Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان،  سیما سادات لاری معاون فرهنگی وزارت بهداشت، شامگاه گذشته ۱۰ مهرماه، در آئین افتتاحیه بیست‌وچهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در همدان اظهار کرد: قرآن یک هدایتگر عقلانی است که در هر جایی که حضور داشته باشد به تدبر در معانی و مفاهیم خداوند دعوت می‌کند.

وی افزود: محوریت آموزش وزارت بهداشت با تاکید بر آموزش قرائت قرآن، تدبر در آن و برگزاری طرح دانشجو معلم سعی در ترویج فرهنگ قرآنی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاری بیان کرد: سه نشریه مهم طب اسلامی، طب قرآن، سبک زندگی با تاکید بر محوریت سلامت از سوی وزارت بهداشت منتشر می‌شود. 

وی با اشاره به هجوم فرهنگی و شرابط خاص حاکم در جامعه امروزی یادآور شد: با توسل به قرآن، این اعجاز الهی می‌توان سبک زندگی را به سبک زندگی اسلامی سوق داد تا طبق راهبرد‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به تعالی رسید.

وی گفت: جوانان برای کسب آرامش بیشتر در زندگی خود نیازمند تدبر در قرآن هستند. 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان جشنواره قرآن وزارت بهداشت مسابقات قرآن دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»