Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@06:33:27 GMT

چاقی ۲۱.۶ درصد دانش آموزان در کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۱۳۷۶

چاقی ۲۱.۶ درصد دانش آموزان در کشور

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری خود با اصحاب رسانه آذربایجان‌شرقی گفت: برای مبارزه با چاقی دانش‌آموزان برنامه خاصی داریم که امسال به شکل پایلوت در ۵ استان اجرایی می‌شود، تلاش داریم تا دانش‌آموزان در دوران ابتدایی چاق نشوند تا در آینده زندگی بهتری را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در رابطه با موضوع تحرک دانش آموزان یک طرح آماده شده است و چرا که موضوع کم تحرکی ر از قبل از مدرسه وجود دارد، ولی طلایی‌ترین زمان برای متحرک شدن کودک به حرکت ۲ تا ۶ سالگی می‌باشد.

او افزود: باید تلاش کنیم تا این وضعیت آپارتمان نشینی و تبلت به دستی کودکان به گونه‌ای شود تا کودک از تحرک لازم برخوردار باشد تا وقتی به کلاس اول بیاید دچار کم تحرکی و ناتوانی جسمی نباشد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: قطعا اگر دوره ابتدایی گذشته و کودک تحرک در این مدت را نداشته باشد، دیگر ورزش همگانی و نه ورزش قهرمانی خواهیم داشت چراکه کودک اگر مناسب حرکت نشود دیگر در ورزش همگانی شرکت نمی‌کند.

او ابراز کرد: ۲۷۰ هزار معلم پایه ابتدایی داریم که ۱۰۰ هزار معلم پایه را در سال گذشته را مورد آموزش قرار دادیم و با دانشگاه فرهنگیان هماهنگ شدیم تا تمام کسانی که در رشته آموزش ابتدایی تحصیل می‌کنند دوره تدریس تربیت بدنی و برنامه‌های آموزشی را کسب کردند.

حمیدی گفت: سال گذشته ۱۰۰ هزار دبیر پایه به صورت چهل ساعت آموزش دیدند.

او ابراز کرد: در تلاش هستیم تا آموزش تلفیقی از طریق بازی برای بچه‌ها شکل گیرد و همچنین مرحله سوم آموزش نیز آغاز شده است و در حال حاضر ۲۰ هزار نفر از معلمان در حال آموزش هستند بلکه ما تلاش می‌کنیم تا همه معلمان مقطع ابتدایی تحت پوشش قرار گیرند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر بتوانیم این ۲۷۰ هزار نفر را به میدان کار بیاوریم کار بزرگی شده است.

او افزود: طبق تحقیق کاسپین میزان ۲۱.۶ میانگین کشوری در رابطه با اضافه وزن و چاقی کودکان در کشور است.

حمیدی افزود: ورزش صبحگاهی، حیاط پویا، درس تربیت بدنی و تهیه کتاب راهنمایی معلم مسابقات درون مدرسه‌ای به صورت جشنواره‌ای از جمله طرح‌هایی است که برای افزایش تحرک پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه ۳۸۰ سالن ورزشی تا آخر امسال افتتاح شده و در حال حاضر ۲۰۰ سالن آماده است که با اولویت مدارس دخترانه و مقاطع می‌باشد، گفت: هدف ما ایجاد تحرک و پویا ساختن دروس تربیت بدنی است.

او در رابطه با مدارس غیرانتفاعی گفت: این مدارس متفاوت هستند و ما مدارسی داریم که سالن‌های ورزشی بسیار استاندارد دارند، ولی در مقابل مدارس غیرانتفاعی نیز داریم که محوطه لازم برای دانش آموزان وجود ندارد که برخی از آنها، دانش آموزان را به سالن‌های همجوار فرستاده و این نقیصه را حل می‌کنند.

 

انتهای پیام/ش

افتتاح ۳۸۰ سالن ورزشی تا آخر سال جاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نمایشگاهی از دست سازه های دانش آموزان هیرمندی
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت