Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه هر جا مقاومتی هست، ایران ایستاده است، گفت: ما دخالت نظامی نمی‌کنیم، اما راه مقاومت را به نسل‌های کشور‌های منطقه یاد داده‌ایم. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطّلاع‌رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادواره هفتاد و شش شهید سرافزار منطقه لفور و مقام مرحوم آیت الله العظمی صالحی مازندرانی و آیت الله شهید عبدالوهاب قاسمی، گفت: روح علما، نفس علما و عمل علما در پیمودن راه حق به ما کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که مرز‌های مادی نیاز به حافظ مرز دارد، علما هم مرز‌های ایمان مردم را حفظ می‌کنند.

وی با اشاره به روایتی در خصوص جایگاه علما و هادیان مردم افزود: اگر فرد عالمی از اعتقادات یک شیعه در زمان غیبت دستگیری کند، این کار از عمل هزار عابد بالاتر است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان، با ذکر این جمله که دیار مازندران، محل زندگی علما، شهدا و شهدای روحانی بوده است گفت: مرحوم آیت الله صالحی مازندرانی واقعا یک فقیه وارسته و اهل فضل و اخلاق بود. او مرد خدا بود و نفس رفتار اخلاقی او، انسان را به یاد خدا می‌انداخت. مگر می‌شود حضور این عالم در دیار شما اثر گذار نباشد. حالا هم آثار ایشان باقی است و نورافشانی می‌کند.

وی افزود: راه حق تعالی راه روشنی است و شهدا کمک می‌کنند به ما در تعقیب این راه ها. مسیر ما یک مسیر بی نهایت و بی پایان است. این دنیا در برابر آخرت، یک نقطه است. شهید با قدم در راه خدا، خودش را آزاد کرده برای این مسیر بی پایان. ما هم باید این مسیر را طی کنیم. خداوند می‌فرماید‌ای انسان تو به سوی خداوند در حرکتی و در تلاشی و به ملاقات رب تعالی خواهی رسید.

«شهید حیات توام با صعود دارد. انسان‌هایی هم هستند که حیاتشان مانند ممات است. چیزی ندارند و دستشان خالی است. نه رزقی دارند و نه نوری. اما شهدا در نزد خدا زنده هستند و خدا دائما به آن‌ها رزق می‌دهد. باور داشته باشیم که در عوالم دیگر از این بدن مادی خبری نیست و فقط عمل صالح به کمک حیات طیبه می‌آید و اگر چیزی همراه نداشته باشیم در دنیا و آخرت خسارت دیده ایم».

آملی لاریجانی گفت: شهدا با پروازشان به ما یاد داده اند که چگونه زندگی کنیم. بزرگترین فیلسوفان غربی در برابر سوال‌های زندگی انسان وا مانده اند، اما شهیدان با عمل خود گفته اند که باید به گونه‌ای زندگی کرد که به زندگی حقیقی رسید. شهید به ما یاد می‌دهد که چگونه زندگی حقیقی داشته باشیم و برای همین است که خداوند در قرآن از مجاهدت فی سبیل الله تمجید می‌کند و امیدوارم ما هم بتوانیم این مسیر که شهدا طی کرده اند را بپماییم. اقتدار و جایگاه جمهوری اسلامی مرهون ایثار شهدا است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به وضعیت روابط کشور‌های منطقه با استکبار جهانی گفت: این که رئیس جمهور آمریکا عربستان سعودی را به گاو شیرده تشبیه می‌کند در حالی که چهل سال بر علیه ما با انواع فشار و تحریم مقابله کرده است و ما از هر روز مقتدرتر ایستاده ایم.

آملی لاریجانی گفت: عزت افراد و جامعه را خداوند در قبال صبر و شهادت اعطا می‌کند و اینگونه است که جمهوری اسلامی بر قله عزت ایستاده است. این راه را امام امت و مقام معظم رهبری برای ما باز کرده اند و امروز دست توانای جمهوری اسلامی در منطقه دیده می‌شود. هر جا مقاومتی هست جمهوری اسلامی است که ایستاده است. ما دخالت نظامی نمی‌کنیم، اما راه مقاومت را به نسل‌های کشور‌های همسایه و منطقه یاد داده ایم و در برابر همه هجمات ایستاده ایم و مدیون شهدا هستیم و از این بابت خداوند را شکر هستیم.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان در پایان از مسئولان استان و برگزارکنندگان همایش تشکر کرد و گفت: از خداوند متعال دوام عمر و توفیق را برای مقام معظم رهبری خواهانیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان مراسم، ضمن گفتگوی صمیمانه با خانواده‌های شهدای روستای لفور، با نوجوانان گروه سرودی که در این یادواره، اجرای برنامه کرده بودند، عکس یادگاری گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: لاریجانی رئیس مجمع تشخیص دخالت نظامی راه مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران، افزود: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند.

وی ادامه داد: جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین ما به شکل جدایی ناپذیر تنیده است. تلاش برخی رسانه‌ها و تریبون‌ها که از جایگاه پزشک خبر ندارند، هزینه زا خواهد بود، اما راه به جایی نخواهند برد.

رئیس زاده گفت: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبانزدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد.

وی افزود: حفظ جایگاه، شأن و عظمت پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس زاده تاکید کرد: سیاست گذاران و مجریان باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کُشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی، سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

وی افزود: اعتقاد و اعتماد راسخ مردم به جراحان ایرانی ابدی نخواهد بود اگر مدیریت نکنیم. در مخیله هیچ ایرانی وجود ندارد که برای عمل پیچیده قلب و تومور مغزی و اطفال در اروپا یا آمریکا خدمت بهتری می‌گیرم، اما این همیشگی نخواهد بود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران ادامه داد: فعالیت عامدانه و غیرعامدانه در جهت تخریب جامعه پزشکی در جریان است. ایجاد دو قطبی جعلی با هدف رو در رو قرار دادن پزشک و مردم در کنار خلاف عرف عده معدودی از جامعه پزشکی منجر به ایجاد ذهنیت‌های نادرست شده است.

وی افزود: جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه دار شدن نخواهد بود.

رئیس زاده گفت: روند حرکات جهانی به سمت کمبود نیروی متخصص در افق ۲۰۳۰ است، در کشور ما شاید چالش اساسی پیش روی ما نباشد، اما زمانی که در کشور توسعه یافته کمبود نیرو اتفاق می‌افتد این جبران از کشور‌های در حال توسعه صورت می‌گیرد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران افزود: تأمین نیروی تخصصی در بازه ۷ ساله عملی نیست سیاست گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند وگرنه سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد و تبدیل به کشت «فرارسرزمینی» برای کشور‌های دیگر خواهد کرد.

وی گفت: کاهش اقبال به رشته علوم پزشکی در کشور ما و جهان و برخی کشور‌های توسعه یافته قابل توجه است برخی تخمین‌ها در سال ۲۰۳۰ حکایت از این دارد جهان با ۱۸ میلیون کمبود کادر درمان مواجه خواهد شد. در آمریکا کمبود بیش از ۳۰۰ هزار متخصص پزشکی وجود خواهد داشت در این کشور‌ها تمایل به رشته‌های پیچیده به طرز معناداری کاهش پیدا کرده است.

رئیس زاده اظهار داشت: چالش درون پزشکی ما ضعیف شدن اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی است که نگرانی بسیار جدی است که اخلاق حرفه‌ای در هیاهوی نابسامانی‌های اقتصادی و مدیریتی خودش را نشان می‌دهد. وظیفه ما و انجمن‌های علمی این است که نسبت به تقویت اخلاق حرفه‌ای تاکید کنند ما در این زمینه سابقه تاریخی درخشان و اساتید بزرگ و الگو داریم.

وی گفت: ما با وضعیت نابسامانی در اقتصاد سلامت در رشته‌های مختلف پزشکی مواجه هستیم و این نابسامانی در عدالت بین رشته‌ای روز به روز تشدید می‌شود که باید مدیریت کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران ادامه داد: تعارضات بین رشته‌ای در کشور ما به بدترین شکل مدیریت می‌شود. وزارت بهداشت کمیسیون تعیین حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای را به رغم قانون مجلس شورای اسلامی در سازمان نظام پزشکی تعطیل کرده است.

وی افزود: اساتید اذعان دارند، کیفیت آموزش در حوزه علوم پایه و رزیدنتی و تخصصی و فوق تخصصی به سمت مطلوب حرکت نمی‌کند. انگیزه دانشجویان و تمرکز برای یادگیری دچار روند منفی شده است.

رئیس زاده گفت: دخالت نابجا در حوزه سلامت امروز از هر زمان دیگری گسیخته شده و از دست وزارت بهداشت خارج شده است.

وی اظهار داشت: مداخلات غیر مجاز در جامعه پزشکی چالش جدی دیگری است. برخی از همکاران ما تکنسین پرور هستند از آن سو قانون ضعیف و غیر بازدارنده ورود سونامی گونه تکنسین‌ها را در امر مداخلات غیر مجاز تسهیل کرده است ما دو سال است با تمام توان در مجلس به دنبال تغییر این قانون هستیم.

رئیس زاده افزود: ورود مداخلات غیر آکادمیک که به اسم طب سنتی رایج شده و قوانین پوشش بیمه‌ای درست می‌کنند مورد تأیید جامعه پزشکی نیست و خطر جدی برای سلامت مردم است. بیش از ۵ هزار سایت در حوزه زیبایی تبلیغ می‌کنند و قوانین بازدارنده برای برخورد وجود ندارد.

وی افزود: تعرفه دستوری مالیات ندارد. وقتی تعرفه‌ها را با فرسنگ‌ها فاصله از قیمت واقعی تعیین می‌کنید یعنی مالیات را پیشاپیش گرفتید. بعد از آن همین تعرفه را وارد طرح پلکان و قاصدک می‌کنید و بعد مالیات اخذ می‌کنید و چند ماهه بعد پرداخت می‌کنید این ظلم مضاعف به جامعه پزشکی است که در هیچ صنف دیگری وجود ندارد و چالش اصلی حتماً متوجه سلامت مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک ملیون شغل عمل کرده است
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • وزیر امور خارجه: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • امیرعبداللهیان: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • حملات بامدادی به جنوب لبنان/ اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد