت گوارش محسوب می‌شود. نوعی فیبر به نام سیلیوم هاسک به بدن در خلاص شدن از شر قارچ‌ها و مخمر‌ها کمک می‌کند، که از حضور و دفع آن‌ها از طریق پوست جلوگیری می‌کند. دفع قارچ و مخمر می‌تواند زمینه ساز شرایط پوستی ناخوشایندی مانند آکنه و راش‌های پوستی شود.

میزان مصرف توصیه شده روزانه فیبر برای مردان بزرگسال ۳۸ گرم و برای زنان بزرگسال ۲۵ گرم است. لوبیاها، میوه ها، سبزیجات، مغز‌های خوراکی و غلات کامل از جمله منابع خوب برای فیبر هستند.

محصولات فاقد مواد شیمیایی

بسیاری از محصولات آرایشی حاوی پارابن ها، یک ماده نگهدارنده مصنوعی، هستند. برخی از محصولات دارویی نیز حاوی مواد شیمیایی هستند. استفاده از پارابن‌ها در اتحادیه اروپا به دلیل نگرانی‌های سلامت در سال ۲۰۱۲ ممنوع اعلام شد.

پروبیوتیک‌ها

سلامت دستگاه گوارش نقش مهمی در سلامت پوست بدن انسان ایفا می‌کند. پروبیوتیک‌ها که اغلب به عنوان باکتری‌های خوب یا مفید شناخته می‌شوند، به بهبود سلامت روده انسان کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین در سلامت کلی انسان، از جمله سلامت پوست، نقش دارند.

ماست، کفیر، شکلات تلخ، سوپ میسو، تمپه، و کیمچی از جمله منابع عالی برای پروبیوتیک‌ها هستند.

عرق

تعریق می‌تواند در دفع سموم از بدن انسان بسیار موثر باشد. به گفته دکتر جوزف مارکولا، تعریق به دفع سموم کمک می‌کند، که این شرایط از عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن انسان پشتیبانی کرده و به پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با تجمع بیش از اندازه سموم کمک می‌کند.

منبع : عصر ایران

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پوست سم زدایی سم زدایی بدن سم زدایی پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ مخدر ماریجوانا از برگ‌های خشک شده و جوانه های گیاه Cannabis sativa ساخته می شود. گل، گرس و علف از مهمترین مشتقات این گیاه مخدر به شمار می روند. در واقع گل همان تغییر یافته ماریجوانا است که توسط بخش های مختلف گیاه شاهدانه به دست می آید. 

این مخدر معمولاً در کاغذی پیچیده شده و به صورت سیگار مورد استفاده قرار می‌گیرد، از همین رو به آن سیگاری نیز گفته می شود. گل بوی تندی ایجاد می کند.
اغلب عموم تصور می کنند مواد مخدر گل از مواد گیاهی و طبیعی درست شده و هیچ ضرری برای بدن ندارد، در حالی که مخدر حاوی بیشتر از 400  نوع ماده شیمیایی و خطرناک است.

ماده اثر گذار در ماری جوانا تتراهیدروکانابینول یا THC است. این ماده به مقادیر مختلفی در قسمت های مختلف شاهدانه یافت می شود. THC  با ایجاد تغییراتی در مغز، فعالیت آن را دچار اختلال می نماید که در نتیجه مغز در پردازش اطلاعات و نیز هیجانات دچار اختلال می شود.
اگر شما دچار اختلالات روانی هستید، از مصرف این مخدر پرهیز کنید. زیرا مصرف آن ممکن است علائم جنون را در افرادی که اختلال دوقطبی دارند، تشدید کند.

مواد شیمیایی در این ماده مخدر ۵ برابر سیگار است که می‌تواند باعث ایجاد آسیب‌های جدی به سلامتی و ایجاد انواع سرطان‌های حلق و ریه شود. مصرف این ماده به دلیل وجود مقادیر زیادی از مواد شیمیایی در آن می‌تواند سلامت ریه و دستگاه تنفس را به شدت به خطر اندازد.

بر اساس مطالعات انجام شده مصرف ماری‌جوانا احتمال ابتلا به انواع بیماری‌های بدخیم سر و گردن را در افراد افزایش می دهد و می‌تواند تا سه برابر حالت عادی سلامتی افراد را در معرض خطر جدی بیماری‌هایی مانند سرطان قرار دهد.

در صورت استفاده مکرر این روان‌گردان، خطر ابتلا به افسردگی افزایش می‌یابد. مصرف ماریجوانا همچنین ممکن است علائم افسردگی را تشدید کند، تحقیقات نشان می دهد که مصرف این مخدر خطر ابتلا به روان پریشی را در افرادی که مبتلا به اسکیزوفرنی هستند، افزایش می دهد.

همچنین تاثیرات منفی بر حافظه و عملکرد شناختی، مشکلات تنفسی  و تاثیر منفی بر قلب و عروق مانند فشار خون بالا از عوارض مواد مخدر گل است.

این گیاه با تاثیر مستقیم بر سیستم عصبی مرکزی (CNS) می‌تواند تاثیر داروهای بیهوشی و سایر داروهای مورد استفاده در حین یا بعد از عمل را افزایش دهد. به همین جهت توصیه می شود، حداقل قبل از جراحی از مصرف آن پرهیز کنید.

علائم مصرف گل 

از مهمترین نشانه مصرف گل توهم زایی است که موجب شده، زمان برای فرد از آنچه که تصور می کند کندتر، بگذرد. 

سردرد و سرگیجه، احساس سبکی خواب آلودگی در حین مصرف، اختلالات خواب و خستگی، حالت تهوع، تحریک پذیری،  افزایش اشتها و از دست دادن وزن از دیگر علائم مصرف ماری جوانا یا همان گل است.

ترک مخدر ماریجوانا تحت نظر مشاور

از آنجایی که مصرف این ماده اعتیاد ذهنی ایجاد می کند، ترک آن نیز بر مبنای روش‌های ذهنی است. ترک این مخدر بیشتر از هرچیزی نیازمند اراده قوی است تا از مصرف مجدد پرهیز کنید. به علاوه مشغول کردن ذهن، عدم دسترسی به مواد و نیز پر کردن خلا عاطفی و روحی می تواند در درمان موثر باشد.

بهتر است روند ترک حتما تحت نظر متخصص و مشاور انجام گیرد. روان درمان با استفاده از برنامه‌ای مناسب و راهکار‌های صحیح می‌تواند به بهبود اضطراب و افسردگی بعد از ترک کمک نماید.

روند درمان هر فرد با فردی دیگر متفاوت است و روان درمان با توجه به شرایط فرد درمان مناسب را به او پیشنهاد می کند، البته نقش خانواده و دوستان را  نیز نباید در این روند نادیده گرفت.

تا به امروز هیچ دارویی برای ترک گل کشف نشده است زیرا ماده مخدر در ماریجوانا بیشتر از جسم بر روی ذهن اثر گذار است

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص جکوزی برای پوست
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • فضای سبز و تقویت سلامت میکروبیوتای روده و پوست
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات