Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا دارابی در مورد میزان پذیرش دانشجو در این دانشگاه از طریق سهمیه، اظهار کرد: ما امسال حدود 1700 نفر دانشجو پذیرفتیم. آمار دقیقی از اینکه چقدر سهمیه و چقدر غیر سهمیه بوده نداریم.

وی ادامه داد: آنچه به‌طور کلی در وزارت بهداشت مطرح شده این است که معتقدند 60 درصد پذیرش‌ها با سهمیه و 40 درصد پذیرش آزاد است، اما هنوز آمار دانشگاه علوم پزشکی مشهد را در این زمینه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی مشهد در خصوص سهمیه پذیرش فرزندان اعضاء هیأت علمی، گفت: چیزی به نام سهمیه فرزندان هیأت علمی وجود ندارد. فرزندان اعضاء هیأت علمی می‌توانند بر اساس قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر رشته و تغییر مکان دهند، یعنی اگر فرزند اعضاء هیأت علمی در رشته دکترای دامپزشکی مثلا در رشت قبول شده باشد، نمره‌ای آورده که این نمره ضرب در 90 درصد می‌شود و اگر به حداقل نمره پزشکی درآن دانشگاه رسیده باشد می‌تواند تغییر رشته دهد.

دارابی افزود: اگر این داوطلب 92.5 درصد نمره را کسب کرده باشد می‌تواند انتقال پیدا کند، اما این به معنای سهمیه نیست؛ یعنی در کنکور سراسری پذیرفته شده، از آن دانشگاه انصراف داده و تغییر رشته و مکان می‌دهد و این صحت ندارد که اعضاء هیأت علمی 20 نفر سهمیه دارند.

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی مشهد، ادامه داد: اگر فرزند هیأت علمی به طور مثال در رشته پزشکی دانشگاه زاهدان قبول شده باشد و پدرش عضو هیأت علمی دانشگاه مشهد باشد می‌تواند با همان رشته منتقل شود. شاید آمار ما در این زمینه در سال 15 نفر بیشتر نباشد.

وی در خصوص فروش صندلی‌های رشته‌های پزشکی، عنوان کرد: چیزی به نام فروش صندلی پزشکی وجود خارجی ندارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سهمیه هیأت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره علت مرگ «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: «علت فوت «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.»

او ادامه داد: «فرزانه اکبری، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، چهارم اردیبهشت ماه، در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت مرگ او را محرمانه، به اطلاع خانواده‌اش خواهد رساند.»

«فرزانه اکبری»، همسر دکتر «فرید شهریور» فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر، خبر‌هایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم، در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده‌اند و چند پزشک هم در کما هستند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر داده‌اند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست