Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران که به‌منظور شرکت در سومین نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) به تاجیکستان سفر کرده است، عصر امروز 11 مهر 1398 در شهر دوشنبه با استقبال سراج‌الدین مهرالدین وزیر امور خارجه تاجیکستان در محل این وزارتخانه حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 20:45 - 11 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۵۳۳۴

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، در این ملاقات که محمدتقی صابری سفیر کشورمان در تاجیکستان نیز حضور داشت، طرفین در فضایی گرم و صمیمی درخصوص موضوعات مختلف به‌ویژه توسعه همکاری‌ها در زمینه گردشگری و میراث‌فرهنگی میان دو کشور تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه تاجیکستان در ابتدای این دیدار  خطاب به دکتر مونسان کفت: «به وطن دوم خودتان خوش آمدید.»

مهرالدین با اشاره به شرایط  منطقه، ابراز اطمینان کرد که کشورمان بر این مشکلات فائق خواهد آمد.

او از مشارکت شرکت‌های کشورمان در پروژه‌های بزرگ اقتصادی تاجیکستان ازجمله احداث سد و نیروگاه‌های برق‌آبی سنگتوده 2 و راغون و تونل استقلال تقدیر کرد. 

مهرالدین با تاکید بر اشتراکات فرهنگی و زبانی میان دو ملت ایران و تاجیکستان، خواستار بهره‌گیری از آن به‌منظور افزایش تبادل گردشگر میان دو کشور شد و گفت: «تاجیکستان خواستار استفاده از تجربیات ایران در برگزاری نمایشگاه گردشگری، آموزش متخصصان و تشکیل همایش‌ها و معرفی ظرفیت‌های دو کشور در این حوزه بین دو کشور است.»

 ایران آماده افزایش همکاری و تبادل تجربیات با تاجیکستان

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران نیز با تشکر از استقبال و میهمان‌نوازی وزیر امور خارجه تاجیکستان و با اشاره به  اشتراکات زبانی، دینی، فرهنگی و تاریخی دو ملت ایران و تاجیکستان و توصیف رهبر معظم انقلاب اسلامی از روابط دو ملت به رابطه خویشاوندی گفت: «بحمدالله در چند ماه اخیر تحولات خوبی در جهت ارتقای سطح روابط دوجانبه صورت گرفته است که مهم‌ترین آن سفر دکتر روحانی رئیس‌جمهوری کشورمان به دوشنبه برای شرکت در نشست سران سیکا بود که ملاقات خوبی نیز با آقای امامعلی رحمان رئیس‌جمهوری تاجیکستان داشتند.»

دکتر مونسان با تشریح پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشورمان اظهار داشت: «با لطف خداوند و مقاومت و پشتیبانی مردم، امروز جمهوری اسلامی ایران از هر زمان دیگری قوی‌تر است.»

او نام‌گذاری سال‌های 2019 تا 2021 از سوی امامعلی رحمان به‌عنوان سال‌های «توسعه روستایی، گردشگری و هنرهای مردمی» در تاجیکستان و تبدیل سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشورمان به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را حاکی از توجه هر دو کشور به جایگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توصیف کرد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران برای افزایش همکاری و تبادل تجربیات در تمامی زمینه‌ها از جمله حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع دستی با کشور دوست و برادر تاجیکستان، کاملا آمادگی دارد.»

در ادامه این ملاقات، برخی موضوعات و پیشنهادها برای ارتقای همکاری طرفین در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران پس از این دیدار برای شرکت در سومین نشست وزرای گردشگری اکو که قرار است روز جمعه آغاز به کار کند عازم شهر خجند در شمال تاجیکستان شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی اصغر مونسان میراث فرهنگی و گردشگری تاجیکستان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو

به گزارش خبرگزاری صداسیما، وحیده رخشانی گفت: در نمایشگاه بین المللی تهران بالغ بر پنج نشست با روسای اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، امارات متحده‌عربی، ترکمنستان، عمان و قطر در حوزه صنایع‌دستی برگزار شد که نتایج بسیار خوبی داشت.   معاون اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: این سلسله نشست‌ها منجر به ثبت سفارش خرید در حوزه محصولات سوزن‌دوزی استان با صاحبان گالری‌های ایرانی و خارجی از جمله دبی، کانادا، قطر و... به ارزش تقریبی ۱۸۰ میلیارد ریال براساس اظهار نمایندگان بخش خصوصی  است.   او ادامه داد: سفارش تهیه تعداد ۱۶۰۰ محصول صنایع‌دستی در حوزه نقش برجسته تلفیقی با سوزن‌دوزی به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد ریال نیز در این نمایشگاه به ثبت رسید.   به گفته رخشانی، بالغ بر ۱۲۰ سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی,، مقامات مسئول، فعالان حوزه اشتغال زنان و... از غرفه استان بازدید کردند.   سرپرست صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد:  فرصت‌ها و بسته‌های ارائه شده مربوط به گردشگری تفریحی، اقامتی، تفریحات آبی، سلامت، تاریخی، گردشگری ورزشی و طبیعت گردی و صنایع دستی نیز در این نمایشگاه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب