Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی روحانی‌نژاد، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به چالش‌های IOT در زمان تحریم اظهار کرد: متاسفانه اکثر قطعات مورد نیاز خدمات IOT وارداتی است. همچنین تامین این قطعات در شرایط تحریم علاوه بر محدودیت‌های موجود هزینه بالاتری هم نسبت به شرایط قبل تحمیل خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به چالش‌های تامین مالی گفت: در حال حاضر بزرگترین مشکل کشور نقدینگی و تامین منابع مالی در کوتاه مدت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین در حال حاضر سرمایه گذاری کلان برای بازدهی در بلندمدت، شاید چندان منطقی نباشد. خدماتی که برای هوشمندسازی انتخاب می‌شوند، باید در کوتاه مدت، توجیه‌پذیر باشند.

مدیر فروم اینترنت اشیای ایران، همچنین ریسک بالای کسب و کارهای نوپای در حوزه اینترنت اشیا، عدم رشد مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌های تخصصی در این زمینه، عدم منتورینگ تخصصی و توزیع نامناسب منتورها در مراکز کشور و تمرکز امکانات و فرصت های رشد استارتاپی در پایتخت را از جمله دلایل عدم رشد اکوسیستم اینترنت اشیا است.

روحانی‌نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که چرا در کشور ما به موضوع اینترنت اشیا جدی گرفته نمی‌شود، گفت: متاسفانه عمدتا مدیرانی که مسئول پیاده‌سازی این محصول هستند خیلی اعتقادی به IOT و هوشمندسازی ندارند، بنابراین زمانی که این اعتماد و اعتقاد شکل نگیرد توسعه‌ای در این حوزه نخواهیم داشت.

وی تأکید کرد: مشکل اصلی ما عدم باور مدیران است که احساس نیاز نمی‌کنند؛ طبیعتا باید مجموعه‌های بالادستی به شدت این موضوع را دنبال کنند. همچنین منابعی که به منظور بهره‌وری در اختیار شرکت‌ها تخصیص داده می‌شود، باید صرف هزینه سنسور و سایر خدمات در حوزه IOT باشد نه این که این منابع صرف ساختمان و مباحث عمرانی و غیره شود. اینها موضوعاتی است که باید در بودجه‌ریزی لحاظ شود.

مدیر فروم اینترنت اشیای ایران، گفت: دانشگاه در این حوزه زیادی نقش قابل توجهی ندارند؛ چرا که از نظر ما بیشتر دنبال عرضه تکنولوژی هستند. مشکل ما تقاضاست که از این محصولات بهره‌برداری کنند وقتی که مدیران اعتقاد نداشته باشند دانشگاه هر چقدر هم تلاش کند؛ مشتری نخواهد داشت. می‌توان گفت دانشگاه در تحریک بازار نمی‌تواند کاری انجام دهد.

روحانی نژاد با اشاره به این‌که استارت‌آپ‌های کشور هنوز به حوزه IOT ورود نکرده‌اند، تصریح کرد: دانشگاه و مراکز پژوهشی نقش کلیدی را در توسعه IOT ایفا می‌کنند، بنابراین اگر اینترنت اشیا در دستور کار دانشگاه‌ها و مراکز نوآوری قرار گیرد احتمال اینکه تعداد استارت‌آپ‌های اینترنت اشیا هر سال افزایش پیدا کند؛ بیشتر است.

وی با بیان این‌که به بازار IOT در کشور خوش‌بین هستیم، گفت: به نظر می‌رسد نه تنها IOT بلکه ICT در کشور اولویت ندارد. امیدواریم در آینده مسئولان این موضوع را به صورت جدی دنبال کنند، چرا که توجه به این حوزه نقش قابل توجه در درآمدزایی کشور خواهد داشت.

انتهای پیام/

169 / 320 اینترنت اشیا اقتصاد دیجیتال نقدینگی تکنولوژی سرمایه گذاری هوشمندسازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اینترنت اشیا اقتصاد دیجیتال نقدینگی تکنولوژی سرمایه گذاری هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع غیرفوتبالی سد راه یحیی گل‌محمدی؛ ماجرا چیست؟

تیم فوتبال تراکتور که با هدایت پاکو خمز اسپانیایی فصل بیست و سوم را آغاز کرده بود، با قطع همکاری توافقی با وی، به دنبال انتخاب سرمربی جدید برای ادامه رقابت‌های لیگ و فصل آینده است. در شرایطی که پیش از این تاکید شده بود که تراکتور به دنبال گزینه خارجی است و حتی برخی نام‌ها هم مطرح شد، اما احتمال منتفی شدن حضور سرمربی خارجی در این تیم زیاد است و یک ایرانی هدایت سرخپوشان را برعهده خواهد گرفت.

در همین راستا مذاکرات مدیران تراکتور با یحیی گل محمدی به مراحل پایانی رسیده است، اما برای نهایی شدن توافق، سرمربی سابق پرسپولیس باید مسائلی که از گذشته برایش ایجاد شده است را برطرف کند. این موضوع به اتفاقات غیرفوتبالی مربوط می‌شود و سرمربی مد نظر تراکتور باید بتواند این مشکل را حل کند.

در صورتی که گل محمدی شرط مدیران تراکتور را محقق کند، به عنوان سرمربی آینده این تیم فعالیتش را آغاز خواهد کرد.

هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه تراکتور اعلام کرد با تصمیم مدیران باشگاه حمید مطهری به عنوان سرمربی موقت این تیم تا زمان انتخاب سرمربی جدید انتخاب شده و هدایت این تیم را برعهده خواهد داشت.

مطهری که سابقه دستیاری یحیی گل محمدی را دارد، پس از آنکه نتوانست تیم نساجی را به موفقیتی برساند از سرمربیگری این تیم کنار گذاشته شد. وی پس از آن به عنوان یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد و در کنار امیر قلعه نویی در جام ملت‌های آسیا نتوانست با تیم ملی به موفقیتی برسد.

دیگر خبرها

  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • امیدواری جانشین کلوپ: 48 ساعت دیگر در لیورپول!
  • شرط ژاوی مشخص شد: خرید ستاره سیتی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • موانع غیرفوتبالی سد راه یحیی گل‌محمدی؛ ماجرا چیست؟
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • رسانه‌های آمریکایی: نمایش نسخه جدید باور-373 از توسعه صنایع دفاعی ایران حکایت دارد
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان