Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صالحی عمران در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره تمایل بیشتر دانش‌آموزان برای تحصیل در دانشگاه‌های نظری اظهار کرد: دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای از بعد فرهنگی در جذب و پذیرش دانش‌آموزان با مشکلاتی مواجه است که این موضوع به آموزش و پرورش برمی‌گردد. ما باید دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان را متقاعد کنیم که مسیر آموزش عالی تنها از دانشگاه نظری نمی‌گذرد؛ بلکه آینده شغلی دانش‌آموزان، توسط دانشگاه‌های فنی و مهارتی تامین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر آینده شغلی دانش‌آموزان و جوانان برای ما مهم باشد، حتما باید از لحاظ فرهنگی اقدامات مناسبی در آموزش و پرورش صورت گیرد تا دانش‌آموزان با هدایت تحصیلی صحیح به سمت دانشگاه‌های مهارتی حرکت کنند.

رئیس دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای بیان کرد: دانش‌آموزانی که از مدارس فنی‌و‌حرفه‌ای یا کار و دانش فارغ‌التحصیل شده‌اند، ورودی‌های دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای را شکل می‌دهند. دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای تلاش می‌کند از ورودی‌هایی با پتانسیل مهارتی بالا استفاده کند که به علوم فنی و مهارت‌ افزایی علاقمند باشند.

وی افزود: اگر افرادی که شرایط ورود به دانشگاه نظری را نداشته‌اند، به اجبار وارد دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای شوند، طبیعتاً نمی‌توانند موفقیت چندانی کسب کنند. آموزش‌و پرورش می‌تواند در این زمینه فرهنگسازی لازم را داشته باشد، همچنین سایر بخش‌ها و نهادهای جامعه مانند رسانه‌ها، صدا و سیما و غیره باید به ترویج فرهنگ رشته‌های مهارتی توجه ویژه‌ای داشته باشند و در راستای آن تلاش کنند.

صالحی عمران با اشاره به کمبود کارگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی گفت: آموزش دروس فنی نیازمند محیط‌ ها و کارگاه‌های مشخصی است. صاحبان صنایع و کارفرمایان می‌دانند که نیروی متخصص و فنی تا چه‌اندازه‌ای می‌تواند در بازار کار موثر واقع شود.

وی ادامه داد: همان‌طور که پیش‌تر نیز اعلام کرده‌ایم، درهای دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای به روی صاحبان حرفه‌ها و مشاغل،‌ کارخانه داران و صنعتگران باز است، ما می‌توانیم کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های خود را در اختیار آن‌ها قرار دهیم تا دانشجویان نیز بتوانند از تجارب آن‌ها استفاده کنند.

رئیس دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای در پایان با بیان اینکه سرمایه‌گذاری با اهداف ارتقای کیفی آموزش‌های مهارتی متناسب نیست، اظهار کرد: دانشگاه‌ فنی‌و‌حرفه‌ای در تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها نیازمند سرمایه‌گذار عمده است، اگر می‌خواهیم آموزش‌های مهارتی در کشور ما پیشرفت کند، باید سرمایه‌گذاری مناسبی در این حوزه صورت گیرد. من معتقدم هنوز سرمایه‌گذاری با اهداف ارتقای کیفی آموزش‌های مهارتی متناسب نیست و باید سرمایه‌گذاری بیشتری در عرصه مهارتی کشور صورت گیرد تا شاهد پیشرفت در این عرصه باشیم.

انتهای پیام/

31 / 31 صالحی عمران مهارتی آموزش مهارتی دانشگاه دانشجو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صالحی عمران مهارتی آموزش مهارتی دانشگاه دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به هنرستان‌ها توجه ویژه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز در مراسم گرامیداشت و تکریم مقام معلم در شهرستان فامنین، گفت: اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌وپرورش سرمایه‌گذاری کند تا نسلی همانند ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و ۴ هزار شهید معلم تربیت شوند که در راه مانایی ایران اسلامی جان خود را هدیه کردند.

وی افزود: معلم اول، خداوند باری‌تعالی است که به پیامبر اکرم (ص) علم و کتاب قرآن عطا فرمود و در قرآن (سوره جمعه) به شایستگی به عظمت مقام معلم اشاره می‌کند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: همچنین جایگاه والای معلمان با روایت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) که فرمودند؛ هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده، قابل تبیین است.

وی اضافه کرد: سطح فرهنگ‌ها، بینش‌ها و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است از همین رو محلی که می‌تواند یک تعادل خاص بین دانش‌آموزان ایجاد کند، آموزش‌وپرورش است تا دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را سرلوحه دروس قرار دهد.

استاندار همدان تصریح کرد: دولت مردمی و انقلابی ایران قوی تمام تلاش و توان خود را برای تقویت آموزش‌وپرورش در زمینه ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است‌.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه نقش و حضور خیرین در ساخت مدارس بی‌بدیل و ارزشمند بوده و قابل تقدیر است گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

کد خبر 6090304

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی