Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری فناورانه در راستای حمایت از تولید داخلی در حوزه‌های انرژی، دامداری و کشاورزی صبح امروز بین ستاد اجرایی فرمان امام و جهاد دانشگاهی امضا شد

به گزارش «تابناک»، در این مراسم که در محل ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد، محمد مخبر با اشاره به جایگاه تولید گفت: در راهبرد‌های اقتصادی بحث‌های متعددی وجود دارد و برخی معتقدند اشتغال زایی باید محور باشد، برخی ایجاد ثبات اقتصادی وکنترل تورم را محور میدانند، اما حقیقتا آنچه همه این موارد را پوشش می‌دهد و در شرایط فعلی تنها نسخه نجات کشور است تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بااشاره به تشکیل قرارگاه جهادی در این ستاد افزود: بهره وری ما ازطریق بهره مندی از نیرو‌های جهادی و دلسوز و متدین و با اعتماد به نفس، بسیار بالاست.

مخبر افزود: روزانه حداقل ۱۰۰ طرح تولیدی کوچک و خانگی با مدیریت مردم و دارایی مردم ایجاد می‌شود و حداقل ۳۰۰ شغل روزانه در کشور تولید می‌کنیم

رئیس ستاد اجرایی فرمان بااشاره به امضای تفاهم‌نامه جدید گفت: امروز تفاهم‌نامه‌ای با جهاد دانشگاهی به ارزش حدودی یکهزارو یکصدو پنجاه میلیارد ریال امضا میکنیم که البته این شروع تولید یک محصولی است که بعد‌ها وقتی به تولید انبوه و بازار می‌رسد قطعا عدد و رقم‌هایش تفاوت خواهد کرد.

وی افزود:طراحی یک مجموعه پمپ درون چاه نفت که نزدیک ۱۶۲ هزار دلار قیمت دارد و ساخت یک دستگاه دکل تعمیراتی هزار اسب بخاری که با سرمایه‌گزاری ۹ میلیون دلاری انجام می‌شود، ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

مخبر اضافه کرد: عمده چاه‌های نفت ما به نیمه دوم عمرشان نزدیک می‌شوند و لذا به این پمپ‌ها و دکل تعمیراتی نیازمندند و لازمه حفظ یا افزایش تولید است.

مخبر با اشاره به سرمایه گذاری ۲میلیاردی برای انتخاب ۵هزار جنین گاو ممتاز براساس این تفاهم‌نامه افزود: ریسک همه این سرمایه‌گذاری‌ها برای ایجاد رونق تولید درکشور را پذیرفته‌ایم و اگر دوستانمان در جهاد دانشگاهی موفق شدند موفقیت اش برای آنهاست و اگر ضرر کردند ضررش برای ماست.

در ادامه این نشست حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه به دنبال تجاری‌سازی فناوری‌های هایتک هستیم و به این منظور تصمیم گرفتیم همکاری‌مان با ستاد اجرایی فرمان امام توسعه پیدا کند گفت: ما در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در حوزه‌های بالادستی، میان‌دستی و پایین دستی پروژه‌هایی را خواهیم داشت و در حوزه انرژی و نیروگاهی و مخابرات و فناوری اطلاعات همکاری خواهیم داشت.

وی افزود: در حوزه پزشکی هم بحث سلامت و هم درمان است و در حوزه کشاورزی در حوزه تکنولوژی‌های هوشمندسازی کشاورزی باید به سمت گلخانه‌ها و هوشمندسازی کشاورزی که برای کشور ما مهم است برویم.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به بخش دام و اصلاح نژاد دام وطیور در تفاهم‌نامه با ستاد اجرایی فرمان امام گفت: در تفاهم‌نامه دیده شده که با اجرای این مجموعه‌پروژه‌ها بتوانیم دو شرکت بزرگ را پایه گذاری کنیم که در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی فعالیت کنند و هم خودشان تحقیقات کنند و هم خود محصول داشته باشند.

رئیس جهاد دانشگاهی در پایان تاکید کرد: از توجه ستاد اجرای فرمان امام به جهاد دانشگاهی تشکر می‌کنیم و قول می‌دهیم این حسن نظر را با انجام کار خوب جبران کنیم و این فعالیت‌ها را توسعه دهیم و گام‌های بزرگی را در خدمت و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: هزینه سفر اربعین حسین فریدون نیکول پاشینیان بیژن قاسم زاده گذرگاه البوکمال القائم مولانا اتحادیه اقتصادی اوراسیا ستاد اجرایی فرمان امام تفاهم نامه جهاد دانشگاهی رونق تولید همکاری فناورانه هزینه سفر اربعین حسین فریدون نیکول پاشینیان بیژن قاسم زاده گذرگاه البوکمال القائم مولانا اتحادیه اقتصادی اوراسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم