Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز به نقل از خبرگزاری «رویترز»،‌ مالوی در مصاحبه‌‌ای گفت: «باور ندارم که آن‌ها (ایرانی‌ها) به هیچ وجه [از موضع خود] عقب‌نشینی کنند».

هنگامی که از او درباره نگرانی در خصوص تحرکات موشکی ایران طی هفته های گذشته سوال شد، اشاره‌ای به دریافت مشاوره از مأموران اطلاعاتی آمریکایی نکرد اما مدعی شد فعالیت‌های ایران را به‌طور دقیق زیر نظر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مالوی مدعی شد «به‌طور منظم تحرکات موشک‌های بالستیک و کروز ایران را «چه در حال برده شدن به داخل انبار ذخیره باشند چه در حال خروج» تحت نظر دارد. همچنین گفت توانایی‌های مین‌گذاری ایران را پایش می‌کند.»

این فرمانده آمریکایی در ادامه ادعاهایش گفت: «به‌صورت روزانه جزئیات تحرکات و ارزیابی‌های مربوطه در خصوص معنی این حرکت‌ها را دریافت می‌کنم».

مالوی درباره حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی (آرامکو) مدعی شد: «از دید من، این نسخه‌ای زمین‌محور از کاری است که آن‌ها با مین (در دریا) انجام دادند، سریع، مخفیانه. اگر می‌توانید آن را انکار کنید». او در ادامه گفت: «یک سیگنال بفرستید و آزار و تحریک انجام دهید».

مالوی از توضیح درباره استقرار ناوهای هواپیمابر در آینده امتناع کرد اما خاطرنشان کرد که ناوهای هواپیمابر و کشتی‌های گروه حمله که آن‌ها را همراهی می‌کنند، بسیار گران‌قیمت هستند.

اشاره او به ناوشکن‌ها همراه ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» است که به‌منظور اجرای «عملیات سنتینل» جهت مقابله با ایران به کار گرفته شده است.

او در این خصوص توضیح داد: «آنچه سنتینل قرار است انجام دهد روشن کردن چراغی در سرتاسر منطقه و اطمینان یافتن از این است که اگر هر اتفاقی در دریا رخ داد، آن‌ها (عاملان اتفاق) را در معرض دید قرار دهد». وی افزود: «ما اساساً یک پهنه دفاعی ایجاد کرده‌ایم».

کشورهایی نظیر آمریکا، عربستان سعودی، انگلیس، فرانسه و آلمان، ایران را مقصر حمله به تأسیسات نفتی آرامکو می‌دانند. اما ایران بارها این اتهامات را رد کرده. همچنین گروه «انصارالله» یمن به طور رسمی مسئولیت انجام این حمله را برعهده گرفته است.

روابط ایران و آمریکا در پی خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم‌ها علیه تهران، تیره‌تر شده است. ایران متعاقباً تهدید کرد اگر جلوی فروش نفت ایران گرفته شود هیچ کشور دیگری در حوزه خلیج فارس نیز قادر به فروش نفت نخواهد بود.

اکنون در پی وقوع حمله علیه تأسیسات نفتی سعودی‌ها، «پنتاگون» اعلام کرده است چهار سیستم راداری «پاتریوت» را به همراه 200 پرسنل پشتیبانی برای آن‌ها به عربستان سعودی خواهد فرستاد. این در حالی است که سیستم‌های پاتریوتی که پیش‌تر در خاک این کشور مستقر شده بودند نتوانستند موشک‌ها و پهپادهایی که تأسیسات آرامکو را هدف قرار دهند ردیابی و شناسایی کنند.

آمریکا اولین بار در ماه ژوئن با مقصر دانستن ایران در خصوص حمله به نفتکش‌ها، پیشنهاد ناوگانی دریایی برای گشت‌زنی در آب‌های اطراف تنگه هرمز را داد. اما این پیشنهاد با عدم استقبال کشورهای اروپایی و بسیاری از کشورهای منطقه مواجه شد.

مالوی روز یکشنبه به عربستان سعودی رفت تا به او اطمینان دهد آمریکا پس از حمله به آرامکو از این کشور حمایت می‌کند. او گفت حمایت‌های آمریکا شامل اشتراک‌گذاری اطلاعات خواهد بود. وی افزود: «ما دائماً در حال تقویت جریان اطلاعات با آن‌ها (سعودی‌ها) هستیم».

 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ژنرال آمریکایی تهران نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • حمله جدید حزب الله به مواضع نظامیان صهیونیست
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • حمله به رفح هم کمکی به ما نمی‌کند | جنگ را باختیم
  • ژنرال صهیونیست: حمله به رفح هم کمکی به ما نمی‌کند/ جنگ را باختیم
  • سلیمانی عملیات‌هایی داشته که هیچ ژنرال آمریکایی نداشته!
  • هشدار ۲ ژنرال صهیونیست درباره حمله به رفح
  • ۲ ژنرال صهیونیست: حمله به رفح خطرناک‌تر از تمام عملیات‌های ارتش در نوار غزه است
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران