Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:25:08 GMT

صدور تجهیزات نظامی آلمان به امارات متوقف نشده است

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۴۵۸۶۱

صدور تجهیزات نظامی آلمان به امارات متوقف نشده است

صدور تجهیزات نظامی آلمان به کشورهایی که در جنگ یمن درگیرند هنوز هم متوقف نشده است. دولت آلمان مجوز فروش سلاح به امارات متحده عربی را صادر کرده که در کنار عربستان در جنگ یمن مشارکت دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از دویچه وله، دولت آلمان با فروش سلاح به امارات متحده عربی که در "ائتلاف عربی" به رهبری عربستان حضور دارد موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ائتلاف در جنگ داخلی یمن درگیر است.

خبرگزاری آلمان روز جمعه ۱۲ مهر (۴ اکتبر) گزارش داد که در نشست "شورای امنیت آلمان" به ریاست آنگلا مرکل، صدراعظم این کشور با صادرات ژنراتورهای برق برای سیستم پدافند هوایی به امارات موافقت شده است. این موضوع در نامه پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان به کمیته اقتصادی مجلس نمایندگان"بوندستاگ" آمده است.

شرکتی که قرار است به امارات متحده عربی تجهیزات تسلیحاتی صادر کند در شهر آلتن‌شتاد ایالت بایرن واقع شده است. این شرکت برای سیستم پدافند موشکی پاتریوت، ژنراتور تولید می‌کند.

امارات متحده عربی و آلمان از جمله کشورهایی هستند که از سیستم‌ پدافند موشکی پاتریوت برای محافظت در برابر حمله‌های هوایی استفاده می‌کنند.

صدور مجوز صادرات سلاح به امارات متحده عربی برای دولت ائتلافی آلمان موضوعی بسیار حساسیت برانگیز است، زیرا این کشور کوچک واقع در منطقه خلیج فارس با ذخایر عظیم نفت خود مدت‌هاست که در خط مقدم جنگ یمن در کنار عربستان سعودی علیه انصارالله می‌جنگد.

صدور مجوز برای فروش تجهیزات نظامی به امارات متحده عربی برخلاف توافقنامه احزاب حاکم آلمان است. این احزاب  در سال ۲۰۱۷ توافق کرده بودند که به کشورهایی که "به طور مستقیم" درگیر جنگ هستند، اسلحه صادر نکنند.

با وجود این توافق، صادرات اسلحه به امارات هرگز به طور کامل قطع نشده بود. زیرا این توافقنامه اجازه مواردی استثنایی را می‌دهد و فروش اسلحه را در برخی از موارد مجاز می‌داند. در نتیجه آلمان در هشت ماهه نخست امسال بیش از ۲۰۰ میلیون یورو تسلیحات به امارات متحده عربی صادر کرده است.

اوضاع منطقه خلیج فارس نیز تغییر کرده است. عدم پیشرفت در مبارزه با انصارالله به شکست اتحاد عربستان سعودی و امارات متحده عربی منجر شده است. در ماه ژوئیه سال جاری اعلام شد که امارات به تدریج حدود پنج هزار سرباز خود را از یمن خارج می‌کند. امارات در مورد تعداد سربازانی که در حال حاضر در یمن مستقر کرده نیز رسما معلومات نداده است.

تصمیم آلمان برای صدور مجوز فروش تسلیحات به امارات متحده عربی می‌تواند هم با تغییر مواضع امارات در جنگ یمن در ارتباط باشد و هم به دلیل افزایش تهدیداتی باشد که در منطقه بوجود آمده است.

در امارات متحده عربی هزاران آلمانی هم زندگی می‌کنند و ناتو (پیمان آتلانتیک شمالی) در این کشور پایگاه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلمان امارات متحده جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۵۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز شنبه در سخنانی کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود.

بلینکن در ادامه این سخنان افزود: تقریبا تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

گفتنی است چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند.

بیست‌وچهارم آوریل گذشته نیز «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا قانون کمک به هم‌پیمانان ایالات متحده را امضا کرد تا به این ترتیب آخرین مانع قانونی تداوم ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین بر طرف شود.

کد خبر 6096239

دیگر خبرها

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • کاخ سفید: کمک نظامی اخیر به کی‌یف حملات روسیه را متوقف نمی‌کند
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • حماس: اگر آمریکا تصمیم بگیرد که جنگ متوقف شود، این اتفاق خواهد افتاد
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است