Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: استان خوزستان به دلیل مشکلاتی که در حوزه زیرساخت‌ها دارد با وقوع هر بحران دچار تزلزل می‌شود که نمونه آن معضل فاضلاب است. ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کیامرث حاجی‌زاده امروز در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده بابیان این‌که استان خوزستان از بهمن 97درگیر سیل شد اظهار داشت: 58میلیارد مترمکعب آورد آب در بازه زمانی کم مشکل زیادی به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان خوزستان به دلیل مشکلاتی که در حوزه زیرساخت‌ها دارد با وقوع هر بحران دچار تزلزل می‌شود که نمونه آن معضل فاضلاب است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان بابیان این‌که با پیگیری‌های انجام‌شده اعتبارات خوبی برای استان تصویب شد گفت: علاوه بر بحران سیل بحران زلزله مسجدسلیمان اتفاق افتاد که مسئولین هم‌زمان پیگیر هر دو موضوع هستند.

حاجی‌زاده تصریح کرد: برای مدیریت بحران سیل به دستور استاندار دو کمیته خیرین و گروه‌های جهادی و کمیته مستندساز تشکیل شدند که مدیریت آن‌ها بر عهده معاونین استاندار بود و به‌خوبی پیگیری شد.

سیلاب استان خوزستان با سایر استان‌ها متفاوت بود

امید حاجتی رئیس سازمان برنامه‌وبودجه خوزستان نیز در این جلسه گفت: سیلاب استان خوزستان به دلیل این‌که آورد آب استانهای بالادست به این سمت روانه شد با سیلاب استانهای دیگر تفاوت داشت.

وی بابیان این‌که بیشترین خسارات مربوط به خسارات مردمی بود افزود: برآورد اولیه خسارات ناشی از سیل حدود 16هزار میلیارد تومان بود که البته تمام این مقدار راستی آزمایی نشد.

حاجتی ادامه داد: بعد از خسارات مردمی بیشترین خسارات به دستگاه‌های دولتی به تربیت بنیاد مسکن، راهداری و آب و فاضلاب وارد شد.

اخطاریه مدیریت بحران خوزستان درباره بارش‌ در روزهای آتی؛ شهروندان از نزدیک شدن به رودخانه‌ها پرهیز کننداخطاریه مدیریت بحران خوزستان در پی بارش‌ در روزهای آتی؛ مدیران ممنوع‌الخروج شدنداعضای شورای مدیریت بحران خوزستان در ‌آماده‌باش هستند‌

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه خوزستان با اشاره به این‌که میزان اعتبارات ابلاغ‌شده به استان درمجموع 1هزار و 659میلیارد تومان بود تصریح کرد:926میلیارد تومان خسارت مردمی، 700میلیارد تومان خسارت زیرساختی و درنهایت 61میلیارد تومان به‌منظور مدیریت و تقویت سیل بندها ابلاغ شد.

وی بابیان این‌که تاکنون اعتباری برای خسارات صنایع و اصناف داده نشده اظهار داشت: به کشت و صنعت‌های خوزستان در این سیل خسارات زیادی وارد شد اما اعتباری برای جبران خسارت آن‌ها داده نشد.

انتهای پیام/ ت

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود اسدی توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

وی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

اسدی با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، ادامه داد: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان می‌گوید: انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

وی اضافه کرد: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار