Web Analytics Made Easy - Statcounter

افراد بسیاری در جهان وجود دارند که می‌توانند خیلی سریع پیتزا درست کنند اما آیا این افراد قادرند در عرض یک ساعت بالای ۱۰۰ عدد پیتزا درست کنند؟ اخیرا رباتی توسعه داده شده که می‌تواند با این افراد مسابقه دهد و به احتمال خیلی زیاد برنده نیز خواهد شد چرا که این ربات می‌تواند در یک ساعت ۳۰۰ پیتزا درست کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شرکت "پیک‌نیک" (Picnic) واقع در شهر سیاتل ایالات متحده آمریکا اخیرا از یک پلت فرم رباتیک تولید مواد غذایی رونمایی کرده است که قادر به درست کردن ۳۰۰ پیتزا در یک ساعت است.  افراد از روی یک نمایشگر می‌توانند ربات را تنظیم کنند تا پیتزا دلخواه آنها را سریعا درست کند.

ربات مذکور با استفاده از دید رایانه‌ای ، تجهیزات قابل تنظیم و یادگیری عمیق ، می‌تواند به راحتی پیتزاهای خوش طعمی را درست کرده و تحویل دهد و از آنجایی که این ربات ساخت پیتزا نیازی به بازوی صنعتی بزرگ ندارد ، کارکنان می‌توانند در کنار دستگاه و بدون هیچ گونه نگرانی در مورد ایمنی، کار کنند.

"کلیتون وود" (Clayton Wood) ، مدیرعامل پیکنیک گفت: ما استاندارد جدیدی را برای تهیه غذا تعریف کرده‌ایم و تاکنون تنها پلتفرم خودکار تولید پیتزا را توسعه داده‌ایم. توسط این فناوری می‌توان در کمترین زمان پیتزای مورد نیازی برای مهمانی و مجالس را تهیه کرد.

کارشناسان صنعت پیتزا و مبتکران مواد غذایی موافق هستند که پیک نیک می‌تواند تغییر بزرگی در صنعت تهیه پیتزا ایجاد کرده و آن را به کلی دگرگون کند. شرکت پیک نیک اعلام کرده است پس از آنکه مشتریان این پلتفرم را سفارش دادند ما آن را برای آنها  ارسال و نصب خواهیم کرد و در ضمن چک کردن ماهیانه سیستم این پلتفرم برای متقاضیان رایگان خواهد بود.

۴۷۲۳۷ کد خبر 1306496

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روبات باشگاه پرسپولیس اربعین باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا سپاه پاسداران آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب سینمای ایران خودرو گردشگری پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید میلاد فیاضی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازنده «زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور»، با اشاره به این‌که درحال‌حاضر ربات‌های زهپاد پرکاربردترین ربات‌های زیردریایی در دنیا به‌حساب می‌آیند، درباره ویژگی‌های ظاهری این دستگاه‌ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، تخم‌مرغی‌شکل است. ربات‌های تخم‌مرغی‌شکل، معمولا برای فعالیت‌های نظامی یا پیمایش‌های اقیانوسی استفاده می‌شود.

فیاضی ادامه داد: اما حوزه کاری ما، دستگاه‌های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می‌شود و معمولا تخم‌مرغی‌شکل نیست، بلکه به‌صورت ربات‌های استراکچری‌اند و از مزایای‌شان امکان تولید در ابعاد مختلف است‌. این‌مسأله باعث کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود و امکان انجام عملیات در محیط‌هایی که فضای کمتری دارد را فراهم می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: این‌دست‌ ربات‌ها علاوه‌ بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت‌های نظامی هم دارند که از آن‌جمله می‌توان به قابلیت خنثی‌کردن مین‌های دریایی یا مین‌گذاری‌های دریایی اشاره کرد اما رویکرد ما توسعه ربات‌های صنعتی است و بازرسی از اولویت‌هایی است که برای این ربات‌ها، درنظر گرفته می‌شود.

فیاضی افزود: بازرسی‌های زیرسطحی در حوزه‌های مختلف اتفاق می‌افتد‌ برای‌مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس‌ها و کابل‌گذاری‌ها و لوله‌گذاری‌هایی که زیر دریا برای شرکت‌های فعال در عرصه‌های نفت و حفاری انجام می‌شود.

وی درباره ویژگی‌های فنی این زیردریایی تصریح کرد: ربات‌های مدل‌ بازرس به‌کمک حسگرها و دوربین‌هایی که روی آن‌ها نصب شده‌اند، عملیات بازرسی از این کابل‌ها و لوله‌ها را برای بررسی خرابی‌ها و مواردی شبیه به این انجام می‌دهند اما ربات‌های مدل کلاس‌های کاری، علاوه‌ بر بازرسی‌، یک سری عملیات را هم می‌توانند پوشش بدهند. باتوجه به‌ این‌که درجه آزادی از ویژگی‌های بارز این ربات‌هاست و به آن‌ها اجازه می‌دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند.

این فناور حوزه صنعت دریایی، در این آر. ا. وی‌ها مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آن‌ها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه‌جاکردن اجسام و حتی باز و بسته‌کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی در خصوص عمق کاربری این ربات‌ها توضیح داد: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق ۱۵۰ متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین‌رفتن تا عمق ۴۰۰ متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج‌فارس نداریم. از آنجا که به‌دنبال رسیدن به بازارهای بین‌المللی هستیم تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق ۴۰۰ متر مد نظر ماست.

 فیاضی در این‌ خصوص گفت: یک سری از محصولات ما برای علامت‌گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می‌شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل‌ها و لوله‌های انتقال نفت و آب به اضافه کانال‌های زیرسطحی که حفاری می‌شوند را شامل می‌شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه‌های طبیعی که در کف دریا رخ می‌دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می‌شود.

این فناور حوزه صنعت دریایی با ارائه مثالی گفت: تصور کنید در نقطه‌ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال‌ها از آن گذشته است‌. برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده باید بیاید و آن نقطه را به‌ سختی پیدا کند یا باید از فناوری‌های جدید بهره گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ربات اپتیموس در کارخانه تسلا مشغول به کار شد
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • ربات‌های حلزونی برای عملیات نجات و حرکت روی سیارات
  • ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان + فیلم
  • گمشدگان تنگه دار نوشهر پیدا شدند
  • ویدیو/ ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان