Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:47:08 GMT

آثار تحریم ها در حوزه تولید تجهیزات آزمایشگاهی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۴۷۲۲۲

زهرا آقامیری دارای مدرک دکتری شیمی و کارآفرین حوزه سلامت، که در سال ۱۳۹۳ موفق به راه اندازی خط تولید دستگاه های آزمایشگاهی در ایران شد، در گفتگو با خبرنگار مهر، با عنوان این مطلب که تقریبا تمام صنایع و اصناف کشور برای تولیدات خود نیاز به مواد اولیه شیمیایی دارند، گفت: در بخش صنایع شیمیایی بیش از دو هزار قلم مواد اولیه وجود دارد که قسمت اندکی از آن در حدود ۱۰ درصد در داخل تولید می‌شود و مابقی این مواد شیمیایی وارداتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقامیری ادامه داد: در صنایع غذایی و بهداشتی که مدتی نیز با کمبود تولیدات مواجه بودیم، برای تولید محصول به مواد اولیه شیمیایی وابسته اند.

وی در ارتباط با بومی سازی و قطع واردات تجهیزات آزمایشگاهی دارید، گفت: تحریم‌ها، مشکلاتی جهت سرمایه گذاری و خرید دانش فنی برای ما ایجاد کرده ولی اولین هدف ما راه اندازی خط تولید مواد اولیه چند محصول اصلی در حیطه مواد موثره دارو است. هدف دیگر ما تولید و انتقال دانش فنی مواد اولیه شیمیایی کارخانجات است. امیدواریم در شرایط تحریمی به مشکل بر نخوریم یا حتی با واسطه بتوانیم این کار را انجام دهیم گرچه ممکن است هزینه های ما افزایش پیدا کند اما هدف ما عملا این است که طی چند سال آینده دانش فنی این مواد و داروها را وارد کشور کنیم.

آقامیری با بیان این مطلب که با تولید دستگاه های آزمایشگاهی سالانه از خروج حدود ۳ میلیون دلار ارز جلوگیری کرده ایم، ادامه داد: در حوزه صادرات بدون کمک و حمایت دولت قطعا کار خیلی سخت و دشوار است. متاسفانه هزینه‌های برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور بسیار بالا است و عدم شناخت بازارهای بین‌المللی و ریسک بالای رقابت با برندهای مطرح باعث می شود شرکت های خصوصی و نوپا نتوانند در بخش صادرات عملکرد مناسبی داشته باشند.

این کارآفرین حوزه سلامت، به بومی سازی مواد اولیه اشاره کرد و افزود: چنانچه ما سرمایه گذار خارجی با سرمایه بزرگ هم جذب کنیم اگر پشتیبانی بعضا معنوی و رفع قوانین و بوروکراسی دست و پاگیر اداری از سوی دولت اتفاق نیافتد، پروژه به موفقیت منتج نمی شود. هدف ما این است که ظرف ۳ تا ۴ سال آینده چند محصول استراتژیک را بومی سازی کنیم. یک سری محصولات در ایران داریم که سالانه مقدار بسیار زیادی ارز از کشورمان خارج می کنند. ما تحقیقات لازم جهت کسب دانش فنی این محصولات را انجام داده ایم و به نتایج بسیار خوبی رسیدیم و امیدوارم با پشتیبانی لازم این مواد اولیه شیمیایی را بومی سازی نماییم.

کد خبر 4737130 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی دارو وزارت بهداشت اربعین 98 سالمندی دارو دانش آموزان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آزمایشگاه پاتولوژی بیماری های قلبی و عروقی بیمارستان جامعه پزشکی سازمان بیمه سلامت سازمان نظام پزشکی تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به راه‌اندازی قرارگاه پدافند شیمیایی استان کرمان در جهت رصد پایش صنایع پرخطر و مواد شیمیایی موجود در استان، طی مکاتبه با سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، رصد و پالایش صنایع استان کرمان که در فرآیند انبارش، تولید، حمل و نقل و توزیع از مواد شیمایی خطرناک استفاده می‌کنند، آغاز شد.

در اولین قدم از چرخه مصونیت شیمیایی و بر اساس لیست دریافتی خود اظهاری از سوی سازمان‌های متولی، بازدید از تولیدی چسب خوش چسب و واحد صنعتی رنگ‌سازی بینالود واقع در شهرک صنعتی شماره یک شهر کرمان انجام شد.

طبق این طرح قرار است با حضور نماینده اداره کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان طی مدت دو ماه از تمام واحدهای صنعتی پر خطر استان بازدید و اطلاعات مورد نیاز جمع‌آوری شود.

کد خبر 6086699

دیگر خبرها

  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی