Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق شیراز در مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد که تقسیمات جدید کشوری، خصوصا برای مناطق ارتقاء یافته استان فارس، می‌تواند زمینه‌ساز توسعه‌ای مناسب با استفاده از تمام ظرفیت‌های بومی و محلی و فرصت‌های فراهم شده، باشد.

جعفر قادری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص تاثیرات مثبت و منفی تقسیمات جدید کشوری و افزایش شمار شهرستان‌ها در فارس، گفت: اگرچه ارتقاء بخش‌ها به شهرستان به دلیل افزایش هزینه‌های دولت و افزایش کادر اداری و ساختارهای سازمانی دولت شاید در سطح ملی قابل قبول نباشد، اما از نگاه استانی و شهرستانی، این یک اقدام ارزشمند محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادری تاکید کرد: تقسیمات جدید کشوری، کار ارزشمندی است که هم در جهت توسعه استان و هم در جهت توسعه شهرستان‌های ایجاد شده، تاثیرگذار و مهم خواهد بود.

او ادامه داد: این اقدام می‌تواند پتانسیل‌های بالفعل را به بالقوه تبدیل کرده و امکان ارتباط مدیران میانی با رده‌های بالای کشوری و  دنبال کردن سریعتر خواسته‌های منطقی را فراهم خواهد کرد.

این اقتصاددان استاد دانشگاه با بیان اینکه تقسیمات جدید در استان فارس به توسعه مناطق کمتر برخوردار و محروم نقاط ارتقاء یافته کمک خواهد کرد و در نهایت توسعه بیشتر استان را به دنبال دارد.

قادری با بیان اینکه تجربه ارتقاء بخش‌ها به شهرستان در موضوع تقسیمات کشوری، نشان از رشد این مناطق و فراهم شدن بسترهای توسعه دارد، گفت: البته این امر به سیستم مریض کشور خصوصا در نحوه بودجه ریزی باز می‌گردد، قطعا تا زمانیکه این روند اصلاح نشود، مردم به حق انتظار ارتقاء بخش‌ها و مناطقی را دارند که ساکن در آن هستند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: باید در سطح کلان تلاش کرد تا بودجه براساس جمعیت و به صورت سرانه توزیع شود، این موضوع باعث خواهد شد تا نیازی به توسعه تقسیماتی و افزایش واحدهای تقسیمات کشوری وجود نداشته باشد.

قادری با یادآوری اینکه شخصا با روند کار در بعضی از نقاط مشمول ارتقاء نظیر زرقان و بیضا آشنا بوده است، گفت: این مناطق به حتم فرصت خوبی برای توسعه پیدا کرده‌اند؛ البته استان فارس هم فرصت مناسبی دارد که بستر را برای توسعه مناطق محروم و توسعه نیافته فراهم کرده و عقب ماندگیها را در این مناطق جبران کند.

نماینده سابق شیراز در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که از ارتقاء حادث شده در تقسیمات جدید کشوری، به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

قادری وجود تعداد 37 شهرستان در فارس را نشان از اهمیت این استان در کشور دانست و بر لزوم تلاش برای رفع کاستی‌ها و محرومیت‌ها در نقاط کمتربرخوردار با استفاده از ظرفیت‌های بومی و محلی و فرصتی که ارتقاء تقسیمات کشوری فراهم کرده است، تاکید کرد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی تقسیمات کشوری استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • فارس بارانی می‌شود
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • تالاب های نقده، فرصتی برای رونق اکوتوریسم