Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@11:29:45 GMT

پوتین کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر را امضا کرد

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۲۱۵۶

خرداد؛کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر پس از تائید و تصویب نهایی در مجلس علیای پارلمان روسیه و برای اجرا از سوی رئیس جمهور این کشور امضا شد.

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر که پس از تائید و تصویب نهایی در مجالس سفلی و علیای روسیه برای امضای نهایی و اجرا به «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری این کشور ارجاع داده شد بود، امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کنوانسیون سال گذشته توسط کشورهای آذربایجان، قزاقستان، روسیه، ایران و ترکمنستان، امضا شده بود. براساس این کنوانسیون، حقوق و اختیارات ویژه و حاکمیت این کشورها بر دریای خزر به رسمیت شناخته می‌شود.

فعالیت طرف‌ها در دریای خزر بر اصول احترام به حاکمیت ملی، تمامیت ارضی، استقلال، برابری، عدم استفاده از زور و تهدید، همکاری و عدم دخالت در امور یکدیگر استوار خواهد بود.

در این کنوانسیون همچنین بر عدم حضور نیروهای خارجی تاکیده شده و کشورهای حاشیه دریایی خزر می‌توانند به اقدامات دریایی، ماهیگیری، حفظ و استفاده از منابع بیولوژیکی و اکتشاف و بهره‌برداری از معادن موجود بپردازند.

رویه مرسوم در دنیا برای دریای سرزمینی یا منطقه حاکمیت ملی، ۱۲ مایل است اما خزر با ۱۵ مایل، تنها دریاچه‌ی است که سه مایل بیشتر از پهنه‌های آبی دیگر، منطقه حاکمیت ملی خواهد داشت. عرض منطقه انحصاری ماهیگیری ۱۰ مایل (مجموعاً ۲۵ مایل) تعیین شده است.

همچنین محدوده ملی و ماهیگیری در دریای خزر فقط مربوط به سطح آب‌ است و ربطی به وضعیت حقوقی کف دریا که دارای منابع مهم نفت و گاز است، ندارد. وضعیت حقوقی آن براساس قوانین بین‌المللی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

طرف‌ها همچنین در خصوص همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم بین‌المللی، سلاح های غیرقانونی، قاچاق مواد مخدر، قاچاق مهاجران غیرقانونی از طریق دریا و سایر جرایم توافق کرده‌اند.

برچسب ها: پوتین ، دریای خزر ، کنوانسیون حقوقی

منبع: خرداد

کلیدواژه: پوتین دریای خزر کنوانسیون حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران

یک سازمان حقوق بشری در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزهای خود به غزه مدارس این باریکه را به پایگاه‌های نظامی برای خود تبدیل کرده است.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه امروز-چهارشنبه- در بیانیه‌ای تاکید کرد: اسرائیل به‌طور عامدانه مراکز غیرنظامی را نظامی می‌کند و مدارس و مراکز آموزشی را به پایگاه‌های نظامی در چارچوب حملاتش به نوار غزه برای هفتمین ماه متوالی تبدیل کرده است. ارتش اشغالگر به بمباران و ویرانی هدفمند و گسترده مدارس و کشتار و اعدام غیرقانونی غیرنظامیانی که به مدارس پناه آورده‌اند اکتفا نکرد بلکه تعدادی از مدارس را به پایگاهایی نظامی برای خود و تمرکز نیروها و تجهیزاتش و همچنین مراکز بازداشت، بازجویی و شکنجه تبدیل کرده است که این امر نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قواعد جنگ است.

طبق گزارش روسیا الیوم، این سازمان حقوق‌بشری اعلام کرد: این جنایت‌های اسرائیل در راستای تداوم میراث استعماری است که بر پایه سلطه گری و برچیده شدن مولفه‌های اصیل و اساسی ملت‌ها به ویژه فرهنگی و آموزشی بنا نهاده شده است. ارتش اسرائیل در حمله به غزه بسیاری از مدارس این منطقه را به پایگاه‌های نظامی و مراکز بازداشت تبدیل کرده است؛ مدارسی مانند صلاح‌الدین که در ماه فوریه به بازداشتگاه و مرکز بازجویی برای صدها غیرنظامی تبدیل شد. در روز ۳۰ آوریل امیر بوخبوط خبرنگار اسرائیلی ویدیویی منتشر کرد که نشان می‌دهد ارتش این رژیم یک پایگاه نظامی عملیاتی در داخل یک مدرسه در نوار غزه ایجاد کرده است و این پایگاه وابسته به تیپ ۱۶۲ است و از داخل آن عملیات نظامی انجام می‌دهد.

در ادامه این گزارش آمده است: نظامیان اسرائیلی ویدیوهای زیادی منتشر کردند که نشان می‌دهد آنها به مدارس هجوم می‌آورند و آوارگان را مجبور به تخلیه آن‌ها می‌کنند، همچنین آن‌ها در برخی از کلاس‌ها مستقر شده و از داخل آن‌ها تیراندازی می‌کنند. این نظامیان همچنین یک مدرسه وابسته به سازمان ملل را منفجر می‌کنند و به این کار افتخار می‌کنند. اسرائیل ۸۰ درصد مدارس غزه را به طور کامل و یا جزئی ویران کرد، این رژیم حتی مدارس وابسته به سازمان ملل که به پناهگاهی برای آوارگان تبدیل شده تخریب کردند و حملات این رژیم همچنان ادامه دارد حتی در مناطقی که خود آن‌ها گفته‌اند امن هستند. علاوه بر ده‌ها هزار شهید و مجروح در غزه، ۶۲۵ هزار دانش‌آموز از حق آموزش محروم هستند، از سوی دیگر ۶ دانشگاه در نوار غزه تخریب شده است که یکی از آن‌ها چند هفته بعد از اینکه به عنوان پایگاه‌ نظامی برای اسرائیل از آن استفاده می‌شد، توسط این رژیم منفجر شد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بخش دیگری از بیانیه خود بر لزوم محافظت از مدارس غزه تاکید کرد و از جامعه بین‌المللی خواست تا به تل‌آویو فشار بیاورد و عملیات نظامی در داخل و علیه مدارس غزه را متوقف کند.

این سازمان همچنین خواستار ورود کمیته‌های فنی متخصص به داخل غزه و انجام تحقیق درمورد جنایت‌های وحشتناک اسرائیل و نسل کشی مردم فلسطین در غزه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز مرحله چهارم عملیات‌ ارتش یمن علیه رژیم صهیونیستی
  • آمریکا مدعی سرنگونی سه پهپاد یمنی شد
  • ادعای تازه سنتکام درباره ساقط کردن سه پهپاد یمنی
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • پایان پوتین؟!
  • پایان پوتین؟!/ او گورباچف نیست/ بعید است صاعقه دوبار به یکجا اصابت کند!
  • سرنگونی پوتین؟!/ او گورباچف نیست/ بعید است صاعقه دوبار به یکجا اصابت کند!
  • سقوط پوتین؟ شاید آرزو بر جوانان عیب نیست / گورباچف مایه عبرت ولادیمیر پوتین شده است / چرا روسیه پوتین با شوروی در آستانه سقوط متفاوت است
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران