Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@17:13:30 GMT

یک روز تا پایان نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۹

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۹۶۳۰

یک روز تا پایان نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۹

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس ۲۰۱۹) که با شعار «پلیس، امنیت و ایمنی، پشتوانه رونق تولید» از روز دوشنبه - 8 مهر- در مصلی امام خمینی (ره) تهران در حال برگزاری است، فردا پنجشنبه - 11مهر- به کار خود پایان می دهد.

در این نمایشگاه که با هدف به‌روزرسانی، توسعه و ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات پلیسی، معرفی فناوری‌های روز جهان، ارتقاء توانمندی و فناوری‌های پلیسی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از نخبگان و ساماندهی فعالان حوزه تجهیزات پلیسی برپاست، بیش از ۳۱۳ شرکت امنیتی و ایمنی، ۲۱ نماینده از کشورهای خارجی، ۱۸ رده از پلیس‌های تخصصی، ۱۵۵ برند و  ۳۷ نفر از مخترعان و مبتکران در حوزه‌های متنوع از قبیل فناوری اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل، تسهیلات و مهمات، یونیفرم و لباس، نظارت تصویری و تجهیزات مراقبتی، ترافیک، ایمنی آتش نشانی، امداد و نجات، سامانه‌های آموزشی و مشاوره‌ای و سایر زمینه‌های دیگر، اعم از تجهیزات اشعه ایکس و نشریات تخصصی مرتبط در آن حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۹ جلوه ای از حضور فعالان صنف امنیت و ایمنی با ارایه تکنولوژی های جدید صنعت حفاظت در کنار پلیس است که قطعا می تواند به ایجاد امنیت جامعه کمک شایانی داشته باشد.

---

از جمله غرفه های پر بازدید و دارای تجهیزات نوین پلیسی در این نمایشگاه،  غرفه مرکز انتظام پلیس پیشگیری نیروی انتظامی است که با ارایه امکانات خاص به مخاطبان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
سروان احمد وفائی زاده از غرفه داران مرکز انتظام در این نمایشگاه،  اظهار می دارد: حضور مردم در فضای عمومی شهر مستلزم احساس امنیت از سوی آنان است که پلیس تلاش می کند افراد  برای دستیابی به زندگی سالم و تداوم روابط اجتماعی آسوده خاطر باشند.
وی با اشاره به اینکه احساس ناامنی مانع ایجاد رشد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می شود و هزینه هائی بر جامعه تحمیل می کند، می گوید: پلیس به عنوان اولین و جامع ترین نهاد امنیت در جامعه شناخته می شود و در میان مردم از اعتماد قابل توجهی برخوردار است.
وفائی زاده تاکید می کند: در کنار نقش پلیس به عنوان یک نهاد امنیت ساز در جامعه، سامانه های امنیتی و ایمنی توانسته اند جایگاه ویژه خود را در کمک به جلوگیری از جرم و جنایت پیدا کنند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۹۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش مشرق، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیارد یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • کنعانی: ایران برخورد پلیسی با دانشجویان را در دانشگاه‌های آمریکا نمی‌پذیرد
  • دستگیری ۲۲ نفر از عوامل تیراندازی در هویزه
  • دستگیری ۲۲ نفر از عاملان تیراندازی در هویزه
  • انجام ۳ ماموریت پلیسی در استان سمنان/کلاهبردار به دام پلیس افتاد
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران