Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، لس سارنین (مدیرعامل بنیاد فیلم فنلاند) درباره فعالیت بنیاد گفت: نوع فعالیت بنیاد فنلاند نزدیک به فعالیت بنیاد فارابی است، که بودجه حدود ۲۵ میلیون یورویی این بنیاد به صورت سالانه توسط دولت تامین می شود. نزدیک به ۲۰ میلیون یورو  هزینه تولید و مابقی صرف حمایت از هزینه های بین المللی اثار است که مجموعه مدیران بنیاد توسط دولت تعیین می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فنلاند بودجه تقریبی فیلم ۴ تا ۵ میلیون یورو است و هزینه فیلم کم هزینه (لو باجت) ۱ میلیون یورو می باشد.

 وی ادامه داد: ما علاقمندیم تولیدات مشترکی با بخش خصوصی سینمای ایران  داشته باشیم. در حوزه تولید مشاورانی داریم که با ما همکاری می‌کنند. سالیانه ۱۷ تا ۲۰ فیلم داستانی توسط بنیاد حمایت می‌شود و حدود ۹۰ درصد تولیدات فیلم فنلاند توسط بنیاد صورت می‌گیرد و کمک‌ها بلاعوض است. از میان آثار تولید شده بین ۵ تا ۷ فیلم تجاری ساخته می‌شود.

یانا پاسکا (مدیر امور بین‌الملل بنیاد فنلاند) تاکید کرد: سینمای فنلاند همیشه در جشنواره‌های مطرح برلین، تورنتو و.‌‌.‌. حضور داشته و موفق عمل می‌کنند. کمپانی‌های فرانسوی و آلمانی از پخش‌کننده‌های خارجی هستند که بیشتر برای خرید آثار رغبت دارند.

مدیر بین‌الملل فنلاند درباره تعداد سالن‌های این کشور گفت: سینماهای ما در ۱۲۰ شهر واقع شده که ۱۸۰ سالن در اختیار داریم.

وی درباره تولیدات مشترک توضیح داد: زمینه همکاری بین سینمای ایران و سینمای ما کاملا فراهم است و تولید مشترک به نوع فیلم و نام کارگردان بستگی دارد. به نظر می‌رسد بودجه سینمای ایران نزدیک به بودجه کشورهای کوچک اروپایی است و ما آمادگی تولیدات مشترک داریم. اکثر سالن‌های سینمای فنلاند فیلم امریکایی نمایش می‌دهند و تنها ۱۶ تا ۱۷ درصد سهم سینما فنلاند در نمایش فیلم آمریکایی است.

سیدضیاء هاشمی (رییس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان) نیز گفت: در ایران تولیدات موفقی با بضاعت محدود تهیه‌کنندگان ساخته می‌شود که تلاش می‌شود اقشار مختلف جامعه را دربرگیرد و به سلایق مختلف توجه شود. بخشی از آثار تولید شده توان جذب مخاطب بین‌الملل را دارد و در جشنواره‌ها موفق عمل می‌کند.

وی ادامه داد: تولید مشترک باعث رونق سینما در دو کشور و آشنایی هر دو ملت با فرهنگ‌ها و آداب و رسوم دو کشور خواهند بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم