Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، «روستای ما» با هدف  هویت بخشی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به زندگی روستایی به عنوان جامعه مولد در کشور و ایجاد شغل و کارآفرینی و رونق اقتصادی و حفظ جایگاه روستاها در تولیدات و جلوگیری از مهاجرت بی رویه از روستاها به شهرهای بزرگ، پیگیری مشکلات و مطالبات روستاهای سراسر کشور از دستگاههای ذیربط و فعالیتهای صورت گرفته در چهل سال انقلاب اسلامی در راستای توسعه همه جانبه کشور با توجه به آمایش سرزمینی و ایجاد روستاهای نمونه گردشگری برای جلب توریستهای داخلی و خارجی  که یکی از خواسته های مقام معظم رهبری می باشد در قالب مستند گزارشی بر اساس بند1و3 اقتصاد مقاومتی تهیه و پخش می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

این برنامه که با ساختار  «مستند درجه 2»  و با موضوع  رونق تولید تهیه می شود از شنبه تا پنج شنبه ساعت 16                                 

به تهیه کنندگی لیلا امید یگانه و گویندگی زهرا تقی ملا پخش می شود.

«یاد ایام »با هدف گفتگو با پیشکسوتان بازار (اقتصاد بخش خصوصی) مرور خاطرات، تحلیل اقتصاد امروز و شنیدن تجربیات برای رسیدن به الگوی زندگی اسلامی ایرانی و راههای کسب ثروت حلال در راستای توجه به راه اندازی کسب و کارهای جدید برای رونق تولید واشتغال زایی در سطح کشور نشات گرفته از خاطرات پیشکسوتان متعهد و متدین عرصه اقتصاد قبل و بعد از انقلاب اسلامی با توجه به سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی برای توسعه پایدار در کشور تولید می شود .

این برنامه که با ساختار«گفتگو محور درجه3 »  و با موضوع پیشکسوتان اقتصادی  تولید می شود، جمعه ها ساعت 15 به تهیه کنندگی  محمد جوادی نژاد و کارشناس مجری سید حامد حسینی پخش می شود.

تهیه و پخش آواها و نواهای کار و تلاش با گویشها و لهجه های مختلف از سراسر کشور برای تشویق و ترغیب مردم به فعالیتهای اقتصادی و توجه به خرده فرهنگها، ارزشها و هنجارهای مورد تائید برای رونق بخشیدن به تولید در راستای اشتغال زایی و همچنین پخش آواها و نواهای نقاط مختلف کشور برای ایجاد وحدت و همگرائی با توجه به سیاستهای سازمان و نقش آن در ترویج موسیقی های فولکر محلی و جذب مخاطبان بیشتر برای شبکه های رادیوئی از مهمترین اهداف برنامه «کار و نوا» می باشد.

این برنامه که با ساختار « مجله رادیویی درجه 3  » و با موضوع  آواها و نواهای کار تولید می شود ، جمعه ها ساعت 14:05 به  تهیه کنندگی  مهرگان سواد کوهی و کارشناس مجری هوشنگ جاوید پخش می شود.

مجله رادیویی «شب آفتابی» رادیو اقتصاد یکی از پرمخاطب ترین برنامه های رادیواقتصاد است که بصورت زنده و مستقیم در بخش شبانگاهی رادیواقتصاد پخش می شود. برنامه شب آفتابی از بخش های متنوع و گوناگونی تشکیل شده است که مشاوره های اقتصادی در موضوعات مختلف تولید ، کشاورزی، صنعت و خدمات از مهمترین بخش های برنامه است که با  حضور مشاوران و کارشناسان خبره اقتصادی به سوالات شنوندگان پاسخ می دهند در برخی از شبها، شب آفتابی با دعوت از کارآفرینان برتر به ارائه تجربیات و راهکارهای افراد موفق در حوزه های مختلف فعالیت اقتصادی می پردازد و آنها بصورت زنده و مستقیم پاسخگوی سوالات شنوندگان و مخاطبان برنامه هستند

این برنامه با ساختار  « مجله رادیویی درجه 3 »  و با موضوع مشاوره‌های اقتصادی به طور زنده از شنبه تا پنج شنبه ساعت  23 به تهیه کنندگی  مهدی شیار و گویندگی علی جباری پخش می شود.

گفت و گوی صمیمی نخبگانی درخصوص کارآفرینی و فعالیت های اقتصادی با هدف تحقق رونق تولید با بخش های متنوعی همچون تازه های اخبار اقتصادی،گفت و گو با کار آفرینان،نگاهی به دنیای دانش بنیان،نخبگان و کار آفرینی و موارد دیگر از جمله بخش های متنوع پیش بینی شده در برنامه«حجره»  است که هر سه شنبه بصورت زنده  ساعت 22 تقدیم مخاطبان رادیو گفت و گو می شود.

 این برنامه با ساختار «کلامی- پیامی- آوایی» و با موضوع رونق تولید به تهیه کنندگی  فرهاد دهنوی و مجری کارشناسی هادی البرزی و   علی فروزنده شهرکی پخش می شود.

بخش اول برنامه «نمودار»  نگاهی تحلیلی به یکی از موضوعات اقتصادی روز دارد که در قالب متن یا گفتگو با یکی از کارشناسان ارائه می شود. بخش بعدی برنامه آخرین اخبار و رویدادهای اقتصادی کشور و جهان است و در خصوص یکی از این اخبار با یکی از کارشناسان و یا مسئولان ارتباط تلفنی برقرار می شود. چراغ خاموش، ستاره های اقتصادی، گشتی در بازارها، تیتر درشت و صفحه روز، عناوین بخش های مختلف برنامه است که به فراخور موضوعات برنامه در روزهای مختلف پخش می شود.

این برنامه با ساختار«کلامی- پیامی»با موضوع اقتصادی به طور زنده از  شنبه تا چهارشنبه  ساعت10:20   به تهیه کنندگی  راضیه حسینعلی، عاطفه بنایی و گویندگی  مهرناز فقیهی و ایمان ساکی پخش میشود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد ایران کارشناسی مقام معظم رهبری موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۸۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد