Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@23:22:10 GMT

آغاز طرح طبقه بندی

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۸۹۲۷

آغاز طرح طبقه بندی

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از آغاز طرح طبقه بندی مشاغل خبر داد و گفت: با توافقات انجام شده هر زمان طرح تصویب و ابلاغ شود، مبنای محاسبه و پرداخت از اول فروردین ماه ۹۸ خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، "محمدرضا پورابراهیمی" در نشست مشترک با مدیرعامل و معاونان صندوق فولاد کشور و نمایندگان شورای کارگری، گفت: مسیر حرکت جدید در شرکت زغالسنگ کرمان به سمتی است که اکثر مشکلات برطرف شده اما عمده مسئله در مورد طرح های توسعه است که نیازمند حمایت های صندوق فولاد کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشکر از زحمات مدیرعامل شرکت زغالسنگ کرمان اظهار کرد: اقداماتی برای حل مشکلات کارگری در ماه های اخیر شده است و طبقه بندی مشاغل در شرکت زغاسنگ صورت گرفته که نیازمند حمایت صندوق فولاد جهات عملیاتی شدن آنهاست.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به لزوم حمایت های جدی وزارت صمت و تعاون از صنعت زغال تاکید کرد و ادامه داد: این حمایت ها باید در جهات مختلف باشد تا هم شاهد توسعه فعالیت های معدنی و هم اشتغالزایی در شهرستان های راور، زرند و کوهبنان باشیم.

وی از آغاز طرح طبقه بندی مشاغل خبر داد و خواستار تسریع کار مشاور در ارائه طرح و در نهایت تصویب و ابلاع آن به استان‌ها شد و عنوان کرد: مدیرعامل صندوق فولاد به صورت ویژه این موضوع را پیگیری کند.

پورابراهیمی افزود: در طرح طبقه بندی با توجه به توافقات انجام شده هر زمان طرح تصویب و ابلاغ شود، مبنای محاسبه و پرداخت از اول فروردین ماه ۹۸ خواهد بود.

وی از مشاغل سخت و زیان آور به ویژه کارگران استخراج سخن به میان آورد و بیان کرد: مسئله ازکارافتادگی این کارگران که در سخت ترین شرایط کار می کنند نیازمند بازنگری بوده و لازم است پیشنهاد آن از طریق لایحه ای از سوی دولت به مجلس ارائه شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما نگران آن هستیم که اگر این طرح را نماینده ها مطرح کنند برای اصلاح قانون مشمول اصل ۷۷ قانون اساسی شود و به دلیل بار مالی، امکان تصویب نهایی آن از سوی شورای نگهبان فراهم نشود.

پورابراهیمی همچنین موضوع تسریع در عملیات اجرایی پهنه معدنی آبنیل شمالی را مطرح کرد و با اشاره به اینکه ۴۰۰ تا ۵۰۰ اشتغال در این پهنه دیده شده است، گفت: این مسئله قرار بود در مرداد ماه امسال از سوی وزیر انجام شود که با تغییر در مدیرعامل صندوق فولاد، به تعویق افتاد و درخواست ما این است که هر چه سریعتر مدیرعامل صندوق اقدامات لازم را انجام دهد.

وی در ادامه صحبت های خود در خصوص اقلام رفاهی گفت: آماده هستیم که اقلام اساسی را با نرخ های ترجیحی به شکلی در استان در اختیار کارگران شرکت زغالسنگ قرار دهیم که البته بودجه قیمت های دولتی آن نیازمند تامین اعتیار از طریق شرکت زغالسنگ و صندوق فولاد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: سال گذشته در استان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و درمان شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، کورش احمد‌یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان ظهر امروز در بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان، جانشین فرماندهی انتظامی استان، شهردار، رئیس شورای شهر و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و فرماندهان نظامی از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری و درمان معتادان متجاهر ماده 16، از حمایت های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و اظهار داشت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر 5 هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده 16 سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان انجام شد.

وی با بیان اینکه‌ متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمندسازی، حرفه‌آموزی و اشتغالزایی معتادان متجاهر در استان وجود ندارد، گفت: به همین دلیل نمی‌توان اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به اینکه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده 15 و 16 مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: در تامین زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ 16 جزو محروم‌ترین استان‌های کشور است، ادامه داد: بسیاری از معتادان به‌واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند.

احمد‌یوسفی با اشاره به اینکه در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است، افزود: لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان معتادان به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا است ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی قرار دارد، گفت: متاسفانه در زندان‌ها 50 درصد زندانیان به‌صورت مستقیم و 20 درصد به‌صورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم  مواد مخدر هستند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • آسفالت معابر کرمان شتاب می‌گیرد/ آغاز به کار طرح «جهاد آسفالت»
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید