Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@16:48:41 GMT

حمایت صد میلیاردی از نوآوری علوم انسانی

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۹۰۸۸

حمایت صد میلیاردی از نوآوری علوم انسانی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در مراسم افتتاح ساختمان شماره 2 مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی با اشاره به اهمیت علوم انسانی در توسعه زیست بوم اقتصاد دانش بنیان گفت: کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه‌های علوم انسانی یک شاخصه مهم پیشرفت به شمار می‌رود. تلاش می‌کنیم تا گستره نفوذ علوم انسانی در شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری درباره حمایت صد میلیارد ریالی برای ایجاد و توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی با محوریت رونق زیست بوم نوآوری حوزه علوم انسانی گفت: این حمایت برای توسعه کار فناورانه و نوآورانه در حوزه علوم انسانی تخصیص خواهد یافت. حوزه علوم شناختی و علوم انسانی ایده‌های نوآوری بسیار زیادی وجود دارد که نتایج و خروجی‌های آن در حوزه سلامت نمایان شده است و سرمایه گذاری بخش خصوصی در کنار هدایت و حمایت جوانان دانش آموخته و خلاق به سوی استارت‌آپ‌های این حوزه می‌تواند ضمن خلق ارزش افزوده درخور توجه، میزان قابل توجهی اشتغال به ارمغان بیاورد.

رئیس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان به چالش‌‌های موجود برای ورود علوم انسانی به عرصه کارآفرینی اشاره کرد و افزود: علوم انسانی اگرچه در ورود به عرصه کارآفرینی با چالش‌هایی مواجه بوده، اما حوزه بسیار مهمی در اقتصاد دانش بنیان به شمار می‌رود. روح کارآفرینی با حضور علوم انسانی تجلی و معنا پیدا می‌کند. در بسیاری از حوزه‌ها، علوم انسانی هسته اصلی کار نوآورانه به حساب می‌آید.

ستاری به تلاش‌های زیرساختی و حمایت‌ها برای پررنگ شدن نقش علوم انسانی در حوزه اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد و گفت: اکنون استارت‌آپ‌های مختلفی در حوزه‌های تامین نیروی انسانی، گردشگری و بازی به طور جدی فعالیت می‌کنند. یکی از کارکردهای علوم انسانی در استارت‌آپ‌ها مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته است و به طور جدی به دنبال این هستیم به کمک علوم انسانی در حوزه این استارت‌آپ‌ها اتفاقات خوبی بیفتد.

ستاری به گام‌های پیموده شده برای نقش آفرین ساختن علوم انسانی در حوزه کارآفرینی اشاره کرد و افزود: مرکز نوآوری علوم انسانی از چند سال پیش گام‌های اولیه خود را آغاز کرده و اکنون به همت رئیس دانشگاه و دیگر همکاران، هسته اصلی نوآوری در دل دانشگاه شکل گرفته است. امیدواریم این کار پیشرو همچنان ادامه پیدا کند ما نیز وظیف خود می‌دانیم از این مسیر حمایت کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، افتتاح آزمایشگاه تحقیقاتی علوم شناختی در دانشگاه علامه را هم راستا با گام جدیدی که در دانشگاه‌های علوم انسانی اتفاق می‌افتد، دانست و گفت: پیش‌تر، عمده تمرکز دانشگاه‌های علوم شناختی در حوزه‌های مهندسی بود اما اکنون تعامل میان این دو بخش بیشتر شده و دانشکاه علامه در مسیر تعامل با علوم و فناوری‌های شناختی گام تازه‌ای برداشته است.

رئیس ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی گفت: توسعه علوم شناختی به سرعت در حال پیشرفت است و بیش از 500هزار متر مربع را در دانشگاه‌ها و اطراف آن برای توسعه این حوزه اختصاص دادیم.

ستاری حضور و استقبال بخش خصوصی ازنوآوری و فناوری را فرصتی برای توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری دانست و ادامه داد: ماحصل آن را در توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری در پهنه شهری و ظهور کارخانه‌های نوآوری و ناحیه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نوآوری به ویژه پیرامون دانشگاه‌ها شاهد هستیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: در حوزه علوم شناختی و علوم انسانی ایده‌های نوآوری بسیار زیادی وجود دارد که نتایج و خروجی‌های آن در حوزه سلامت نمایان شده است و سرمایه گذاری بخش خصوصی در کنار هدایت و حمایت جوانان دانش آموخته و خلاق به سوی استارت‌آپ‌های این حوزه می‌تواند ضمن خلق ارزش افزوده درخور توجه، میزان قابل توجهی اشتغال به ارمغان بیاورد.

ستاری افزود: لازم است در حوزه‌هایی که طی چند سال گذشته به موفقیت دست یافته‌ایم، تمرکز بیشتری داشته باشیم و با حرکت در این مسیر، رشد قابل توجهی را در کسب و کارهای دانش بنیان و استارت‌آپ‌ حوزه علوم انسانی شاهد باشیم.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان نوآوری علوم انسانی کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی شتاب دهنده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان نوآوری علوم انسانی کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی شتاب دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و در حاشیه رویداد روز جهانی مالکیت فکری، توافق‌نامه‌ای میان معاونت فناوری وزارت علوم و مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با موضوع گسترش همکاری و مشارکت طرفین با هدف ترویج، فرهنگسازی، برنامه ریزی و مدیریت توسعه فناوری و کمک به بهره برداری از دارایی های فکری ایجاد شده در وزارت علوم به امضا رسید.

این توافق نامه با توجه به اهمیت نشانه‌های جغرافیایی و طرح‌های صنعتی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و با عنایت به ظرفیت‌های موجود در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی دکتر سجاد محمد علی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به نمایندگی دکتر شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری منعقد شد.

تهیه اسناد سیاستی و فرایندهای اجرایی مدیریت دارایی های فکری در وزارت علوم و مجموعه های تابعه، توسعه و ترویج و ظرفیت‌سازی سرمایه‌های انسانی مدیریت زنجیره ارزش توسعه و مدیریت فناوری با تأکید بر مدیریت دارایی‌های فکری از مسیر آموزش و تامین محتوای مکتوب و چندرسانه‌ای،تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک ها، تسهیل در خصوص بسترسازی برای بهره برداری از دارایی های فکری، راه اندازی نشریه تخصصی مالکیت فکری، پیگیری راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی مالکیت فکری در حیطه های تخصصی مدیریت، اقتصاد و فناوری های نوین مالکیت فکری از زمینه های همکاری این دو نهاد به شمار می رود.

در این توافقنامه وزارت علوم متعهد به راه اندازی واحد مالکیت فکری در دانشگاه، پژوهشگاه ها و پارک ها و پیاده سازی و راهبری سامانه نان در حوزه مالکیت فکری و ایجاد ارتباطات بین سامانه با هماهنگی مرکز توسعه فناوری های راهبردی شده است. همچنین همکاری فنی در سیاستگذاری و تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها و پژوهشگاه، همکاری در جهت طراحی و پیاده سازی فرایند ساز و کار ارزش گذاری دارایی های فکری از تعهدات معاونت علمی به شمار می رود.

کد خبر 6090889 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند