Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، زاهد شفیعی (مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری) از افزوده شدن دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری به آزمون جامع گردشگری خبر داد و گفت: پیرو ابلاغ دوره آموزشی «مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری» توسط وزیر محترم میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تاریخ ۲۳ تیر ماه سال جاری و پس از برگزاری جلسات مختلف کارشناسی دفتر مطالعات آموزش گردشگری با نمایندگان کلیه ذینفعان دوره مذکور اعم از تشکل‌های گردشگری مربوطه، موسسات و مدرسان آموزشی دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری و ناشرین شاخص در حوزه گردشگری و بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات ایشان در تعیین منابع درسی دوره یادشده، مقرر گردید تا با توجه به اهمیت ساماندهی و ارتقای سطح کیفی نیروی انسانی در مدیریت تاسیسات گردشگری، این دوره نیز همانند دوره‌های آموزشی راهنمایان گردشگری و مدیریت فنی بند (ب) به آزمون جامع افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: بر همین اساس منابع درسی و عناوین دروسی که در آزمون جامع مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت شامل ۹ درس از مجموع ۱۷ درس دوره، به کلیه ادارات کل استانی وزارتخانه متبوع در تاریخ ۳۰/۰۶/۱۳۹۸ ابلاغ شد.

مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری یادآور شد: بخشی از دروس دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری عبارتند از "آشنایی با انواع تاسیسات گردشگری"، "شناخت صنعت گردشگری"، "مدیریت و سرپرستی در تاسیسات گردشگری"، "آشنایی با اصول و ابزارهای بازاریابی و تبلیغات"، "مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش"، "مدیریت و نظارت بر بخش خانه‌داری"، "مدیریت و نظارت بر بخش پذیرایی (غذا و نوشابه)"، "مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری"، "مدیریت و نظارت بر بخش تفریحی و سرگرمی"، "آشنایی مقدماتی با زبان گردشگری"، "آشنایی مقدماتی با زبان گردشگری"، "ایمنی، بهداشت و پیشگیری حوادث" و"مهارت های فردی و ارتباطی".

شفیعی خاطرنشان کرد: دفتر مطالعات آموزش گردشگری همچنین بنا دارد تا در ادامه روند بررسی محتوای آموزشی دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری نسبت به بررسی و بازنگری منابع درسی سایر دوره‌هایی که در آزمون جامع مورد ارزیابی قرار میگیرند نیز بپردازد که نتیجه آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند

عضو شورای اسلامی شهرکرد گفت: نمره عملکرد شورای شهر را رضایت مردم از این نهاد مشخص می‌کند چرا که در این دوره علاوه بر نقاط قوت در حل مسائل مختلف شهری، نقاط ضعف نیز وجود داشته است.

یوسف صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به عملکرد شورای اسلامی شهرکرد در دوره ششم، اظهار کرد: قضاوت شورای شهر ششم و مزیت آن نسبت به شوراهای قبلی باید توسط مردم صورت بگیرد، در این دوره نگرش‌های خوبی صورت گرفت و برنامه‌ریزی و تعیین چشم‌اندازهای سالیانه نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: طرح جامع مسکن، طرح جامع هدایت آب‌های سطحی، طرح جامع ترافیک و طرح جامع پسماند همگی با مطالبه‌گری و پیگیری‌های شورای شهر به شهرداری ابلاغ شدند همچنین در این دوره جلسات متعددی با مدیران دستگاه‌های مختلف برگزار شد.

عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه نزدیک شدن دوباره مردم به دولت و شورا از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: بروز بعضی اتفاقات نظیر فساد مالی مسئولان حس ناامیدی بین مردم و منتخبان خود را افزایش می‌دهد.

صادقی عنوان کرد: نمره عملکرد شورای شهر را رضایت مردم از این نهاد مشخص می‌کند چرا که در این دوره علاوه بر نقاط قوت در حل مسائل مختلف شهری، نقاط ضعفی نیز وجود داشته است، اما در این دوره سعی شده است که طرحی که سربار مردم یا بیت‌المال باشد، رقم نخورد، هرچند برخی مسائل اقتصادی نظیر تورم که تمام مردم را به خود درگیر کرده، روی عملکرد شورا نیز تأثیر گذاشته است.

شورای شهر وظیفه مطالبه‌گری از شهرداری را بر عهده دارد

وی افزود: شورای شهر وظیفه مطالبه‌گری از دستگاه‌های مختلف به خصوص شهرداری را برعهده دارد و نباید عملکرد شهرداری را ملاک عملکرد شورا بدانیم.

عضو شورای‌شهر شهرکرد، عنوان کرد: شورای شهر یک رکن مبارک در جمهوری اسلامی است که عیار دموکراسی دینی را در جامعه بالا می‌برد و مردم از این نهاد توقع نقش‌آفرینی در سرنوشت کشور و حاکمیت را دارند و امیدواریم که به تدریج ملزومات دیگر شورا نیز تکمیل شود و این نهاد جایگاه اصلی خود را در جامعه پیدا کند.

کد خبر 748720

دیگر خبرها

  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد