Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت ارتباطات نخستین صنعتی است که متعهد به انجام اهداف توسعه پایدار سازمان ملل شده ‌است. مبارزه با تغییرات اقلیمی یکی از ضروری‌ترین و فوری‌ترین این اهداف است. یخ‌های گرینلند با سرعتی بیشتر از هر زمان دیگری، در حال ذوب هستند و به گفته دانشمندان در صورت ادامه انتشار این حجم از گازهای گلخانه‌ای، سطح آب دریاها پیش از ورود به قرن 22، افزایش 28 الی 98 سانتی‌متری خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش منتشر شده توسط وب‌سایت GSMA، 10 اپراتور بزرگ دنیا، هر سال هزینه‌ای حدود 14 میلیارد دلار برای برق مصرفی خود می‌پردازند. صنعت ارتباطات نخستین صنعتی است که متعهد به انجام اهداف توسعه پایدار سازمان ملل شده ‌است و به همین خاطر، شرکت‌های مخابراتی مشغول توسعه ابزارهایی بهینه‌تر از نظر مصرف انرژی هستند.

گسترش و فراگیرتر شدن فناوری 5G می‌تواند تا حد چشمگیری به مسائل زیست‌محیطی کمک کند. علت این امر، کاهش 10 برابری انرژی مصرفی برای انتقال هر بیت در بستر شبکه‌های نسل پنجم (5G) در مقایسه با شبکه‌های 4G است.

به عنوان مثال، مجموع برق مصرفی شبکه ارتباطات چینی‌ها به رقم عظیم 100 میلیارد کیلووات‌ساعت می‌رسد. این حجم انبوه استفاده از برق، آزاد شدن رقم قابل توجه 27.2 میلیارد کیلوگرم کربن در سال را به دنبال دارد. به همین خاطر هوآوی معتقد است پوشش 5G، به لطف استفاده بهینه‌تر از انرژی الکتریکی، می‌تواند کمک قابل توجهی به کره زمین و سالم ماندن آن بکند.

Huawei 5G Power، ایده مشترک هوآوی و کمپانی China Tower، راهکاری جامع برای تأمین انرژی ایستگاه‌های 5G است. این راهکار به طور خاص بر بهینه‌ کردن انرژی مصرفی مراکز مخابراتی و رفع مشکلات نصب و نگهداری تجهیزات 5G تمرکز دارد.

براساس اطلاعات به دست آمده، راهکار تأمین انرژی 5G هوآوی قادر است مصرف انرژی هر ایستگاه مخابراتی را سالانه 4130 کیلو‌وات‌ساعت کاهش دهد که نتیجه آن کاهش 1125 کیلوگرمی تولید گاز کربن است.

از آنجا که بیش از دو میلیون ایستگاه مخابراتی در چین از سال 2019 تا 2022 با این فناوری بازسازی خواهند شد، مصرف انرژی حدود 8.3 میلیارد کیلو‌وات‌ ساعت و انتشار گاز کربن در حدود 2.3 میلیارد کیلوگرم کاهش خواهد یافت. این رقم معادل مقدار کربنی است که 130 میلیون درخت در طول یک سال جذب می‌کنند.

پشت پرده این موفقیت‌ها، فناوری پیشرفته و نوآوری‌های هوآوی و China Tower است که به مهم‌ترین این موارد اشاره می‌کنیم.

1. افزایش بازدهی به لطف فناوری‌های پیشرفته

مدت‌هاست که هدر رفتن انرژی هنگام انتقال میان دستگاه‌ها مشکلی جدی در صنعت ارتباطات است. اگر انرژی هدر رفته توسط هر ایستگاه مخابراتی تنها 1 درصد کاهش یابد، صرفه جویی قابل‌توجه 900 کیلو‌وات‌ساعتی را به دنبال خواهد داشت.

Huawei 5G Power با پشت سر گذاشتن محدودیت‌‌های فناوری و استفاده از سیستم هوشمند افزایش ولتاژ قادر است از اتلاف ثانویه انرژی جلوگیری کند و مصرف انرژی را 3 درصد کاهش دهد. این سیستم همچنین ارتباط هوشمندی میان سامانه‌ی ‌خنک‌کننده و تجهیزات اصلی را فراهم می‌کند که نتیجه آن کاهش 5 درصدی انرژی مصرفی ایستگاه مخابراتی است.

2. استفاده از طراحی ماژولار و انرژی خورشیدی

Huawei 5G Power از انرژی خورشیدی پشتیبانی ‌می‌کند و مجهز به پیشرفته‌ترین سیستم MPPT (ردیابی نقطه‌ی حداکثر توان) و ماژول‌های خورشیدی با بازدهی بیش از 98.5 درصد است.

ماژول‌های انرژی خورشیدی هوآوی در مقایسه با نسل قبلی، 30 درصد انرژی بیشتری تولید می‌کنند و بهره‌گیری از نور خورشید را به حداکثر می‌رسانند. استفاده از انرژی‌های پاک بنیادی‌ترین و موثرترین روش برای محافظت از محیط زیست و پیشگیری از گرم شدن زمین است. در همین راستا Huawei 5G Power امکان استفاده از خورشید به عنوان مبنع انرژی را برای تجهیزات 5G فراهم می‌کند.  

علاوه بر استفاده از انرژی خورشیدی، Huawei 5G Power از استفاده ترکیبی انواع باتری‌ها نیز پشتیبانی می‌کند. به این ترتیب می‌توان از باتری‌های لیتیومی جدید در کنار باتری‌های اسیدی قدیمی استفاده کرد تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه‌ها و استفاده حداکثری از بودجه، از آلوده شدن محیط زیست توسط پسماند باتری‌های اسیدی‌ جلوگیری کرد. به این ترتیب تجهیزات فعلی ایستگاه‌های مخابراتی می‌توانند به طور کامل دوباره مورد استفاده قرار بگیرند.

 Huawei 5G Power متعهد می‌شود که کاهش آلودگی‌های محیطی و مشکلات بازدهی ایستگاه‌های مخابراتی را از طریق پیاده‌سازی زیرساخت‌های مطمئن و قابل ارتقا فراهم کند و با گذر از محدودیت‌های تکنولوژی به آینده‌ای بهتر و پاک‌تر کمک کند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: انرژی بودجه فناوری گاز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

افزایش جمعیت حیات‌وحش لرستان ‌طبق سرشماری اخیر

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان